Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

"Времена года" (Дача55) п. Жуковского для жильцов

• Автор теми Автор теми tema_c
  • Дата створення Дата створення
Добрый вечер!!!
Был сегодня на стройке, возле домов 3,4 ведут канализацию.
в 3 доме в квартирах лежат оконные профили Next, поставили двери (мне понравились)
Положили плитку в подъезде.
видел шланги, которые идут в комнату синий и красный, я так понимаю горячая и холодная вода, это так теперь воду ведут???

Конечно частично места мостиков холода можно выявить и самостоятельно, но можно и до Киева пешком дойти, а утверждение "что это вся хня:)я" о тепловизоре, может говорить только о неосведомленности и ханжестве.

Вельмишановний пане "СК ДМ"!
Звертаю вашу увагу на те, що ця гілка форуму у котрому Ви флудете, створена для обговорення нагальних проблем та питань тих, хто став власником квартири у вказаному об'єкті.
З огляду на ваше відношення до своїх потенційних клієнтів, у віртуальному просторі!
Можна собі уявити що буде у реальності... Дуже прикро... що совкові методи спілкування з клієнами, ще мають місце бути у нашому житті.

Останнє редагування:
Конечно частично места мостиков холода можно выявить и самостоятельно, но можно и до Киева пешком дойти, а утверждение "что это вся хня:)я" о тепловизоре, может говорить только о неосведомленности и ханжестве.

хня это все, имхо.

На першому поверсі у нашому будинку, опоряджено бетонну підлогу з укладанням під нього полістіролу. На технічному поверсі виконані ****огічні роботи. Як на мене гонки за холодними зонами ніщо інше як маркетинговий хід компаній що продають такого роду послуги.

Что слышно по воде?1 декабря уже)

На першому поверсі у нашому будинку, опоряджено бетонну підлогу з укладанням під нього
. На технічному поверсі виконані ****огічні роботи. Як на мене гонки за холодними зонами ніщо інше як маркетинговий хід компаній що продають такого роду послуги.
Враховуючи можливу якість виконання робіт Забудовником, не можна виключати можливість помилок у виконнанні робіт навіть з укладання
полістіролу. А що до маркетингового ходу, та такого роду послуги при виконанні робіт, роблю безкоштовно, бо вважаю закраще виявити можливі питання, які можуть погіршити якість робіт, на початку. А до совкового методу спілкування, то краще з розумним загубити.

Это хорошо, что дом будет по-тихоньку заселяться...

Расскажите, кто уже на каком этапе ремонта? Когда планируете поселиться??? Сразу после пуска воды?
у нас пока готова стяжка , поштукатурены стены, застеклена лоджия, сделана проводка (частично),поменяны радиаторы. Ближайшие пол года(может и больше) вселяться не планируем. Но воду все равно с нетерпением ожидаем.

Враховуючи можливу якість виконання робіт Забудовником, не можна виключати можливість помилок у виконнанні робіт навіть з укладання
полістіролу. А що до маркетингового ходу, та такого роду послуги при виконанні робіт, роблю безкоштовно, бо вважаю закраще виявити можливі питання, які можуть погіршити якість робіт, на початку. А до совкового методу спілкування, то краще з розумним загубити.

Шановний!
В котре нагадую!
Що ця тема для власників квартир, та обговорення їх нагальних проблем!
Жодний з ваших постів не стосується теми гілки!
Боже збав від такого підрядника, який всім намагається пельку заткнути, аби його власне ЕГО залишилось неушкодженим!
На цьому вважаю диспут закінченим! Дякую!

Расскажите, кто уже на каком этапе ремонта? Когда планируете поселиться??? Сразу после пуска воды?

Планирую вселяться в середине Января, хотя вначале планировал к НГ, но не успеваю.

Назад
Зверху Знизу