Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.

З бабусею виключно мовою спілкувалась.
Вона коли-не коли і втне свій суржик, а я трималась в межах чистої.
Інколи питаннячко сторонній особі похилого віку викладала *******тською
А одного разу помилилась.
Молоденьке дівча, гарно вбране, така собі містяночка.
Я питаю *******тською, а вона відповідає найчистішою мовою.
Так соромно стало, я швиденько перейшла на мову, аж кортіло вибачитись.
У багатьох є внутрішній спротив звертатись до людей українською в такому місті як Харків. Бо якось незатишно сходу показувати що я не з вашої зграї.
Мова є одна, її розуміють усі, хоч западенці, хоч східняки! Так, є в мові деякі розбіжності з-за діалектів, але вони льогко. розрулюються , якщо люди розуміють один одногоУ багатьох є внутрішній спротив звертатись до людей українською в такому місті як Харків. Бо якось незатишно сходу показувати що я не з вашої зграї.
Мені недавно в поїзді сказали шо у мене вимова западенська. З ким поведешся. М'яка, як у Ступки. Може й так. Себе ж зі сторони не чути. Особливо якщо вухо не заточене на всі ці нюанси)

Я в 2013 році шукав житло в Криму, так спілкуючись *****ською мовою з нею, вона спитала - Ви з Донецьку У вас донецький говір! Я відповів , що з Харкова, так воно кинуло трубку й не захотіло спілкуватися!Мені недавно в поїзді сказали шо у мене вимова западенська.
- Ви з Донецьку У вас донецький говір! Я відповів , що з Харкова, так воно кинуло трубку й не захотіло спілкуватися!

В номер! Тьфу, в ленту новостей!Ну наконец то, хоть как-то
"Актывисти", видать, просили у ФАБ "на корм для собачек", а тот в силу этнической рачительности послал их. Лесопарком.Ну наконец то, хоть как-то
О, за мотивацию от ФАБ наслышан ещё до Экопарка. Сам подвизался 20 лет назад в аффилированном с ним проекте под названием "ВО "Батьківщина" 🐸. На период кампании, да, там "лавэ плывэ". А так люди из фонда, очевидно, между выборами работали даже не за еду, а какой-то, что ли, социализации ради.Имхо, там причина не в донатах, а в десятках прокинутых сотрудников. Давняя история.
Нынче даже пенсионеров на работу приглашают. Текучка-с...
"А вот с персоналом туго — не держится он в экопарке. Кидалово, дурилово. И закономерный итог: «Палочка! Выручалочка! Иди сюда!.. Я волшебное слово знаю…»©
«…Бегом, твою мать!» Ой, нет: «Така можливість є – ви можете приєднатися до нашої дружної волонтерської команди, яка є справжнім гарячим серцем Екопарку!"
Там вроде есть такая фишка - нарахування по середньому споживанню за минулий період."Українці, за даними Державної служби статистики, станом на другий квартал 2025 року заборгували за комунальні послуги більше 100 млр
Досить пізнавально. Та сумно для залишивших вціліле житло заради життя за кордоном. Борги списувати ніхто не планує.