Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.

З бабусею виключно мовою спілкувалась.
Вона коли-не коли і втне свій суржик, а я трималась в межах чистої.
Інколи питаннячко сторонній особі похилого віку викладала *******тською
А одного разу помилилась.
Молоденьке дівча, гарно вбране, така собі містяночка.
Я питаю *******тською, а вона відповідає найчистішою мовою.
Так соромно стало, я швиденько перейшла на мову, аж кортіло вибачитись.
У багатьох є внутрішній спротив звертатись до людей українською в такому місті як Харків. Бо якось незатишно сходу показувати що я не з вашої зграї.
Мова є одна, її розуміють усі, хоч западенці, хоч східняки! Так, є в мові деякі розбіжності з-за діалектів, але вони льогко. розрулюються , якщо люди розуміють один одногоУ багатьох є внутрішній спротив звертатись до людей українською в такому місті як Харків. Бо якось незатишно сходу показувати що я не з вашої зграї.
Мені недавно в поїзді сказали шо у мене вимова западенська. З ким поведешся. М'яка, як у Ступки. Може й так. Себе ж зі сторони не чути. Особливо якщо вухо не заточене на всі ці нюанси)

Я в 2013 році шукав житло в Криму, так спілкуючись *****ською мовою з нею, вона спитала - Ви з Донецьку У вас донецький говір! Я відповів , що з Харкова, так воно кинуло трубку й не захотіло спілкуватися!Мені недавно в поїзді сказали шо у мене вимова западенська.
- Ви з Донецьку У вас донецький говір! Я відповів , що з Харкова, так воно кинуло трубку й не захотіло спілкуватися!