Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • 16 листопада форум не працюватиме з 18:00 до 23:59 з технічних причин. Просимо вибачення за незручності

Война: события, люди, впечатления

Onfd4lU14k6jGC8&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fiev25-1.webp

До Сумської йти стільки ж або й далі, ніж дворами до ст.метро 23 Серпня. Другий варіант вигідніший. :)
Була сьогодні на кінцевій маршрутки 277. Мала надію на розклад руху для Ірини. На жаль нема.

І відчуття. :(
Якщо я вже у тому районі, мо' побачу місце епізоду.
Біля ймовірного застала сирена тривоги.
Знаючи звички тварюк вцілити повторно, пересмикнулась, відчула себе беззахисною комахою, повернулась під захист будинків а далі шукати розклад.

Була сьогодні на кінцевій маршрутки 277. Мала надію на розклад руху для Ірини. На жаль нема.

І відчуття. :(
Якщо я вже у тому районі, мо' побачу місце епізоду.
Біля ймовірного застала сирена тривоги.
Знаючи звички тварюк вцілити повторно, пересмикнулась, відчула себе беззахисною комахою, повернулась під захист будинків а далі шукати розклад.
Понятно....Я теперь ориентируюсь уже с проездом от других станций метро, не только от Вокзальной , спасибо всем, открыли маршруты для меня!

Понятно....Я теперь ориентируюсь уже с проездом от других станций метро, не только от Вокзальной , спасибо всем, открыли маршруты для меня!
Сегодня там не было ни людей ни маршруток.
Думала, если повезет, у водителя спросить.

Їхала в поїзді з жінкою з Нікополя. Я чомусь думала що це місто не дуже велике. А там більше ста тисяч людей.
В статті порівняння кількості населення міст.

У Харкові судили коменданта гуртожитку, який побив 75-річну жінку, бо вона не економила електроенергію — вирок​

"За словами обвинуваченого, 14 лютого його син, який працює в гуртожитку електриком, повідомив про те, що жінка користується електропічкою на 6600 кВт при дозволеній техніці до 2000 кВт. Комендант піднявся на кухню другого поверху та вимкнув пічку, після чого жінка, з його слів, вдарила його кришкою каструлі.

Тоді він навмисно штовхнув відро з пічки у раковину, яка була поряд. Після чого потерпіла накинулася на обвинуваченого (нігтями в обличчя), він захищався відштовхуючи її долонями, їх розтягнув електрик.

...Потерпіла подала цивільний позов про стягнення 150 тисяч гривень моральної шкоди та 35 тисяч витрат на правову допомогу. Суд оцінив завдану жінці моральну шкоду у 20 тисяч гривень, а витрати на правову допомогу — у 14,5 тисяч гривень.

Обвинуваченому призначили штраф розміром 1020 гривень та зобовʼязали відшкодувати потерпілій 34,5 тисячі гривень.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Не там штурмовиків шукаєте. Йой, не там! :D

...що це за плитка,потужністю майже 7квт?

Назад
Зверху Знизу