Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Тобто ви зовсім українською невзмозі , чи шо ? )
а ви i прочитати невзмозi, що я написав, чи що ? )Тобто ви зовсім українською невзмозі , чи шо ? )
)))))))) Суто за темою треду : моє враження, шо ви - дуже незвичайний юзер.а ви i прочитати невзмозi, що я написав, чи що ? )
)))))))) Суто за темою треду : моє враження, шо ви - дуже незвичайний юзер.![]()
Та він без лайок та дражнилок неспроможний більше п'яти слів зв'язати, а без граматичних та орфографічних - і трьох. Якби не ШІ та пабліки у ФБ та інших інфопомийках, зовсім би занепав.)))))))) Суто за темою треду : моє враження, шо ви - дуже незвичайний юзер.![]()
)))))))) Я кагбэ сейчас немного занят, поищите пока другого юзера.)))))))) Суто за темою треду : моє враження, шо ви - дуже незвичайний юзер.![]()
Моє враження жодним чином не стосується до вашої фактичної участі у діалозі.)))))))) Я кагбэ сейчас немного занят, поищите пока другого юзера.![]()
Это вы всё от зависти, агаТа він без лайок та дражнилок неспроможний більше п'яти слів зв'язати, а без граматичних та орфографічних - і трьох. Якби не ШІ та пабліки у ФБ та інших інфопомийках, зовсім би занепав.
Вы реально все тревоги в квартире в коридоре сидите ?я понимаю - можно ли мне подползти к столу на кухне за сигаретами или пока не стоит. Этими юзерами охвачен город с четырех сторон.