Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

3-6 метрів. Автівки, зазвичай, ставлять далі

хто сказав нашкодити? я мав на увазі, що воно вам спокою не дає... :D
Тільки мені?
Тут ти глибоко помиляєшся.
Тим більш що габаритного сміття в мене не буває і автівки нема.
А людям з нашого кварталу таке неподобство не подобається.

Тільки мені?
Тут ти глибоко помиляєшся.
Тим більш що габаритного сміття в мене не буває і автівки нема.
А людям з нашого кварталу таке неподобство не подобається.
Люди "з вашого кварталу" можуть йти, м'яко кажучи, ну дуже далеко....
Пояснюю, на прикладі, умовно, вашого кварталу... Подібне корито стоїть за 148 будинком. Туди викидають габаритне сміття мешканці будинків 148,152, 152А, 154 , 156. Якесь нездорове незадоволене створіння, умовно, з 148 будинку знає в обличчя мешканців всіх цих будинків? Ні ? Тоді нехай "варєжку" прикриє... Теж саме стосується і паркування...
ЗІ. Крім того, вважаю, що навіть зовсім чужа людина з іншого міста краще своє сміття викине в такий бак, ніж десь у посадці...

Пояснюю, на прикладі, умовно, вашого кварталу... Подібне корито стоїть за 148 будинком. Туди викидають габаритне сміття мешканці будинків 148,152, 152А, 154 , 156. Якесь нездорове незадоволене створіння, умовно, з 148 будинку знає в обличчя мешканців всіх цих будинків? Ні ? Тоді нехай "варєжку" прикриє... Теж саме стосується і паркування...
ЗІ. Крім того, вважаю, що навіть зовсім чужа людина з іншого міста краще своє сміття викине в такий бак, ніж десь у посадці...
Именно в это корыто вообще привозят на автивках левые люди не пойми откуда.
Открывают багажник и загружают лодку.
Сколько раз наблюдала скандалы.
Мимо этого корыта не пройдешь, хоть на Сказку дворами, хоть в ХТС, хоть в сквер Мещанинова ********.

Было еще одно корыто в нашем кутке - между домом №2 по Холодногорской и Сказкой на маленьком пустырчике.
Так его гости квартала превратили в самодеятельную свалку. Корыто вывезли и обратно не привозят.
Теперь там возле баков ужас и кошмар. Мусор валится прямо на дорогу. Раз лодку убрали.

Было еще одно корыто в нашем кутке - между домом №2 по Холодногорской и Сказкой на маленьком пустырчике.
Так его гости квартала превратили в самодеятельную свалку. Корыто вывезли и обратно не привозят.
Теперь там возле баков ужас и кошмар. Мусор валится прямо на дорогу. Раз лодку убрали.
Стісьняюсь спросіть - шо ето ви свалкі інспєктіруєтє. Єсть же у вас на ямє болєє подходящіє мєста для етого. Морє піва, напрімєр. Ілі домінос піцца.

Ну ,земля біля будинків не належить мешканцям, це муніципальна власність. Автівки, в більшості, лишають такі самі харків'яни, які, через муніципалітет, є такими ж співласниками тієї землі, як і мешканці прилеглих будинків... :незнаю:
ЗІ. Я не зрозумів - у вас проблеми з паркуванням? чи як із сміттям - радянська ментальність спокою не дає?
Через це у нас проблеми з проїздом, а не з паркуванням. Виїхати з двору або заїхати з Холодногірської вдень дуже важко. Полоса на виїзд заставлена машинами, розʼїхатися неможливо, особливо коли одночасно хтось вʼїжджає та хтось виїжджає, взагалі рух перекривається. Дякі *****и, інакше не скажеш, ставлять машини на самому повороті з/на Холодногірську, ще й мікроавтобуси або великі джипи. Нічого не видно, щоразу той ще квест. Скільки вже дтп було. Хоча встановлений знак стоянка заборонена.
А щодо сміття, Нужно подумать, нас колись жінка з іншого підʼїзду сварила, що приїхали на машині і викинули сміття. Може це Ви були? Так ми з дачі повернулися і викинули, бо 4 місяці живемо на дачі, а сплачуємо за 3. І в той самий великий бак іноді привозимо, підʼїжджаємо на машині й викидаємо. А що нам робити? Не на дачі ж звалище робити? Чи не маємо права?

А щодо сміття, Нужно подумать, нас колись жінка з іншого підʼїзду сварила, що приїхали на машині і викинули сміття. Може це Ви були? Так ми з дачі повернулися і викинули, бо 4 місяці живемо на дачі, а сплачуємо за 3. І в той самий великий бак іноді привозимо, підʼїжджаємо на машині й викидаємо. А що нам робити? Не на дачі ж звалище робити? Чи не маємо права?
Я особа не скандальна. Без мене вистачає.
І не заводжу, і не підтримую втручанням.

Именно в это корыто вообще привозят на автивках левые люди не пойми откуда.
Открывают багажник и загружают лодку.
Ще раз. Поясніть, як ви розрізняєте, хто лівий, а хто ні?
Через це у нас проблеми з проїздом, а не з паркуванням. Виїхати з двору або заїхати з Холодногірської вдень дуже важко. Полоса на виїзд заставлена машинами, розʼїхатися неможливо, особливо коли одночасно хтось вʼїжджає та хтось виїжджає, взагалі рух перекривається. Дякі *****и, інакше не скажеш, ставлять машини на самому повороті з/на Холодногірську, ще й мікроавтобуси або великі джипи. Нічого не видно, щоразу той ще квест. Скільки вже дтп було. Хоча встановлений знак стоянка заборонена.
А якби деякі прибічники "нашего квартала" не перекрили проїзд перед Хгірської, 2, був би ще виїзд на Волонтерську...Між іншим, це порушення, але :незнаю:
ЗІ. Якщо пам'ятаєте, колись був ще один заїзд/виїзд, який захопили тепломережі...

Я все памʼятаю, ми там вже 50 років живемо.
Якби водії не порушували правила, то і цього би вистачило. До речі, до війни там мало машин ставили, більш менш нормально було, а зараз це якесь жахіття. Може коли парковку відкриють легше стане, хоча перший поверх вже працює, а машин менше не стало

Мене дивує: це ж скільки треба вільного часу, бажання, цікавості, щоб відслідковувати сміттєві баки і хто як ними користується? :D Ну хіба що вони під самими вікнами стоять і під час кавування щось мимохіть помічаєш)

Нужно подумать, нас колись жінка з іншого підʼїзду сварила, що приїхали на машині і викинули сміття. Може це Ви були? Так ми з дачі повернулися і викинули, бо 4 місяці живемо на дачі, а сплачуємо за 3. І в той самий великий бак іноді привозимо, підʼїжджаємо на машині й викидаємо. А що нам робити? Не на дачі ж звалище робити? Чи не маємо права?
НП, бачите, яка відома лодка. Без вас ніяк... Ставте столик, перевіряйте реєстрацію і продавайте залетним квитки на "осмотр Провала":D Вистачить і на цигарки, і на ликер покраще за польський Амарето...
Якби водії не порушували правила, то і цього би вистачило. До речі, до війни там мало машин ставили, більш менш нормально було, а зараз це якесь жахіття. Може коли парковку відкриють легше стане, хоча перший поверх вже працює, а машин менше не стало
То недопрацьовують поліціянти:незнаю: Як взялись за поворот з ПШ за Київським, біля метро, дуже швидко стоянки там не стало...

Мене дивує: це ж скільки треба вільного часу, бажання, цікавості, щоб відслідковувати сміттєві баки і хто як ними користується? :D Ну хіба що вони під самими вікнами стоять і під час кавування щось мимохіть помічаєш)
Ото ж... Нікому там не заважає, навпаки, зручно, під'їхав став поруч і перевантажив...Але деяким свій шнобель свого носа дуже цікаво встромити....
1762716271855.webp

Сусіде, ви дуже помиляєтесь ;)
Я мешкаю у кооперативному будинку і ми виключно за свій кошт встановлюємо ту лодку для великогабаритного сміття. І за свій кошт його вивозимо. Набіса хтось "чужий" буде туди щось кидати??
Про парковку. Є план тереторії навколо будинку де вказана придомова територія для загального користування членів кооперативу. Вона досить велика, зовсім не 5-6 метрів як ви писали вище.

Ви забули, що я пенсіонерка і маю багато вільного часу на дозвілля у вигляді прогулянок.
І ще одне ви забули або не помітили.
Жодного разу на ХФ я не була підбурювачкою або роздмухувачкою скандалу.
Як і нема тут людини, яку б я образила. Можу хіба що іронічно висловитись.
Але якщо вам так зручніше, то будь ласка.

Сусіде, ви дуже помиляєтесь ;)
Я мешкаю у кооперативному будинку і ми виключно за свій кошт встановлюємо ту лодку для великогабаритного сміття. І за свій кошт його вивозимо. Набіса хтось "чужий" буде туди щось кидати??
У Вас - так, приватні існують і мають право на існування, зазвичай мають дозований доступ. А той, про який мова - жилкомсервісовський.
Про парковку. Є план тереторії навколо будинку де вказана придомова територія для загального користування членів кооперативу. Вона досить велика, зовсім не 5-6 метрів як ви писали вище.
Ви кажете про "територія для загального користування членів кооперативу", яка не тотожна території, що належить кооперативу по праву власності. От друга, зазвичай, і є 3-6м.

Ото ж... Нікому там не заважає, навпаки, зручно, під'їхав став поруч і перевантажив...Але деяким свій шнобель свого носа дуже цікаво встромити....
Мабуть, ви таки у приватному секторі живете і не звикли платити за вивіз сміття.
Краще підкинути до чужого кварталу.

У Вас - так, приватні існують і мають право на існування, зазвичай мають дозований доступ. А той, про який мова - жилкомсервісовський.
Чого ви причепились до конкретного човника?
Біля кооперативного будинку №2 теж був човник, доки його не перетворили на сміттєзвалище.

Мабуть, ви таки у приватному секторі живете і не звикли платити за вивіз сміття.
Краще підкинути до чужого кварталу.
Ви неуважні:
Я , в себе в Коротичі, акуратно, щомісяця, сплачую за вивоз сміття на рахунок Пісочинської контори, яка цим займається. Але не користуюсь, бо для цього треба в конкретний день, зрання, винести це сміття до дороги. Мені незручно. Замість, я вивожу сміття автівкою і викидаю в баки біля Надії, звідки його вивозить та сама контора. Що я роблю не так?
Крім того, щомісяця сплачую, серед іншого, і за вивоз сміття з тієї "лодки", про яку ви кажете. Хоч і не користуюсь... :незнаю:

А що стосується парковки чужих авто у дворі за №148, то я почула обурення від мешканців цього будинку, коли ми разом приймали участь у одній громадській акції.
:)
Дуже цікавій, хоч ми і програли в підсумку тих подій.

Назад
Зверху Знизу