Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Прикольный вопрос..Даже зависла ))) Смутно уже помню. Наверное гудение модема больше всего )) Аська, картинки какие-то. Было интереснее чем листать журналы
Это ощущение что можно написать на другой конец света и могут ответить
Немножко позже мне подарили мобильный. У нас в классе у меня был и еще у одной девочки. Даже у учителей еще мобилок не было
Кому звонила тоже не помню. Родителям )) С теми с кем дружила давала домой позвонить, когда поздно гуляли. Одна училка в школе прицепилась, нафига мне типа ребенку телефон))
Время идет и не задумываешься. А вы спросили... ппц..а ведь и правда, тот инет 25 лет назад был какрй-то другой

Ооооо, Аська так, супер тема була! Майже як телеграмм зараз)))

Настоящие жЫвотные приезжают к чужому мусорному контейнеру для крупных отходов, выгружают из машины свой мусор и уезжают.
А мы платим по 23.47 с души.

Настоящие жЫвотные приезжают к чужому мусорному контейнеру для крупных отходов, выгружают из машины свой мусор и уезжают.
Ставиться клітка на сміттєві баки і під магнітний замок - тільки для мешканців.

Мы уже устали ругаться с "соседями" по этому поводу. А "соседи", видя, что мы устали, нагло этим пользуются

а если они не выгрузят свои отходы в ваш контейнер вы не заплатите 23,47 или заплатите больше если выгрузят?

І тєріторію вокруг замініровать. Бо будут кучі возлє клєткі.
та ну это бред. Я понимаю борьбу с чужаками в гаражах, например, где за каждый вывоз контейнера надо заплатить отдельно. А в жилых микрорайонах где фиксированная такса. Пошли эти борцы на йух

Ставиться клітка на сміттєві баки і під магнітний замок - тільки для мешканців.
Так це не бак. Це щось на кшталт великого човна.
Кажу ж, для великих відходів.
Меблі, матраси, мішки після ремонту із шматками вибитих стін чи чогось такого..
А животні і собі звідкілясь везуть, щоб не платити у себе десь по вулицях.

а если они не выгрузят свои отходы в ваш контейнер вы не заплатите 23,47 или заплатите больше если выгрузят?
Это примерно так, как наши дворы возле метро заставлены чужими машинами. Дальше едут на метро, бензин экономят, а своим припарковаться негде.

Я , в себе в Коротичі, акуратно, щомісяця, сплачую за вивоз сміття на рахунок Пісочинської контори, яка цим займається. Але не користуюсь, бо для цього треба в конкретний день, зрання, винести це сміття до дороги. Мені незручно. Замість, я вивожу сміття автівкою і викидаю в баки біля Надії, звідки його вивозить та сама контора. Що я роблю не так?

Так це не бак. Це щось на кшталт великого човна.
Кажу ж, для великих відходів.
Меблі, матраси, мішки після ремонту із шматками вибитих стін чи чогось такого..
А животні і собі звідкілясь везуть, щоб не платити у себе десь по вулицях.
Я не зрозумів, чого ви незадоволені? бак переповнений і вам не вдається викинути своє сміття?

Это примерно так, как наши дворы возле метро заставлены чужими машинами. Дальше едут на метро, бензин экономят, а своим припарковаться негде.
Ну ,земля біля будинків не належить мешканцям, це муніципальна власність. Автівки, в більшості, лишають такі самі харків'яни, які, через муніципалітет, є такими ж співласниками тієї землі, як і мешканці прилеглих будинків... :незнаю:
ЗІ. Я не зрозумів - у вас проблеми з паркуванням? чи як із сміттям - радянська ментальність спокою не дає?

Останнє редагування:
Ну ,земля біля будинків не належить мешканцям, це муніципальна власність. Автівки, в більшості, лишають такі самі харків'яни, які, через муніципалітет, є такими ж співласниками тієї землі, як і мешканці прилеглих будинків... :незнаю:
ЗІ. Я не зрозумів - у вас проблеми з паркуванням? чи як із сміттям - радянська ментальність спокою не дає?
Ты в многоквартирном доме живешь или в частном?
Кстати, какой-то шмат земли у дома, если собственник ОСББ, таки принадлежит жильцам этого дома.
Так что с советской привычкой нашкодить втихаря не ко мне.

Даже если не ОСМД, жильцам формально принадлежат 1/х части площади техэтажа, крыши, подвала. Где х - количество квартир в доме.

В случае приватизированной жилплощади. Если не понимают доброго слова, воспитывать согласно классику:

"Действуй строго по закону,
То бишь - действуй втихаря."©

Кстати, какой-то шмат земли у дома, если собственник ОСББ, таки принадлежит жильцам этого дома.
3-6 метрів. Автівки, зазвичай, ставлять далі
Так что с советской привычкой нашкодить втихаря не ко мне
хто сказав нашкодити? я мав на увазі, що воно вам спокою не дає... :D

3-6 метрів. Автівки, зазвичай, ставлять далі

хто сказав нашкодити? я мав на увазі, що воно вам спокою не дає... :D
Тільки мені?
Тут ти глибоко помиляєшся.
Тим більш що габаритного сміття в мене не буває і автівки нема.
А людям з нашого кварталу таке неподобство не подобається.

Тільки мені?
Тут ти глибоко помиляєшся.
Тим більш що габаритного сміття в мене не буває і автівки нема.
А людям з нашого кварталу таке неподобство не подобається.
Люди "з вашого кварталу" можуть йти, м'яко кажучи, ну дуже далеко....
Пояснюю, на прикладі, умовно, вашого кварталу... Подібне корито стоїть за 148 будинком. Туди викидають габаритне сміття мешканці будинків 148,152, 152А, 154 , 156. Якесь нездорове незадоволене створіння, умовно, з 148 будинку знає в обличчя мешканців всіх цих будинків? Ні ? Тоді нехай "варєжку" прикриє... Теж саме стосується і паркування...
ЗІ. Крім того, вважаю, що навіть зовсім чужа людина з іншого міста краще своє сміття викине в такий бак, ніж десь у посадці...

Назад
Зверху Знизу