Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Вылечат,но счёт выставят.В Украине оформляют туристическую страховку как я слышал.Если прописались и в процессе оформления выдают временный документ для посещения врача ,но это со слов кто в лагере распределительном был.******* не дадут.
Я тоже подумала о туристической страховке. Не за 100 гривен за углом, а от серьезной страховой компании. Станом на лет 10 назад было 400 гривен при стандартной стоимости до 30 тысяч евриков или долларов, не помню. Аппендикс бы удалили, мне кажется.

Читаю книжку британської письменниці. По сюжету чоловіку героїні стає зле, вони їдуть до лікарні і там він добу просто валяється в коридорі, знебол дали тільки після її скандалу, може то для сюжету придумано) в Україні таке теж можливо. Як пощастить.

Не загадывайте,я тоже не собирался.
Те кто тоже не собирался, уехали сразу с началом войны. Малая часть уехала позже.
Примерно такая же малая вернулась обратно.
В моих знакомых кругах вернулось две семьи с детьми и одна тетка начального пенсионного возраста. Это из-за границы. Возвращенцев из западных областей больше.

Я маю на увазі віїзд за кордон.
Там би я вмерла.
Періодично на прохідній з'являются некрологи. Того співробітника (60+) в Норвегії поховали, того - в Канаді, того - в Грузії...

Начальника сусіднього відділу
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
на батьківщині. Ще до великої війни. За місяць впорались. Привезли ото з Італії "термоса" на три літри та й закопали.

Перейматися слід тривалим виходом з життя. Миттєвий - то, вважайте, винагорода.

Він про те що війна ще не закінчилась. Ніхто не мріє їхати світ за очі і здохнути далеко від батьківщини, а життя повертає на своє. Фільм Дениса Христова "1% війни" не бачили? В одному епізоді евакуюють чоловіка і труп жінки, матері мабуть, з під Авдіївки. Поховав її на цвинтарі в Мирнограді. Який на той момент був тил.
Те кто тоже не собирался, уехали сразу с началом войны. Малая часть уехала позже.
Примерно такая же малая вернулась обратно.
В моих знакомых кругах вернулось две семьи с детьми и одна тетка начального пенсионного возраста. Это из-за границы. Возвращенцев из западных областей больше.

Це без місця на кладовищі?
Так. За місце платив заздалегідь. У 2017 (завбачливий, сцко - зараз там стежину біля дерев копають, аби поховати). Сума, зазначена Городянкою, приблизно такою навесні була.

І це - не "Слобожанське", а звичайне у передмісті.

Це без місця на кладовищі?
Так. Але у мене своя історія про місце. Мій тато помер у 2014-му. Поховали на 18 клад. і, в зв'язку з тим, що ще була мама, купили поряд місце за 2000 грн. Мама прожила до 2021-го і померла від ковіду у віці 92 роки. Це я про те, що кажуть, навіщо завчасно купувати місце. Так от, приїхали на кладовище з документами, а у мене був оформлений пропуск на два місця, я його даю і кажу, що є оплачене місце.. Мені ж оформлювачка каже, що то ви купили не місце під захоронення, а землю під квіточки.. Обдурили конкретно і зідрали знов. А всі знають, що в тій гарячці не рахується, бо ще мама лежить вдома, а не в моргу. Так що, я не знаю, як у кого зараз.

Это обман. Люди умирают совершенно бесплатно. Если бы за 30 К, то пенсионеры в Украине жили вечно. Откуда у них столько денег, что бы ******* ?
Ти з місяця прилетіла, чи живеш не в Україні? Це знайомі недавно ховали.

Так. Але у мене своя історія про місце. Мій тато помер у 2014-му. Поховали на 18 клад. і, в зв'язку з тим, що ще була мама, купили поряд місце за 2000 грн. Мама прожила до 2021-го і померла від ковіду у віці 92 роки. Це я про те, що кажуть, навіщо завчасно купувати місце. Так от, приїхали на кладовище з документами, а у мене був оформлений пропуск на два місця, я його даю і кажу, що є оплачене місце.. Мені ж оформлювачка каже, що то ви купили не місце під захоронення, а землю під квіточки.. Обдурили конкретно і зідрали знов. А всі знають, що в тій гарячці не рахується, бо ще мама лежить вдома, а не в моргу. Так що, я не знаю, як у кого зараз.
В июле похоронила маму. Вышло 40 тысяч. Была кремация. Потом подхоронила на 14 кладбище. За это пришлось заплатить 2200 грн. Хоть документы на могилу были. Без бумажки с кладбища не отдавали прах.

я не знаю, як у кого зараз.
Я показав агентові та бригадиру ритуальної команди оригінал заяви голові сільради (той помер у вересні 2019) та чек "Ощаду" (1600₴ у червні 2017). Запитань не було, але сплатив місцевому КП через "Укрпошту" у день похорон ще 1500 (фото бригадирові для звітності надіслав по Вайберу). Що там, що там - 1% комісії.

Тю, ***, я в Валках показал где хоронить мою маму, никто ни слова и денег не взял, выкопали яму(за это естественно платил, оно входило в сферу услуг), и там похоронили! Так же и с папой было. Никаких там денег за место!!! То в Харькове Ритуал уже охуел!

Тю, ***, я в Валках показал где хоронить мою маму, никто ни слова и денег не взял, выкопали яму(за это естественно платил, оно входило в сферу услуг), и там похоронили! Так же и с папой было. Никаких там денег за место!!! То в Харькове Ритуал уже охуел!
На сільському кладовищі де є місце, там і ховають без оплати за нього. Але якщо людина померла у Харкові, а поховати хочуть у селі, то як бути? Он Кіра вище написала, що без папірця з кладовища не віддавали прах.

Назад
Зверху Знизу