Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

У нас в родині всі, хто не рідні - ті кузени. Двоюрідні, троюрідні й далі - кузени.
Він кузен, а вона хто? :)
Бо у моїх онуків тепер теж кузени і... не знаю, як сказати про дівчат.
О! Здається кузинка українською. :)

Я за тотальну цифровізацію. Єдину по всій країні. Моя медична карта займала рюкзак. Одного разу лікар попросив залишити її, хотів порівняти там щось. Сказав, що віддав у регістратуру. Вгадайте, чи знайшли ту карту?
Плюс кожного разу лікарі витрачають час на розмови/розпитування про історію хвороб, а могли би двома кліками мишкою бачити повну картину. Особливо якщо ти попав в лікарню без свідомоості, у важкому стані
Так само оця біганина з запитами по архівах та організаціях (якщо існують) де працював. Нерви потрібні залізні

Він кузен, а вона хто? :)
Бо у моїх онуків тепер теж кузени і... не знаю, як сказати про дівчат.
О! Здається кузинка українською. :)
Кузина ж)

Ми в родині ніколи так не казали, завжди сестри, брати, для сторонніх людей лише уточнюючи двоюрідні чи троюрідні.

Я за тотальну цифровізацію. Єдину по всій країні. Моя медична карта займала рюкзак. Одного разу лікар попросив залишити її, хотів порівняти там щось. Сказав, що віддав у регістратуру. Вгадайте, чи знайшли ту карту?
Плюс кожного разу лікарі витрачають час на розмови/розпитування про історію хвороб, а могли би двома кліками мишкою бачити повну картину. Особливо якщо ти попав в лікарню без свідомоості, у важкому стані
Так само оця біганина з запитами по архівах та організаціях (якщо існують) де працював. Нерви потрібні залізні
Мій чоловік якось знайшов на вулиці медичну карту людини з іншого міста. Вагою центнер, як він ту карту посіяв - хзн, але факт.
Чоловік не полінувався, зв'язався з поліклінікою, вказаною в карті. Вони страшенно зраділи - по типу, там людина з інвалідністю, там всі документи, пришліть будь ласка. То він відправив їм на адресу НП.
Так, медичні дані краще б зберігались десь централізовано.

В нашей поликлиннике, чтобы попасть к окулисту или к ЛОРу, надо иметь электронное направление от семейного врача и медицинскую карточку

Сюр какой-то
- гражданка эрэфии, припершаяся в Ха в 2013 году , вещает, о "акакононасамомделевХа" :рл:
И кому, бл*ть?
Женщине, которая родилась и прожила в Харькове ВСЮ жизнь, век*.

В нашей поликлиннике, чтобы попасть к окулисту или к ЛОРу, надо иметь электронное направление от семейного врача и медицинскую карточку
У нам медкарту не требуют и смотрят, если обследование проводилось не по их направлению. То есть, если я сама заинтересована показать.
Доктороца открывает мою страницу в компе и по тому.
Понятно, что ничего древнего там нет. И в бумажную карту ничего не пишет.

Это в Харькове так. Якобы в вашем родном.
Но у вас ярко выраженная эклектика сознания.
Причудливое сочетание задушевных рассказов о красных кирпичах и поиск каких то глубинных, экзотических особенностей галичанского диалекта, или других региональных диалектов не имеющих применения в Харькове
Сегодня спросила у свекрови и ее подруги про слово "братОва".
Они удивились и просили у вас спросить. - Вы точно из Харькова?
Иды вжэ до биса, тобто до ***ла.
Что вы умеете и знаете, кроме как рисовать уи и езды и снимать на видео **** с мужем. Еще детям похвастайтесь, если они у вас есть.

У РОСТі - знижка 3% на неакційні товари
Спасибо! И не просят хитрованы. Або або. А бонусная система Роста мне вообще не нравится, хоть карта у меня даже золотая. Заработала, пока Класса не было.
Получается, КХ выгоднее показывать.

Сюр какой-то
- гражданка эрэфии, припершаяся в Ха в 2013 году , вещает, о "акакононасамомделевХа" :рл:
И кому, бл*ть?
Женщине, которая родилась и прожила в Харькове ВСЮ жизнь, век*.
Это онО удивляется, что я во время войны книжки читаю, а не по барам бегаю.
И что слова вспоминаю из лексикона своих родных, услышанные еще в детстве.
Еще моя бабушка говорила - лантух и хамлет.
Мабуть, тоже не здесь родилась. :)

Спасибо! И не просят хитрованы. Або або. А бонусная система Роста мне вообще не нравится, хоть карта у меня даже золотая. Заработала, пока Класса не было.
Получается, КХ выгоднее показывать.
Працюють обидві, так що користуйтесь обома

Братова – це дружина рідного брата. Це слово використовується для позначення родича в сім'ї, а саме жінки, яка стала дружиною брата.

У немцев все в компьютере.Когда попал в больницу по скорой при выписке дают письменное заключение .Семейный врач потом снимает копию,переносит себе в компьютер.Если посешаешь узкого специалиста,типа ревматолога,он потом свое заключение сбрасывает на комп семейному врачу.
У німців нема ракетних обстрілів, після яких всі швидко згадують як зручно мати готівку і паперові документи.
Цифра це зручно, ніхто не сперечається з цим. Але в Україні все перевести в цифру і заспокоїтись - ризиковано.

Назад
Зверху Знизу