Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Прочитала й подивилася на фото. Вперше щось дізналася про неї за кілька десятиліть. Думала, що її вже немає на цьому світі, як і моїх батьків та багатьох їхніх однолітків.Оспади... вот вам, читайте⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Шо там згадувать в сортах ****а![]()
Так я не смотрю и не слушаю, а вспоминаю.Я не знаю, как можно слушать "песни" или смотреть "фильмы"
в исполнении людей, которые хотят тебя *****даже из ностальгических побуждений
Какіє Ваши годі - у 36 рочків-то?я не знаю, как можно предать свою молодость
Какіє Ваши годі - у 36 рочків-то?![]()
ну, тут даже спорить глупо. Это свершився факт - наша молодость и весь ее антураж, - неполитический, конечно. Может кто из юзеров и зарплату в рублях получал))А я не знаю, как можно предать свою молодость и свое прошлое.
Это все равно, что ампутировать кусок себя и стать инвалидом.
Тирхен, бажаю міцного здоров'я.Сказала фанатка зеленського) чий син ще може і в моїй хаті біля фрнту жив) якшо звісно не примазаний біля спіднички у Львові служити.
Не любой а 73%.
А 27% скажуть тобі разом зі мною - іди ти пуля **** *****. Амінь.
деякі й за пам'ятником леніну плачуть, бо в юності біля нього прогулювалися. І перейменування проспекту жукова не сподобалося...А я не знаю, как можно предать свою молодость и свое прошлое.
Это все равно, что ампутировать кусок себя и стать инвалидом.
деякі й за пам'ятником леніну плачуть, бо в юності біля нього прогулювалися. І перейменування проспекту жукова не сподобалося...
.... Может кто из юзеров и зарплату в рублях получал))
йобобо тиНичего не меняется, увы.
Значит, в точку.йобобо ти
ще раз, йобобоЗначит,в точку.
Старі зелененці. Ця ***** ще про маленьких дітей мені пише. Так я тобі, стара ***** @silver bullet скажу шо я на відміну від тебе ще ***** не стара і у мене були би маленькі діти як ти пишеш.
Якби не ти і не такі як ти, які зробили разом те що зараз є.
І дитина яку я втратила і на твоїй совісті також. Хоча у тебе її немає, як і мозку.
Опередили... +1якщо з їхньою психикою не працювати спеціалистам