Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

1758524821626.webp

Оспади... вот вам, читайте
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Шо там згадувать в сортах ****а :незнаю:
Прочитала й подивилася на фото. Вперше щось дізналася про неї за кілька десятиліть. Думала, що її вже немає на цьому світі, як і моїх батьків та багатьох їхніх однолітків.
Моє враження: ця літня жінка, що несе ахінею, зумовлену, м'яко кажучи, віковим викривленням світосприйняття, - не має нічого спільного із взірцем співацької майстерності, витонченості та елегантності у моїх дитячих спогадах. У ті роки нема квитків (майже ©), але будь-якої миті можна відчинити комірку у банку пам'яті та поринути у світ Музики.
Інша річ - представники нашого покоління. Я щиро захоплювалася Юрієм Башметом як музикантом і телеведучим авторської програми "Вокзал мрії". Була щаслива, що можу дозволити собі купити квиток у партер на його концерт у Харкові десь у 2010-2012 році. А потім він приєднався до збіговиська прохуйловських так званих діячів мистецтва. Він, чиє дитинство минуло у Львові...
На цьому все. Він для мене більше не існує, бо розчинився у натовпі боягузів і підлабузників.

Старі зелененці. Ця ***** ще про маленьких дітей мені пише. Так я тобі, стара ***** @silver bullet скажу шо я на відміну від тебе ще ***** не стара і у мене були би маленькі діти як ти пишеш.
Якби не ти і не такі як ти, які зробили разом те що зараз є.
І дитина яку я втратила і на твоїй совісті також. Хоча у тебе її немає, як і мозку.

В медленной речке вода, как стекло.
Жив еще город, в котором тепло!

Гуляю тут под впечатлением старой песни про город детства.

Не горжусь тем что харьковчанка, а просто люблю Харьков. :)

В тереховские угодья ни ногой.

Я не знаю, как можно слушать "песни" или смотреть "фильмы"
в исполнении людей, которые хотят тебя ***** :незнаю: даже из ностальгических побуждений
Так я не смотрю и не слушаю, а вспоминаю.
Если Илоне был год, то Стаса там и не предполагалось. Знаю о его существовании и только.
У меня в голове четко разделено до и после. *******и там нет.
Бывшая россия иногда встречается в цитатах поэтов.

А я не знаю, как можно предать свою молодость и свое прошлое.
Это все равно, что ампутировать кусок себя и стать инвалидом.
ну, тут даже спорить глупо. Это свершився факт - наша молодость и весь ее антураж, - неполитический, конечно. Может кто из юзеров и зарплату в рублях получал))

Сказала фанатка зеленського) чий син ще може і в моїй хаті біля фрнту жив) якшо звісно не примазаний біля спіднички у Львові служити.
Не любой а 73%.
А 27% скажуть тобі разом зі мною - іди ти пуля **** *****. Амінь.
Тирхен, бажаю міцного здоров'я.
Була б ти адекватна, я б тебе послала за кораблем хоча б за сина. А так...живи довго.
Ти бігаєш за мною і так хочеш мене дістати, а тільки промоушен мені робиш.
В тебе слина капає, як в скаженої собаки - у всіх на виду ...Візьми вже себе в руки.
Я тебе захищала, коли твою скаженість недойобом пояснювали.
Якщо станеться ще - знову захищатиму)

ЗИ. І якщо в тебе є мозок, як ти думаєш, то прив'язуючи ще Зеленського в своїх вишуканих дописах, ти показуєш, що таке його скажені противники). Де тут твій мозок? Ненависть його з'їла.

Пиши, я відповідатиму. Одне насолодження)) Це ж тема не БФ?

Останнє редагування:
А я не знаю, как можно предать свою молодость и свое прошлое.
Это все равно, что ампутировать кусок себя и стать инвалидом.
деякі й за пам'ятником леніну плачуть, бо в юності біля нього прогулювалися. І перейменування проспекту жукова не сподобалося...

.... Может кто из юзеров и зарплату в рублях получал))

Ну, зарплату все тогда в рублях получали. Тут другое: те, кто больше всех "неистовствует" и постит веселые картинки с дедушкой Лениным - тогда в активистах были. И клеймили нас на советах дружины или заседаниях комсомольской ячейки. А потом же ж и в партии отметились.

Ничего не меняется, увы. Главное - шагать в ногу с трендом.

Старі зелененці. Ця ***** ще про маленьких дітей мені пише. Так я тобі, стара ***** @silver bullet скажу шо я на відміну від тебе ще ***** не стара і у мене були би маленькі діти як ти пишеш.
Якби не ти і не такі як ти, які зробили разом те що зараз є.
І дитина яку я втратила і на твоїй совісті також. Хоча у тебе її немає, як і мозку.
:рл: то в тебе нема дітей?? На моїй совісти втрата твоєї дитини? Ти мариш, не сиди в інтернеті - лягай відпочивати.
Людей неадекватних війна, звісно, наробила багато. Вони, якщо з їхньою психикою не працювати спеціалистам - будуть занурюватись в морок поки дійдуть до крапки невозврату.
У таких як Тірхен уявних ворогів буде велика купа, і пояснювати щось їм буде марна праця.
Я таким займатись точно не буду(

Самая востребованная и необходимая для Украины специальность на ближайшее десятилетие, а то и дольше - психолог.
Не самоучка/самочитка, а профессионал, который сумеет работать со всем, что натворила война с людьми :( не только военными, гражданскими в т.ч.

Назад
Зверху Знизу