Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
краще дівчат набрати, не так соромно будеЭто ,что за полицейские такие
Это ,что за полицейские такие
Ну не. При чем тут аккаунт.Зачем? Разве запрещено создавать аккаунт противоположного своему пола?
наркети, та да, тільки, це не відмінно, а хуйовоМусорам втащили. Отлично.
Вважатимемо, шо це відмінно від нєхуйового. 🐸наркети, та да, тільки, це не відмінно, а хуйово
ще раз вибачаюсь, задрот)))Вважатимемо, шо це відмінно від нєхуйового. 🐸
Такими темпами незабаром вибачень стане вже замало 🐸 Буде потрібне каяття!ще раз вибачаюсь, задрот)))
та ні, по стопарику, будь-ласкаТакими темпами незабаром вибачень стане вже замало 🐸 Буде потрібне каяття!
Пфф, гомєопатія якась ...по стопарику
судя по тому что одного из них отводил в сторону под руку мужик в зеленой форме, а мусора зассали связываться, похоже на бухих нариков тцкашниковМусорам втащили. Отлично.
так, у них же, шприци у руках)))похоже на бухих нариков тцкашников
Мусори підоринаркети, та да, тільки, це не відмінно, а хуйово
та ні, підори за поребріком, не плутайте, чи ви з АУЕ?Мусори підори
Не починай. До чого тут парєбрік.та ні, підори за поребріком, не плутайте, чи ви з АУЕ?
я не починаю, справи мав, раніше, зараз дивишся, вони сцикліві, я ж і кажу, дівчат би набрали, теж саме було, а називати їх, як називають сидяві та обіженки, ніколи не буду, не ображайся, будь ласачкоНе починай. До чого тут парєбрік.
Мусори завжди були і є підорами. Така система. Я по роботі з ними часто маю справу. Так от: мусори - підори. Користі з них - нуль. Просто прожирають бюджет.