Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Пані в 79 років активніша за деяких молодих.
З Вовчанська місце в такому бусіку було 25 т.грн. Лежача людина = 4 місця, 100 тис.
Це евакуація стільки коштує?
А пишуть, що безкоштовна. :(

Це евакуація стільки коштує?
А пишуть, що безкоштовна. :(
Она и есть бескоштовна.
Вывозит полиция, по списку, заявки принимают, людей достаточно.

Спросите у Тирхен подробности, время/когда и т.п., тогда станет понятней о чем(за деньги)

PS. Например:
из Ха в 2022 люди выезжали в эвакуацию на бесплатных эвакуационных поездах, как это было - помним.
Но были и те, кто выезжал не-бесплатно, другим транспортом, за деньги.

та тьотя ж каже, шо назбирала на ЇХ пенсію, 400 евро, і їхала з окупованної частини Луганщини, через кацапію, страни Балтії, Польшу

Так, пардон.
Цього разу мій сарказм не був доцільним.

1752736836196.webp

Архівне фото. 1942 рік. Харків.

Тори, кацапы щас себя в жертву приносят, небезвозмездно канешно, как ацтеки, за белую Ладу-Калину
Ну, а мі не такие. Мі вполне можем. Сцарек все равно, окромя вреда, ничего не делает. А так может біть и польза.
Хотя боги могут и обидеться - скажут: зачем нам такая гадость.

Виїзд з окупації через росію і треті країни.
Тірхен! Не всі відкривають всі відео, які публікують юзери.
До відео з такою передмовою, як у вас, потрібен короткий ваш коментар.
А то очі чіпляються за початкову фразу.

Тут цікаві залишки моста, який виходив на Конторську, готель, забула назву, між цумом і нинішньою повоєнною сталінкою і мабуть залишки бань, бо провулок таки Банний.

бедный Йорик, пардон Лешик

Вам бути таким бідним, як цей костусєвський байстрюк
Ну , я ж и говорю, Лешику по образованию медика- не только языком с ровной жопой на депутатском кресле, а хоть на каникулах иногда - санитаром в окопе .
Не знаю,что там был сегодня за контекст в Раде, но Зе не выдержал по ходу...

Моя стрічка фонтанує після сьогоднішнього виступу свєтлєйшого) підраховує скільки буде їхнім дітям коли тато повернеться)
Ця залупа все робить шоб якомога більша кількість баб з дітьми кинули йому паспорта держави Україна в морду і звалили назавжди.
Я не смотрел, что там было?

"Арест пропагандиста" 1892, художник И. Репин

Arrest_of_a_Propagandist.webp
Драма, намёки, история... "Идея выше свободы", вот это вот всё...

Конфликт народа и власти; отторжение (драма непонимания); сдержанная эмоциональность...

🫤

Назад
Зверху Знизу