Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Жора, не для продолжения разговора, просто обращаю ваше внимание:Мне в общем то плевать
Какой ужас.Жора, не для продолжения разговора, просто обращаю ваше внимание:
ваш пост(тот) удален администрацией форума.
Вы дураком то не прикидывайтесь.Какой ужас.
"Продолжайте наблюдение". (ц.)
Тут есть 2 варианта:Вы дураком то не прикидывайтесь.
Выстройте логическую цепочку: удалено - следовательно впредь такого делать не стоит.
Всё.
Тут есть 2 варианта:
1. Сефида, напишите мне подробный список - чего делать не стоит.
2. Сефида, не учите меня жить.
Какой посоветуете?
Зовсім тю, чи шо ?Меняйте на "Тамбов".
Ти йобнутий?Меняйте на "Тамбов".
И заметьте, не я это написала.Ти йобнутий?
Твій жарт вийшов такий недолугий, що я навіть сумніваюсь, що це жарт. А НП може жартувати як завгодно, бабільше, вона дуже добре пожартувала цього разу.А может йобнутый тот кто предложил сменить название ресторана "Чикаго" из за моего неудовлетворительного поведения?
Благодарю тебя за твоё мнение, будь уверен - оно для меня очень важно.Твій жарт вийшов такий недолугий, що я навіть сумніваюсь, що це жарт. А НП може жартувати як завгодно, бабільше, вона дуже добре пожартувала цього разу.
Та мені насрати на тебе і твою думку. Ти, блядь, кончений мудак, який намагається жартувати на смертях наших дітей. Іди нахуй. Наші діти кожного дня помирають, а ти, недолуге, намагаєшся щось пиздіти, виправдовувати і жартуватиБлагодарю тебя за твоё мнение, будь уверен - оно для меня очень важно.
хз. бухалтер в отпуске.Огласіть список актівов, бітте🥱