Статус: Офлайн
Повідом.: 37751
Повідом.: 37751

Ди бляуэн фрюлингсаугэн. 

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну, я то нємєцкій знаю.... Трошкі. Ніхт фєрштєєн, напрімєр....як не знаєш німецької,краще посміхатися,перевірено
А шо ето ви заказалі?Ди бляуэн фрюлингсаугэн.![]()
...це і я знаю,а взагалі, аби гроші були на картці і розмови зайвіНу, я то нємєцкій знаю.... Трошкі. Ніхт фєрштєєн, напрімєр.![]()
...нецензурні виразиА шо ето ви заказалі?
Это высокая поэзия. Мабуть Гейнэ. В школе учили виршыка.А шо ето ви заказалі?
У нємцев в лєксіконє два матюка. Два....нецензурні вирази
...цвай?У нємцев в лєксіконє два матюка. Два.
Хрєнасє. А кому того віршика розказувать?Это высокая поэзия. Мабуть Гейнэ. В школе учили виршыка.
Зи зинд ди шёне файльхен.Хрєнасє. А кому того віршика розказувать?
Адіку?
Сорі, єслі шо.
Ты можешь быть украинским пенсионером,но стоять на учёте в джобцентре,тогда посещение курсов обязательно.Если стоишь на учёте в Социалампте посещение курсов языковых не обязательно.Мой отец пенсионер ходил. Надо же как-то общаться в быту с немцами
Апаздал,уже ответили грамотноТы можешь быть украинским пенсионером,но стоять на учёте в джобцентре,тогда посещение курсов обязательно.Если стоишь на учёте в Социалампте посещение курсов языковых не обязательно.
Гітлєр капутАдіку?
Хальо майне шьоне шайзе , данке 🥱 так сойдьот?А вам би ото поматюкацца. Нєт, шоби там - хальо, мойн, бітте, данкє.![]()
Нехарашо обманювать іностранцов 🥱 вам же тойво... щас... фюнфундзібцихь вроді? 😳Их бин драйциг яре альт.![]()