Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

А то ви наче показували колись колаген в червоній банці. Я за нього почитала та й купила) після нр почала, намалювала собі графік коли шо приймати)
Я. Подлєчіл собі ним суглоби в плечІ і лОкті.

Я. Подлєчіл собі ним суглоби в плечІ і лОкті.
Лікті часто-густо болять від надмірного сидіння біля комп'ютеру, а ноги тренуються ходьбою.
-Ходити, ходити й ще раз ходити! - як заповідає вам Нужно подумать.
Бо мої ровесниці та й значно молодші присісти не можуть не те що скільки завгодно, але й взагалі.
Або моркву почистити над відром навприсядки.

От войны умирают, без войны умирают, все ,господи прости, не вечные.
Рецепта для НП нет, надо или выезжать к внукам и детям заграницу ( они же в курсе, что здесь происходит) или не искать на форуме виноватых - Сефиду, Терехова и т.д.
Ну и меня , как я понимаю.
Та то в бабці навроді ігри. Тіпа "Виживший" чи "Назло бабушкі родичам отморозю уха" чи шото такоє . 🤷‍♀️
Умер человек в возрасте 65+ от сердца. Не лежал. Но жил в месте близких прилетов. Сердце могло элементарно устать.
Трісь ви в 75 год думаєте шо от серця без войни тіко лежачи умирают??? Рілі???

Лікті часто-густо болять від надмірного сидіння біля комп'ютеру, а ноги тренуються ходьбою.
-Ходити, ходити й ще раз ходити! - як заповідає вам Нужно подумать.
Бо мої ровесниці та й значно молодші присісти не можуть не те що скільки завгодно, але й взагалі.
Або моркву почистити над відром навприсядки.
Нє - в мойом случає то професійне, а не як у Фьодора от дрОчєва.
Яж професійний піцайола. А там по 12 годин возлє мартена, піци повертать - витягувать. Маладьож всираєцца, а шо казать про мене дохляка. :)
Вопщем, помогли пігулкі. Ато вже думав, шо ручечка права одваліцца.

Мені ноги треба. Хотьба норм рятувала мені кукуху, і я прям в розйобі шо не можу рухатись як раніше.
Сподіваюсь, шо допоможе. Я купив велику банку і ковтав по 6 пігулок в день три рази після прийому їжі.

Та то в бабці навроді ігри. Тіпа "Виживший" чи "Назло бабушкі родичам отморозю уха" чи шото такоє . 🤷‍♀️

Трісь ви в 75 год думаєте шо от серця без войни тіко лежачи умирают??? Рілі???
1. Даже на ХФ есть люди, которые хотят ******* на родине и для которых заграница не земля обетованная.
Я бы не смогла там жить.
"На что смотреть вдали от тебя глазами полными слез".

2. Я считаю, что война усугубила болезни, кроме онкологии, которая приговор и от войны мало зависит.

Кажуть, що можна варити холодець з курячих крил та щодня їсти. Теж користь для кісток.

Желатин з вечора замочувати і пити щоранку курсом, простіше ніж ті холодці)
Холодець смачніше.
Я з двох здоровенних ніг від начебто фермерської курки зробила 3 піалки холодцю і півгорщика плову. :)
Холодець без желатіну, натуральний, але не гумовий.
Крила краще застигають.

Я считаю, что война усугубила болезни, кроме онкологии, которая приговор и от войны мало зависит.
Как говорят, все болезни от нервов. А какие нервы в войну. Ковид начал, а война добила.
Муж пил солгаровские коллаген и желатин, помогло с коленями, особенно желатин.

Холодець смачніше.
Я з двох здоровенних ніг від начебто фермерської курки зробила 3 піалки холодцю і півгорщика плову. :)
Крила краще застигають.
Погоджуюсь про смачніше. Але-але. Холодець варять 6-8 годин. У мня всьо на елєктрікє. Єслі шо.

Я не гурман) якби хто варив, то хай. Я не люблю на кухні час проводити. Хіба якщо це єдине місце де можна втекти від всіх.
Я люблю готувати їжу на тиждень. Ну... днів на 5
Це серйозну їжу.
Але тільки ж для себе, тому без витребеньків.

Холодець смачніше.
Крила краще застигають.
дело вкуса. По мне заливной язык вкуснее, хоть и в желатине

Можно не готовить. Есть кулинария. я в Росте постоянно покупаю готовую еду. К тому же после 20:00 у них скидки
Доходов не хватает.
В Классе и цены ниже, но все равно не по деньгам.
Жареная рыба 300+ гривен за кило.

Назад
Зверху Знизу