Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Нужно_Подумать! После сигареты ваше сердце "ведет" себя так же, как и у любого другого гомосапиенса.
Биологию не обмануть.

Но я не могу запретить вам верить,
что если
выпить полтора литра водки и закусить одной печенькой - отравишься печенькой, а не водкой
Мне часто кажется, что вы не женщина, а автомат.
Все человеческое вам чуждо.
Опустил кто-то ручку вниз или кнопку нажал, и понеслось.

Аритмия. Семейный, потом кардиолог. Выпишет что-то типа соритмика. Неприятно, но жизни не угрожает.
Дело не во мне.
Дело в моем сообщении о смерти мужа моей знакомой.
Сефида считает, что война на здоровье не сказывается.
Елки сияют звездное небо над головой, бесконечные праздники, а тут оказывается, что человек внезапно смертен.

Ялинка в дитячій кімнаті на нашому вокзалі.

IMG_20250103_183810.webp

Сефида! После сигареты у меня сердце не замирает.

А вот после трех подряд виражей бомбардировщика над домом, меня вообще минут через 20 с отложенной реакцией начало подкидывать на диване и трясти.
Я думала, так и останусь
Но это длилось не больше минуты.
Наверное, потому что курю.
Сигареты непричем. Смолы на лёгкие и никотин расширяет сосуды. Это приступ сердечной аритмии.

Мала трамвайну екскурсію по району центрального ринка, цікавий райончик, пішки треба якось пройтись. Колись там був блошиний ринок біля річки.

Мала трамвайну екскурсію по району центрального ринка, цікавий райончик, пішки треба якось пройтись. Колись там був блошиний ринок біля річки.
Блошиний і зараз там. Якщо не зважати на час, коли він був впритул до ринку, з того ж боку, а тепер навпроти, через річку.
Восени приліт був, кажуть, у річку. пошкодив павільйони на місці колишнього блошиного.
там багато чого цікавого навкруги, або навдокіл, як пише Валерій Шевчук. :)
Наприклад, Борзий провулок, або Піски, або Свято-Пантелеймонівська церква з історією криниці... там тих АБО дуже багато. :)
Це якщо їхати №20. А якщо №1, то й до вітця Віктора Маринчака заїхати можна.

Блошиний і зараз там. Якщо не зважати на час, коли він був впритул до ринку, з того ж боку, а тепер навпроти, через річку.
Восени приліт був, кажуть, у річку. пошкодив павільйони на місці колишнього блошиного.
там багато чого цікавого навкруги, або навдокіл, як пише Валерій Шевчук. :)
Наприклад, Борзий провулок, або Піски, або Свято-Пантелеймонівська церква з історією криниці... там тих АБО дуже багато. :)
Це якщо їхати №20. А якщо №1, то й до вітця Віктора Маринчака заїхати можна.
Ну власне я і вскочила в 20 помилково, замість 1. Зрозуміла помилку коли він петляти почав. Вийшла на зупинці ЦР прям в лапи тцк, які гуртом навалились на пасажирів трамваю..там такі пасажири, канєш...саме їхня цільова аудиторія)

Бачила сьогодні цю пляшку в атб, здається. А мо' ще де, бо усі мережеві відвідала.

Попити той допельхерц мабуть не зайве. Бо накопичується стрес. Потім як вхєрачить. Не обов'язково на серце, де слабші місця в організмі, там і вилізе.

Ну власне я і вскочила в 20 помилково, замість 1. Зрозуміла помилку коли він петляти почав. Вийшла на зупинці ЦР прям в лапи тцк, які гуртом навалились на пасажирів трамваю..там такі пасажири, канєш...саме їхня цільова аудиторія)
Велика Панасівська, у минулому Котлова мені більш відома пішкодрала, аніж історією.
У різні пригоди там попадала.
І Лопань там недалечко дуже мальовнича.
Туди можна й з №20 дістатись, якщо вийти на Павлівці. Вулиця, здається, теж Павлівська, а там на місток. :)
А я Піски дуже люблю. Це місто в місті, причаровує своєю окремішністю.
Вийти на зупинці після Росту.

Я колись хлопця в армію проводжала. На північній Сортировці був збір у них. Здавалось ващє інша планета)) поки доберешся.
Я знаю цю локацію. Тільки від Окружної, забула як українською.
А через Північний пост іноді ходила з ПП у яму пішки. Десь години півтори. Виходила на Лису гору, на самісінький північний край.

Ото розумно написав Пошляк у темі виїхавших.
Хочеш схуднути, ходи пішки. Особливо влітку. І ноги здорові будуть.

Через піщаний кар'єр на цвинтар? :зуби:
Якщо цвинтар біля церкви, то це ще не край. Край - то Таганська. По ній верталась до Єлізарова, тепер Холодногірська.
До Казанської Божої матері якраз через Павлівку, тоді храм отця Віктора буде трішки зліва, а йти тре' до залізниці через такі пустки і хащі... :)
Хай Бог милує від повторення.

Цвинтар на краю Лисої гори, за ним вже ліс, на краю лісу якийсь ще санаторій був. І кар'єр, бо виробництво керамічне чи цегельне поруч.
Якась вулиця була, на Д
Тралік з ХГ ходив до кола посеред лисої гори, далі пішки.
А потім пустили маршрутку прямо до цвинтара.
Там від траліка до цвинтаря недалеко. Як що він один у районі кола траліка.
Я думала, що ви про старовинний біля церкви КБМ.

Мо' Довгалівська? Щось таке у голові.

Добродецького. Нагуглила. Цвинтар 12. Щороку їздила. А номера не знала.
Там здається у маненькому сквері на колі досі пам'ятник тому Добродєцкому, не знаю хто це.
Ми були там з однією приятелькою минулого року.
А коли вертались пішки по Холодногірській, як гахнуло внизу на Іванівці, аж голова між плечі встромилась, як у Всадніка без голови. :)
Здавалось, що на сусідній вулиці. А потім стовп диму.

Назад
Зверху Знизу