Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
АКТ ЧЕТВЄРТІЙ (профілактічєскій)
Дєйствующіє ліца:
Містєр Моран - шіроко ізвєстній в узкіх кругах коллєкціонєр золотіх монєт 16-17 столєтія і нє только
КРАК - тєхасскій рєйнджєр с фамілієй на КО ілі УК, но єто нє точно.
Гдє-то на тєррасє уютново санаторія-профілакторія "Хвантастічєская Фєєрія ім. D.I. MOKSA":
Містєр Моран (іграя сверкающім жолтім предметом круглой формі):
- а што-с, уважаємій, нє пора лі обсудіть міровую політіку с утра пораньшє?
КРАК (заряжая карабін):
- на завтрак обєщалі панкєйкі, нє пропустіть бі.
Містєр Моран:
- так вот, нєсомнєнно, што украінская грєчка і подсолнух моглі бі стоіть дорожє чєм... (продолжая послє нєгромково шлєпка)
а откуда ві зналі про панкєйкі, камрад?
КРАК:
- повара відєл.
Містєр Моран (мєтодічно прожовівая блін):
- странно, што подают бєз тарєлок і смєтані, ну да ладно, на чєм я там остановілся? Ага, украінское масло могло бі єкспортіроватца в...
(облізівая правую щоку) кажєтца, насчєт смєтані я біл нєправ.
КРАК (взводя курок):
- нє только.
Містєр Моран:
- так вот, што я там говоріл про украінскіє... (звучіт нєтіхій бабах)
- што єто біло, монсінйор?
КРАК (с інтонацієй Бєррімора):
- тарєлка, сєр!
(в окнє кухні появляєтца і ісчєзаєт вніматєльній глаз, звучіт гонг)
Містєр Моран:
- я нє понял, єслі сєйчас пробілі на завтрак, то што за панкєйк біл до єтово?
КРАК (хмуро доставая запасной магазін):
- пойдємтє молча, Моран, єщє до ланча дожіть хочєтца.
Надо, но на пока, чтоб не искать, вот :Надо тему отдельную со всеми Действиями , а то где предыдущие - искать и искать....
Акт ПЕРШИЙ
В комнатнє чешскій пєрєсєленєц Сурвайвер, будущій доктор наук Вейкартана і малєнькая модєль трактора "Єбларусь" со встроєннім громкоговорітєлєм.
За всєм єтім цірком наблюдают із сосєднєй палаті 387 онлайн-ізвращєнцєв.
Вейкартана: вєрховєнство права і рєформі госапарата у нас провалєні, господа.
Єбларусь: ті еще Порошенка вспомні!
Вейкартана: опять ті за своє, навоза нє наєлся, штолі?
Сурвайвер: (смущєнно кашляєт, но слова єму нє дают).
Єбларусь: ну ті тєрпіла!
Сєфіда (в сосєднєй комнатє): Блін!
Вейкартана: опять ті про сєбя да про сєбя, нікакой жізні с тобой, каждій дєнь одно і тоже, женітца нє будєм, і нє просі.
Єбларусь: (іздаєт звук плохо прогрєтого двігатєля).
Вейкартана: ну што?
Єбларусь: Зєленскій!
Сєфіда (в сосєднєй комнатє): Панкейк!
Вейкартана: в сміслє ті нє ***? Ілі нє тряпка? Так ті трактор жє, понятно.
Сурвайвер: (віходіт в другую комнату к Сєфіде, слішен угрожающій рік).
АКТ ДРУГІЙ
Дєйствующіє ліца:
пані Анжєла - соіскатєльніца вакансіі жєні состоятєльного мілфхантера в жірафовом манто,
Аміго - молодой чєловєк в сомбреро, с заклєєнім ртом, завязаннімі рукамі і загаром штукатура,
Наркофон, он жє Дазєр - наслєднік послєдствій нашєствія вікінгов на вінную лавку около Змієва,
пані Анжєла :
(стоя на балконє другово єтажа і глядя с прєзрєнієм на собравшіхся полюбоваться на єє манто)
ну шо хлопці, хто пєршій танцювать будє і мєня развлєкать, пока моі каклєті жарятца?
Аміго (штото мічіт, бєшено вращая бєлкамі глаз і сомбреро)
пані Анжєла: ну вот так всєгда, ілі хочєт, но нє можєт, ілі можєт, но адепт сєкті жєнатіков.
Наркофон, он жє Дазєр: мадам, прочістка труб на моєй віллє в бадєн-бадєнє вас вілєчіт от всєх єтіх нєнужніх раздумій!
пані Анжєла: нє відєла от вас прєдложєній в лічке (хіхікаєт, провєрів, што лічка закріта).
(іздалєка слішєн гуркот чєвото крупново)
Наркофон, он жє Дазєр: у мєня прєдложєній большє, чєм ***...
(наглій ****єж заглушаєтца проносящімся мімо автомобілєм с краснорєчівой надпісью "МІЛФХАНТЄР")
(автомобіль нє останавліваясь, поднімаєт піль, в клубах которой скріваются всє, кроме пані Анжєлі)
пані Анжєла (скрівів губі і втянув запах подгорєвшіх каклєт): нє бємєвє, єх...
АКТ ТРЄТІЙ (заключітєльній)
Дєйствующіє ліца:
Сєфіда - кондітєр-любітєль, по совмєстітельству дружіннік с повязкой "Клуб 23".
Мадамброшкіна - жітєльніца лудшево в мірє города, но відєвшая і полудше.
Нужно подумать - єщє одна жітєльніца лудшево в мірє города, но полудше нічєво нє відєвшая.
Посторонній Х - посторонній Х(уй).
Дімокс - главврач.
Снєговік - снєговік.
В каморкє с зарєшєчєннім окном і сігналізатором повішєнного уровня углєкіслоті сідят чєтвєро, собіраясь сіграть в "Брєйн-рінг".
На мягкой пєрінє нєподалеку от пєчкі мірно дрємлєт главврач.
Сєфіда: снєговік опіть напілся, будєт показівать ***, нє обращайтє вніманія.
(віліваєт тєсто на сковороду, незамєтно просматрівая канал "Только Лучшіі Кондітєрскіє новості")
Мадамброшкіна: да я лучше на снєговіка *** посмотрю, чєм с'єм рошєнку
(хітро улібаєтца, глядя на полную мусорку фантіков "Шалена Бджілка").
Нужно подумать: сємнадцать горстєй взяла всєво, в слєдующій раз буду думать.
(на порогє появляєтца Сурвайвер в шапкє-ушанкє і крєстом в вітянутой рукє)
Сурвайвєр: я зашєл только сказать, что мнєніє вашє мнє совєршєнно нєінтєрєсно, вот!
(двєрь за нім закрівається, но сірой блін успєваєт зафіксіроваться на спінє)
Сєфіда: Панкєйк! Ну то єсть блін!
(В каморку входіт посторонній Х):
Посторонній Х: байдєн в хату, как у вас тут всє нєоднозначно.
Сєфіда (вісматрівая *****ут, которій обічно волочітца гдє-то сзаді): постойтє пока там, пока блін, то єсть панкєйк ізжарітца.
Посторонній Х (поправляя віпадающій *****ут): у мєня тут історія про вашєво мальчіка в ніжнєм бєл'є, хотітє послушать?
Сєфіда (многозначітєльно помахівая лопаткой, іспользуємой іногда для прібітія особєнно надоєдлівіх мух): Діма, прієм! У нас ватрушка!
Дімокс (поднімая одно вєко)
Сєфіда: Блін! Ватрушка! Пудінг! Діма, П-у-д-і-н-г! Пабуквам: путін-уйло...
Дімокс: (поднімая второє вєко, щолкаєт віключатєлєм, каморка погружаєтца в потьму)
(чєрєз сєкунду свєт появляєтца, на стєнє відна надпісь ізчєзающімі чєрнілами "ЗДЄС.. БІ.. ХУ..")
Нужно подумать: я нічєво нє відєла і нє слішала (в окнє появляється снєговік і показіваєт ***, всє смотрят).
АКТ ЧЕТВЄРТІЙ (профілактічєскій)
Дєйствующіє ліца:
Містєр Моран - шіроко ізвєстній в узкіх кругах коллєкціонєр золотіх монєт 16-17 столєтія і нє только
КРАК - тєхасскій рєйнджєр с фамілієй на КО ілі УК, но єто нє точно.
Гдє-то на тєррасє уютново санаторія-профілакторія "Хвантастічєская Фєєрія ім. D.I. MOKSA":
Містєр Моран (іграя сверкающім жолтім предметом круглой формі):
- а што-с, уважаємій, нє пора лі обсудіть міровую політіку с утра пораньшє?
КРАК (заряжая карабін):
- на завтрак обєщалі панкєйкі, нє пропустіть бі.
Містєр Моран:
- так вот, нєсомнєнно, што украінская грєчка і подсолнух моглі бі стоіть дорожє чєм... (продолжая послє нєгромково шлєпка)
а откуда ві зналі про панкєйкі, камрад?
КРАК:
- повара відєл.
Містєр Моран (мєтодічно прожовівая блін):
- странно, што подают бєз тарєлок і смєтані, ну да ладно, на чєм я там остановілся? Ага, украінское масло могло бі єкспортіроватца в...
(облізівая правую щоку) кажєтца, насчєт смєтані я біл нєправ.
КРАК (взводя курок):
- нє только.
Містєр Моран:
- так вот, што я там говоріл про украінскіє... (звучіт нєтіхій бабах)
- што єто біло, монсінйор?
КРАК (с інтонацієй Бєррімора):
- тарєлка, сєр!
(в окнє кухні появляєтца і ісчєзаєт вніматєльній глаз, звучіт гонг)
Містєр Моран:
- я нє понял, єслі сєйчас пробілі на завтрак, то што за панкєйк біл до єтово?
КРАК (хмуро доставая запасной магазін):
- пойдємтє молча, Моран, єщє до ланча дожіть хочєтца.
#пьесаЄслі послє єтово кто-то попросіт мєня сдєлать сєппуку, я пойму, но дєлать нє буду, ізвінітє.
АКТ ПЯТІЙ (аномальній)
Дєйствующіє ліца:
MC Банщік - рок-гранж-мєтал-діджєй со стажєм
Алієн - свой чєловєк, прєдположітєльно, нє с єтой планєті
Капюшон - архітєктор судєб
Тіфо - нємногословній завсєгдатай кафє "Алі бістрій нога"
Капітан Флінт - любящій котов нємолодой пірат бєз стажа
Мєталліст - чєловєк-футбольній клуб, соавтор сборніка анєкдотов для пошліх прапорщіков
Айсбєрг - рєдчайшая аномалія, встрєча с которой суліт большую удачу
Горіт костєр, вокруг сідят сталкєрі і жарят сосіскі:
Капітан Флінт:
- нєскушно тут у вас, думал раньшє, што сталкєрі - єто нєнормальніє какіє-то.
MC Банщік (ставіт Блєк Саббат, штобі заглушіть вой вдалєкє):
- на второй год надоєст, нє ссі.
(вой вдалєкє пєрємєжаєтца хрюканіной)
Алієн, доєв сосіску, размахіваєтца і кідаєт палку в тємноту. Спустя трі сєкунді хрюканіна прєріваєтца, Алієн нанізіваєт новую сосіску, подпєвая "мєйк є джоук єнд ай віл край".
Мєталліст:
- навєрноє, в сраку попал (рєгочєт).
Тіфо:
-
Капітан Флінт:
- а откуда оні вообщє взялісь, свінособакі єті, вродє ж раньшє в Зонє только кабані бєгалі?
Алієн:
- комарі покусалі.
(із кустов появляєтца фігура в балахонє, молча ставіт баллон і так жє молча уходіт обратно)
MC Банщік (вслєд):
- Капюшон! Айсбєрг сущєствуєт, я сам відєл, іді по картє, нє сворачівай!
Капітан Флінт:
- Сєрйєзно відєл, штолі? Говорілі, што кто єє повстрєчал, ілі с ума сходілі, ілі уходілі навсєгда із Зоні.
MC Банщік (ставіт Єліс Купєр, штобі заглушіть душєвную боль):
- ушєл я, нє відішь штолі.
Мєталліст (запісіваєт шутку в сборнік, гігікая)
Капітан Флінт:
- Да ладно вам, я ж сєрйєзно, а зачєм Капюшону Айсберг?
Алієн (доєв сосіску і бросая в тємноту вторую палку):
- кнігу пішєт, нам нє понять.
(вой вдалєкє прєріваєтца)
Алієн:
- ну вот, тєпєрь і вздрємнуть можно пару часіков, пока новіє нє родятца.
MC Банщік (зєвая лєжа і глядя на звєзді):
- говорят, трєтій Сталкєр планіруют дєлать, навєрноє на обічной машінє нє потянєшь, нужєн хотя бі хамві.
Алієн:
- спі ужє, второй сначала допройдєм...
Тост? 😊Сегодня самый короткий день в году...
![]()
А это мысль...Тост? 😊
Завтра.Сегодня самый короткий день в году...
![]()
Завтра.
Також 21 грудня День зимового сонцестояння. Це астрономічне явище, яке відбувається щорічно 21 або 22 грудня (іноді 20 чи 23 грудня залежно від року та часових поясів). Цього дня Сонце досягає найнижчої точки над горизонтом у північній півкулі, що зумовлює найкоротший світловий день і найдовшу ніч року.
Сьогодні — найкоротший день і найдовша ніч цього року 🌎Завтра.
Коляда называется. Новый астрономический год.Сегодня самый короткий день в году...
![]()
А ізвестно лі вам, що вот так усьо ваше лікарсьтво прямо в HELSI. Ставітє на смарт і додайте тлф у Контактні дані. Там же запис до сімейного і усьо інше, до фотки Вашого сімейного, якому бажано лайки, як і іншим спец лікарям.А ізвєстно лі вам, шо вот так вот, от нє-уй дєлать, свой номєр на мобілє помєнять нє получіцца. Ібо он дохрєна к чєму прівязан. К сємєйному лєкарю напрімєр. Я вот столкнулся і бил прєнєпріятно удівльон.
Яж про ето самоє і говорю. Сємєйнік подвязан до номера тєлєфона. Смєніть одін номєр на другой нє вийдєт. Ага.А ізвестно лі вам, що вот так усьо ваше лікарсьтво прямо в HELSI. Ставітє на смарт і додайте тлф у Контактні дані. Там же запис до сімейного і усьо інше, до фотки Вашого сімейного, якому бажано лайки, як і іншим спец лікарям.
А ізвестно лі вам, что большей часті жітелей прігорада в Хелсі нет?А ізвестно лі вам, що вот так усьо ваше лікарсьтво прямо в HELSI. Ставітє на смарт і додайте тлф у Контактні дані. Там же запис до сімейного і усьо інше, до фотки Вашого сімейного, якому бажано лайки, як і іншим спец лікарям.
Нет. Усьо в HELSI пов'язано до Вашего ІПАН, як і вся Ваша діяльність. То що север HELSI слабоватій, бо дньом мільйон чьото туда вносить, ну так внє рабочіго часу супер бістро і дажє тальончик на прийом Вам видасть, чього реєстратура не в змозі. І дажє красиво так рісуєт, когда возможно і бажаєтє на прийом до сімейного. Назагал досить корисна штучка, бо відно, які скерування до кого і на які діагностікі.Яж про ето самоє і говорю. Сємєйнік подвязан до номера тєлєфона. Смєніть одін номєр на другой нє вийдєт. Ага.