Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Яж про ето самоє і говорю. Сємєйнік подвязан до номера тєлєфона. Смєніть одін номєр на другой нє вийдєт. Ага.
От Хелси приходят сповищення на номер, с которым регистрировались у семейного

Договір з сімейним укладено - Ви в Хелсі.
Договір є, у Хелсі мене немає. Мій сімейний лікар сказала, що їх медичний заклад не заключав договір з Хелсі. І вони не єдині такі.

Договір є, у Хелсі мене немає. Мій сімейний лікар сказала, що їх медичний заклад не заключав договір з Хелсі. І вони не єдині такі.
Там просто реєстрація для користування сервером. Інакше все на папірцях? Запис до сімейного тлф або особисто реєстратура... А як скерування до спеціалістів або обстеження в інших мед закладах, то до їх реєстратури з папірцями..

Я уже заморився тобі пояснювати. На останок скажу що Хелсі не єдина така система. Мій медичний заклад, як і багато інших, працює з
1734884420398.webp

Вчора була на цвинтарі.
У хлопців гноми на могилках, оці знаєте, новорічні, які нині скрізь. У одного гном в піксельній одіжці. І надпис на пам'ятнику - "так шо нада стоять". Холодний яр бригада. Хлопець 2000 року народження.

Сюжет про нього.

А я б ото брала й цьомала між священних вушок.
Торі, а ти читала про прийнятий 18 грудня закон 12066? Кіпіш пішов серед родин військових.
Типу раніше колаборанти здавали родини військових ********. Тепер здає держава) всіх сфоткає, перепише і здасть)

+
питання щодо будівництва фортифікаційних споруд на Харківщині

Подробиці і повний відеозапис преспідходу – за
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Маємо нове масштабне завдання від Президента України щодо обороноздатності Харківщини. Буде задіяно тони бетону й споруджено кілометри ровів. Зосереджуємо всі зусилля для зміцнення захисту!

рік по тому...
як ти був правий, друже, зі своїм скептицизмом.
Ню-ню... Буде добре, якщо не наїбуть і справді щось збудують.
Але, на фоні останніх новин, щось не дуже в це віриться.
Не бачив ні одного зб місця ведення огню. Ніде.

Торі, а ти читала про прийнятий 18 грудня закон 12066? Кіпіш пішов серед родин військових.
Типу раніше колаборанти здавали родини військових ********. Тепер здає держава) всіх сфоткає, перепише і здасть)

:D Проект Постановы про скасування Проекту Закону :D

Салтівка, заціняйте зоряне сяйво)
IMG_20241223_192736_731.webp

Респект мэтру!!!:клас::україна2:

Терехов, кстати что-то говорил о разработке местного ****ога Хелси.
Вник в проблему. Есть единая гос мед база данных ECOZ. Прог - приложений несколько. HELSI - исторически первая, более 24 млн регистраций пациентов и более 47 тыс мед клиник, 8 млн установленных приложений. Health24 14 млн регистраций, более 100 тыс скачиваний Гуглплей контора в Киеве, Medcard24 андроид приложения нет, контора в Харькове.

Назад
Зверху Знизу