Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Попробую посетить. Думала, надо пенсионное взять. Оказывается надо паспорт и код. Нафига паспорт и код , если есть пенсионное....
Р .с. Когда-то сталкивалась, что с большего тарифа на меньший низзя. И у меня в кабинете Киевстара на сегодня нет этого пакета в вариантах куда перейти....

Ви їм 1200 заплатілі ужЕ?
Ні, сьогодні тільки 100. Щомісяця, абонплата на місяць, а не 4 тижні. Контракт на рік без зміни вартості, а далі подивимося.

А ваши контакты как об этом узнают? Они ведь могут решить, что звонят внутри сети?
Думаю, что моим контактам без разницы, тем более что почти у всей семьи есть водафон.
А Воля сейчас прислала, что с 1.01. 400 в месяц ((

Попробую посетить. Думала, надо пенсионное взять. Оказывается надо паспорт и код. Нафига паспорт и код , если есть пенсионное....
Р .с. Когда-то сталкивалась, что с большего тарифа на меньший низзя. И у меня в кабинете Киевстара на сегодня нет этого пакета в вариантах куда перейти....
...можна спробувати якийсь час не платити абонплату і оператор сам запропонує доступніший тариф,у мене так було з водафоном,коли жив пів року за кордоном і взагалі витяг їхню сімку з телефону,по поверненню запропонували 100 грн. на місяць

Фух. :)

Ну, не отказал сходу, на* не послал... :D уже хорошо :)
Посмотрєл, пока нє смогу, к сожалєнію, графік нє позволяєт. Придєтся настроєніє повішать вітіранієм єблорусом і вєсєльчаком Р всєво тово, што оні насрут. Но ві нє отчаівайтєсь, настроєніє оно будєт єщє, надо только дать врємя.

У Будинку художника
відбулося відкриття всеукраїнської «Різдвяної» виставки,
яка об'єднала найрізноманітніші роботи художників,
від класичних зимових пейзажів до сучасних інсталяцій, що відображають наші часи.
Відвідувачі змогли оцінити творчість не тільки досвідчених майстрів,
а й молодих талановитих студентів. (с)

У Харкові волонтери рятують старовинну цеглу з будівлі колишнього Першого реального училища, на Героїв Харкова, 45, зруйнованої російськими обстрілами.

Учасники ініціативи зібрали вже 12 кубометрів цінної цегли, щоб у майбутньому відновити пам’ятку.
Це перший в Україні проєкт із системного збереження елементів культурної спадщини.

Роботи виконуються завдяки небайдужості містян, попри відсутність офіційних протоколів та підтримки державних органів. Волонтери планують продовжити розчищення завалів на інших об’єктах Харкова. (с)

АКТ ЧЕТВЄРТІЙ (профілактічєскій)

Дєйствующіє ліца:

Містєр Моран
- шіроко ізвєстній в узкіх кругах коллєкціонєр золотіх монєт 16-17 столєтія і нє только
КРАК - тєхасскій рєйнджєр с фамілієй на КО ілі УК, но єто нє точно.

Гдє-то на тєррасє уютново санаторія-профілакторія "Хвантастічєская Фєєрія ім. D.I. MOKSA":

Містєр Моран (іграя сверкающім жолтім предметом круглой формі):

- а што-с, уважаємій, нє пора лі обсудіть міровую політіку с утра пораньшє?

КРАК (заряжая карабін):

- на завтрак обєщалі панкєйкі, нє пропустіть бі.

Містєр Моран:

- так вот, нєсомнєнно, што украінская грєчка і подсолнух моглі бі стоіть дорожє чєм... (продолжая послє нєгромково шлєпка)
а откуда ві зналі про панкєйкі, камрад?

КРАК:

- повара відєл.

Містєр Моран (мєтодічно прожовівая блін):

- странно, што подают бєз тарєлок і смєтані, ну да ладно, на чєм я там остановілся? Ага, украінское масло могло бі єкспортіроватца в...
(облізівая правую щоку) кажєтца, насчєт смєтані я біл нєправ.

КРАК (взводя курок):

- нє только.

Містєр Моран:

- так вот, што я там говоріл про украінскіє... (звучіт нєтіхій бабах)
- што єто біло, монсінйор?

КРАК (с інтонацієй Бєррімора):

- тарєлка, сєр!

(в окнє кухні появляєтца і ісчєзаєт вніматєльній глаз, звучіт гонг)

Містєр Моран:

- я нє понял, єслі сєйчас пробілі на завтрак, то што за панкєйк біл до єтово?

КРАК (хмуро доставая запасной магазін):

- пойдємтє молча, Моран, єщє до ланча дожіть хочєтца.

Останнє редагування:
АКТ ЧЕТВЄРТІЙ (профілактічєскій)

Дєйствующіє ліца:

Містєр Моран
- шіроко ізвєстній в узкіх кругах коллєкціонєр золотіх монєт 16-17 столєтія і нє только
КРАК - тєхасскій рєйнджєр с фамілієй на КО ілі УК, но єто нє точно.

Гдє-то на тєррасє уютново санаторія-профілакторія "Хвантастічєская Фєєрія ім. D.I. MOKSA":

Містєр Моран (іграя сверкающім жолтім предметом круглой формі):

- а што-с, уважаємій, нє пора лі обсудіть міровую політіку с утра пораньшє?

КРАК (заряжая карабін):

- на завтрак обєщалі панкєйкі, нє пропустіть бі.

Містєр Моран:

- так вот, нєсомнєнно, што украінская грєчка і подсолнух моглі бі стоіть дорожє чєм... (продолжая послє нєгромково шлєпка)
а откуда ві зналі про панкєйкі, камрад?

КРАК:

- повара відєл.

Містєр Моран (мєтодічно прожовівая блін):

- странно, што подают бєз тарєлок і смєтані, ну да ладно, на чєм я там остановілся? Ага, украінское масло могло бі єкспортіроватца в...
(облізівая правую щоку) кажєтца, насчєт смєтані я біл нєправ.

КРАК (взводя курок):

- нє только.

Містєр Моран:

- так вот, што я там говоріл про украінскіє... (звучіт нєтіхій бабах)
- што єто біло, монсінйор?

КРАК (с інтонацієй Бєррімора):

- тарєлка, сєр!

(в окнє кухні появляєтца і ісчєзаєт вніматєльній глаз, звучіт гонг)

Містєр Моран:

- я нє понял, єслі сєйчас пробілі на завтрак, то што за панкєйк біл до єтово?

КРАК (хмуро доставая запасной магазін):

- пойдємтє молча, Моран, єщє до ланча дожіть хочєтца.
Ви пьєсовий гєній!!! Абажаю !😍

Ч1.PNG
Я б такого боялась :)

Мне нельзя было на вашу реплику отвечать ?
Почему ? :)
Отчего же? Можно, конечно. Но если бы вы это
сделали с меньшей яростью и непримиримостью,
то не испортили бы настроение ни себе, ни оппоненту,
ни окружающим.

Неожиданно пропал в телефоне Телеграм. Просто обнулился. Стоит страна и номер тефона. Ввожу. Много попыток, повторите позже. Это что? Помогите!!!!!! Перезагружала.

Неожиданно пропал в телефоне Телеграм. Просто обнулился. Стоит страна и номер тефона. Ввожу. Много попыток, повторите позже. Это что? Помогите!!!!!! Перезагружала.
...скоріше за все ваш номер зламали,готуйтеся до того,що ви позичаєте гроші у всих знайомих і рідних

Мне кажется, на ХФ уже было подобное с кем-то.

Мне кажется, на ХФ уже было подобное с кем-то.
Оказывается, кто-то это Я :):)
Читайте тамдальше, как вышла из положения. )

Перезагрузка телефона не помогла. Телеграм не открывается.

У меня есть симка Водафона, где интернет безлим и плата 460 грн. В приложении Водафона есть несколько тарифов, на которые можно перейти с меньшей оплатой, 200 грн, к примеру. Но интернета будет 20 гиг🧐

У меня есть симка Водафона, где интернет безлим и плата 460 грн. В приложении Водафона есть несколько тарифов, на которые можно перейти с меньшей оплатой, 200 грн, к примеру. Но интернета будет 20 гиг🧐
У меня интернет в смартфоне не главное. Подключен в квартире Триолан и я практически им и пользуюсь через роутер. Каждый месяц на симке гигобайты почти все неиспользованные. 😊

У меня интернет в смартфоне не главное. Подключен в квартире Триолан и я практически им и пользуюсь через роутер. Каждый месяц на симке гигобайты почти все неиспользованные. 😊
Мои жить не могут без интернета🫣

Назад
Зверху Знизу