Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Для @Нужно подумать
Вчора подивилась я передачу з циклу "Велич особистості" з Іриною Фаріон про наших видатних козаків.

Шо вам сказать. Це оргазм. Як людина, яка трохи дотична до історії і має козацькі корені - я знімаю перед нею шляпу. Так красиво і сильно рекламувати українців, та опускати поляків і москалів - вміє не кожен.
Я під таким враженням від книги Ліни Костенко. Це так трагічно, мудро... чверть сторічча минуло, а нічого не змінилось. Ще гірше стало. Такий уважний погляд на дійсність. Авторка вустами героя просто віщує про те, що буде.
Звісно, згадує особистості, яких вже ніколи не буде. :(
Так гірко, але справедливо пише про національний занепад станом на 2000 рік.

Цю книжку ніколи не допустять навіть до позакласного читання для старшокласників.
А у бібліотеках потрібно питати подарунки читачів. Книжка Ліни саме з цієї полиці.
Інакше побачиш тільки критику радянщини або сучасний непотріб графоманів. За невеликим винятком.

• Це лайк!
Реакції: 023
Помнится, бегал с желто-синей ленточкой на голове. Весёлый был. Улыбался много. Сейчас какой-то грустный. Тяжела, видимо, судьба предательская.
Почесний громодянин міста Луцьк. Рідня й досі там живе.

Спитайте в бібліотеці цю, при нагоді. Щось мені здається, вам би сподобалось. Вона смішна і дуже сумна одночасно. Я прочитала кілька десятків сторінок і відклала, бо спочатку наче смішно, а потім депресивно шо піпєц робиться на душі від неї.
У Матіос взагалі книги дуже пронизливі, викликають багато емоцій. Перша, яку я прочитала, була «Солодка Даруся». Прочитала на одному подиху і довго не могла оговтатися

• Це лайк!
Реакції: 023
Читаю зараз про Канаду початок 20 ст. Мій гінеколог постійно мені Канаду хвалить і пропонує третього родити, щоб в Канаду поїхати :D але я краще просто про неї почитаю :D
Це найкраще рішення - почитати.
Бо мені хоч і не вірять в темі про убігантів, та родичі в Канаді у мене таки є. Найкраще в Канаді - канадський паспорт. А так життя як життя, ще й з медициною погано. Щоправда з голоду вмерти не дадуть і краєвиди гарні.

Надя знову в строю збирає на ремонт машинки

І я трохи долучилась, дякую всім :пиво:

Я не все читала, но пропала тема про Музыкальную ассоциацию и т.д. ? Столько людей в ней писали, столько наполнения, почему она исчезла?
Мне кажется, что был конфликт, могут ли писать на форуме люди, которые сейчас на временно оккупированных территориях? Я не знаю такого указа, чтобы им запретили общаться с родней, с друзьями , с Украиной. Все оккупированные территории - временно оккупированные. Или есть другие мнения?
Если я неправильно поняла суть конфликта, то значит, неправильно.

Я не все читала, но пропала тема про Музыкальную ассоциацию и т.д. ? Столько людей в ней писали, столько наполнения, почему она исчезла?
Мне кажется, что был конфликт, могут ли писать на форуме люди, которые сейчас на временно оккупированных территориях? Я не знаю такого указа, чтобы им запретили общаться с родней, с друзьями , с Украиной. Все оккупированные территории - временно оккупированные. Или есть другие мнения?
Если я неправильно поняла суть конфликта, то значит, неправильно.
Неправильно :незнаю: если до вечера интерес останется - вечером, сейчас очень неудобно объясняться, перепрошую

Це не зовсім те саме. Коли прив'язували до стовпів, то приїздила поліція і далі вже вона займалася мародерами. Ту же пишуть що - не шукайте, це наші раби тепер. А когось іншого втихаря просто вб'ють. Це вже повне свавілля.
Ні, якщо ми прагнемо збудувати якесь своє динири, то все зрозуміло, але не усім воно буде до вподоби
Треба було думати, коли авто підпалювали. В тепер вони просто відпрацьовуватимуть, бо грошей на нове авто військовим у них немає

Треба було думати, коли авто підпалювали. В тепер вони просто відпрацьовуватимуть, бо грошей на нове авто військовим у них немає
от коли суд визнає їх винуватими, тоді хай відпрацьовують, а поки що це викрадення людини та катування, навіть якщо та і порушила закон.
Чи в нас вже справжнє Сомалі?

от коли суд визнає їх винуватими, тоді хай відпрацьовують, а поки що це викрадення людини та катування, навіть якщо та і порушила закон.
Чи в нас вже справжнє Сомалі?
Підіть с претензіями до хуйла.

Назад
Зверху Знизу