Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Как-то вывернули они все... А если два пенсионера ВПО, получается, им дадут. Муж вот он, 65 лет, например, и пенсия у каждого меньше 9000.
Ну їм дадуть навєрно молча без цього всього. А остальним, навєрно, як хто боїться засвітить папку під діваном, то тре отказуваться от виплат, получається і на свої жити... ну і папкини🤷‍♀️ майно опять же ж. І громада. Всьо сложно.

Ну їм дадуть навєрно молча без цього всього. А остальним, навєрно, як хто боїться засвітить папку під діваном, то тре отказуваться от виплат, получається і на свої жити... ну і папкини🤷‍♀️ майно опять же ж. І громада. Всьо сложно.
Папка может быть и в ЗСУ, например. Или иметь инвалидность. Или бронь. Но это ж не у всех....

Я вам в марте расскажу 2 случая,чем закончилось.
Семья 5 человек в селе.
Вывезенный волонтерами предпенсионер из Волчанска.. Дом разрушен.

В магазині донька бере пачку желейних ведмедиків.
Кажу - поділишся з братом. Розвертається і йде за другою пачкою. Приносить і каже - це для нього, а це для мене.

Сказала на свою голову.😁
Это легче, чем по-братски делить 3 яблока.

з 19 лютого по 7 березня у бібліотеці ім. Жана Леві

проходить виставка «Україна, європейський малюнок»,

присвячена історії та культурі України.

в неділю, 25 лютого, у приміщенні «****** Barrière de Lillе»

буде представлений «Дон Кіхот» у виконанні київського балету.

У Харкові проводять онлайн-фотовиставку «Університети Харкова під час війни».
(ок. 46 фото)

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Всім Доброго дня❤️

Друзі,звертаюсь до Вас з проханням підписати петицію про присвоєння звання героя України Вадиму Морозу.
Про подвиг молодого бойового пілота знаю з перших джерел. Свого часу знімала про нього сюжет.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
.
Це був патріот та гідний син України. Ставши на захист Миколаєва, Вадим віддав своє життя.
Хлопець загинув у нерівному бою у селі Олександрівка .

Я буду дуже вдячна всім, хто приєднається до цього доброго діла
Я добре знаю родину Вадима, і як їм досі важко переносити втрату свого сина, чоловіка, брата.
Вони готові про своє горе кричати на весь світ.
Мені щиро хочеться їм віддячити за все, що зробив Вадим заради нашої країни. Доречі його брат Максим Мороз також захищає нашу країну

Будь ласка підпишіть петицію та поширите публікацію. Україна повинна знати своїх героїв

https://petition.president.gov.ua/p...2vyB0RIOMtqiTTymfvutipvgVVdVAqNKxvyGls8YhF4dU

#петиція#геройУкраїни#petition

Интересно, это наша машина или рашевская?
Хоть увижу, из чего звпускают вот это все.

Фейсбук подкинул. Харьков март 2022. Без даты.

nc_ohc=xDShN4WzUlgAX_Cd6Om&_nc_ht=scontent.fdnk1-4.jpg

Слова подбираются плохо, по поводу видео выше.
Основное - обратите внимание даже не что говорят эти женщины, а КАК они это говорят.

В Харькове мнго было хороших художников.
А 1919 год - просто мистический для них. Многие тогда и умерли.
Еще художественная школа была в том месте Сумской, где нынешняя Аве Плаза Фельдмана - вбыв бы.
Хочется в Художественный музей. Другими глазами смотрела бы. Новый взгляд на старые картины.
Как и израненная ныне Малая Даниловка.
:(

Назад
Зверху Знизу