Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Иро4ку умоляли нарисовать пизду, а она срыгнула вот это.... Ганьба!

Вкладення

• IMG_20250911_023837.webp
    IMG_20250911_023837.webp
    513.3 КБ · Перегляди: 2
З правого боку шматок митрополичої канцелярії. Чи як там воно зветься.
Так, це старовинний собор, перша цивільна будівля у Харкові. Зразок українського барокко.
Там була надзвичайна кам'яна підлога. Вона колись мене причарувала. Зараз її частково кафелем прикрили.
І відчуття повного захисту усередині. Собор ****огом сучасного укриття був.

Пішла на олх в пошуках підручників. Дивлюсь на підручники з російської мови і дивно.
В часи мого навчання в школі її прибрали з офіційної програми зовсім. Чи в часи Табачника повернули, я не слідкувала якось.

Пішла на олх в пошуках підручників. Дивлюсь на підручники з російської мови і дивно.
В часи мого навчання в школі її прибрали з офіційної програми зовсім. Чи в часи Табачника повернули, я не слідкувала якось.
Як це? До 2014 року були школи з російською мовою навчання або класи у двомовних школах.
Навіть пізніше.
Бо знайомого хлопця, зараз йому 13, спочатку записали у російський клас, а потім передумали. Це ж 6-7 років тому.

Як це? До 2014 року були школи з російською мовою навчання або класи у двомовних школах.
Навіть пізніше.
Бо знайомого хлопця, зараз йому 13, спочатку записали у російський клас, а потім передумали. Це ж 6-7 років тому.
Значить на якомусь етапі стався відкат. Бо я чітко памятаю як в кінці 90х її просто викинули, може навіть посеред навчального року.
(хто хотів продовжити її вчити, міг записатись на позашкільні заняття, вчителька проводила).

Значить на якомусь етапі стався відкат. Бо я чітко памятаю як в кінці 90х її просто викинули, може навіть посеред навчального року.
(хто хотів продовжити її вчити, міг записатись на позашкільні заняття, вчителька проводила).
У Харкові російськомовні повністю школи були. Хоч більше двомовних. Але це значно пізніше.
Здається закон про освіту змінили за Парубія-спікера.
Молодша школа за бажанням батьків. Старша україномовна.
А посередині? Хлопець, якому зараз 20, 9 років вчився російською.
Мабуть з 2022 року ні шкіл, ні язика вже не було.

Назад
Зверху Знизу