Статус: Офлайн
Повідом.: 14954
Повідом.: 14954

ото шо горить?А знизу то шо?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ото шо горить?А знизу то шо?
Схоже на ***.ото шо горить?
Фігурально ****а і єсть.Иро4ку умоляли нарисовать пизду, а она срыгнула вот это.... Ганьба!
Федору фигурально не устраивает.Фігурально ****а і єсть.
Тогда ****хаб.Федору фигурально не устраивает.
В блакитному..Трішки не зрозуміла.
На території монастира 2 храми - старовинний Свято-Покровський собор і Озерянська церква початку 20 сторічча. Та, що межує з огорожею.
Монастир упц-МП.
шото я обознался походуВ блакитному..
З правого боку шматок митрополичої канцелярії. Чи як там воно зветься.В блакитному..
Як це? До 2014 року були школи з російською мовою навчання або класи у двомовних школах.Пішла на олх в пошуках підручників. Дивлюсь на підручники з російської мови і дивно.
В часи мого навчання в школі її прибрали з офіційної програми зовсім. Чи в часи Табачника повернули, я не слідкувала якось.
Значить на якомусь етапі стався відкат. Бо я чітко памятаю як в кінці 90х її просто викинули, може навіть посеред навчального року.Як це? До 2014 року були школи з російською мовою навчання або класи у двомовних школах.
Навіть пізніше.
Бо знайомого хлопця, зараз йому 13, спочатку записали у російський клас, а потім передумали. Це ж 6-7 років тому.
У Харкові російськомовні повністю школи були. Хоч більше двомовних. Але це значно пізніше.Значить на якомусь етапі стався відкат. Бо я чітко памятаю як в кінці 90х її просто викинули, може навіть посеред навчального року.
(хто хотів продовжити її вчити, міг записатись на позашкільні заняття, вчителька проводила).