Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

23.02.2024, 17:43
Харківській області виділили на відновлення 1 млн грн. Львів отримає 426, Полтава - 325 мільйонів гривень.
Про це повідомило Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України.
Йдеться про розподіл субвенції з держбюджету до місцевих бюджетів в обсязі 2,3 млрд грн на 2024 рік.
Найбільше грошей отримають такі регіони:
  • Львівська область - 426,6 млн грн;
  • Дніпропетровська область - 341,5 млн грн;
  • Полтавська область - 324,7 млн грн.
Фінансування проводиться в рамках проєкту "Надзвичайна кредитна програма для відновлення України", який започаткували 2015 року. Тоді Україна та Європейський інвестиційний банк уклали фінансову угоду та схвалили залучення позики в розмірі 200 млн євро для реалізації проєктів із відновлення та модернізації інфраструктури регіонів, що зазнали руйнувань через агресію РФ, а також регіонів, які приймають найбільше ВПО. Дія угоди завершується в грудні 2024 року.
Відбір проєктів проводився з урахуванням вимог європейських партнерів до безпеки. Безпечною зоною вважаються території, розташовані більш ніж за 100 км від зони активних бойових дій або більш ніж за 70 км від кордону з РФ і Білоруссю.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

23.02.2024, 10:34
Очільник Харківської військової адміністрації
прокоментував чутки, які ширяться останніми тижнями, про можливу здачу Харкова чи якийсь "обмін" міста, а також про імовріний наступ на Харків. За його словами, це цілоспрямована російська ІПСО. Така неправдива інформація впливає навіть на посадовців: губернатор зазначив, що деякі представники центральних органів влади телефонують йому та питають про необхідність евакуюватися.
Он реально не понимает, что в одном комментарии озвучил две противоположные информации?
Или просто не умеет останавливаться?
Вкупе с циферками из предидущего поста получается, что лукавит, мягко говоря, Синегубов.

Останнє редагування:
1 млн гривен - 25 тысяч евро. Смайл не знаю,какой ставить.
Столько или около стоит моя двушка на вторичном рынке.

Он реально не понимает, что в одном комментарии озвучил две противоположные информации?
Или просто не умеет останавливаться?
Вкупе с циферками из предидущего поста получается, что лукавит, мягко говоря, Синегубов.
Да мы не то, чтобы непривычные. Пару лет назад в марте шпикетр уже не помню чего (МО?) тоже рассказывал про эвакуацию Ха / из Ха.

Два рази на місяць автобус возить бажаючих мешканців мого селеща здати кров. Здайте й ви!

IMG_20240224_161442_116.webp

Моцно за ВПОшниць взявся соцзахист. Автоматичне подовження виплати працює включно по лютий. Щоб продовжили платити, треба в соцзахист акти нести - акт про непроживання чоловіка, акт про обстеження матеріально побутових умов, може ще щось придумають. І витрясують з дівок дані їхніх чоловіків, де він живе, де працює, а чого він з вами не живе, а чого ви не розлучені з ним, якщо кажете, шо він десь потірявся....)і т.д. і т.п.
І їм (соцзахисту) ніби постійно нові вказівки дають і вони в них самі вже заплутались в тих бумажках
А что предлагают , если нет всех новых бумаг - возвращаться домой, так как статус отберут?

Не знаю. Не цікавилась. Моя карта пам'яті і так переповнена. :D

Статус навряд чи відберуть, бо він зав'язаний на місці прописки.
А виплати хочуть привязати до якихось родинно майнових умов...доходу...хз, далі буде видно, ця тема ще дуже сира.
Статус без виплат в принципі дає якісь пільги теж.
Зараз знаю ще роблять дівчата статуси діти війни дітям. Теж не цікавилась, шо воно дає.
Вот у нас в доме мамочка с двумя детками, ВПО, а муж остался где-то там , работает. С ними не приехал, статус не получал ( я так думаю, может ошибаюсь), пособие точно не получает. Что не так то для государства? Дети 2 года и 4.

Вот у нас в доме мамочка с двумя детками, ВПО, а муж остался где-то там , работает. С ними не приехал, статус не получал ( я так думаю, может ошибаюсь), пособие точно не получает. Что не так то для государства? Дети 2 года и 4.
Як умнінька дєвочка попробую обьяснить. Щитаться це пособіє буде тепер от уровня дохода сімї напримєр. Шото там не више 9000 шоб було на КАЖНОГО члена сімї. Ну от поприїзжали мамки с 1-2 дітями, а по документах повна сімья ж, не сироти. Як щитать? Де папаня і який його доход ? Нащитають без його - потом вивернуть напримєр. Потому я думаю і требують ці справкИ.🤷‍♀️

...мої робітники йдуть реєструватися на якусь імпортну допомогу,по 10к на родину, чув краєм вуха

Як умнінька дєвочка попробую обьяснить. Щитаться це пособіє буде тепер от уровня дохода сімї напримєр. Шото там не више 9000 шоб було на КАЖНОГО члена сімї. Ну от поприїзжали мамки с 1-2 дітями, а по документах повна сімья ж, не сироти. Як щитать? Де папаня і який його доход ? Нащитають без його - потом вивернуть напримєр. Потому я думаю і требують ці справкИ.🤷‍♀️
Как-то вывернули они все... А если два пенсионера ВПО, получается, им дадут. Муж вот он, 65 лет, например, и пенсия у каждого меньше 9000.

...мої робітники йдуть реєструватися на якусь імпортну допомогу,по 10к на родину, чув краєм вуха
У нас одни так оформили. По телефону. Все с карточки слизало. Теперь в местном чате завывают.

У нас одни так оформили. По телефону. Все с карточки слизало. Теперь в местном чате завывают.
...та ні,йдуть у місцеву адміністрацію, там хтось займається,кажуть сусідні села вже отримали

Назад
Зверху Знизу