Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Колись ми поверталися з завдання, проходили повздовж залізниці, у Куп'янську. Біля будинку стояла симпатична дічвина (підліток) та посміхалася нам. Я пригостив її пакетиком горіхів.
А трошки пізніше по нам почав їбашить міномет, прийшлося ховатися...
Дуже хочеться думати, що це просто збіг...

• Це лайк!
Реакції: E.N
:пиво:
У мене ще рейсовий автобус з дистанції зійшов з-за морозу, але одразу пересадили в інший - сервіс 💪пригребу додому, питиму, мабуть, м'ятний чай.:D
Вдало дістатися! З тебе фоточка чаю :)

Вдало дістатися! З тебе фоточка чаю :)
Передумала чай, п'ю каву.:кава: :)
Слизько ппц.

IMG_20240108_125258.jpg IMG_20240108_125323.jpg

Навичка, любов до дороги і чудова робота транспорту)
Влітку було - вранці зі Змієва в Харків, з Харкова під Вовчанськ, там поробила справи, повернулась в Харків, попила кавуськи) назад в Зміїв, а по дорозі ще замовлення дівчинці з Васіщєво віддала)
То в тебе, мабуть, здатність відкривати портали :клас:

потом - фигово и сам себе не рад.
Если самогон хороший - от него фигово не бывает!:увага: От нынешних "водок" бодун намного хуже, чем от хорошего самогона, от которого бодуна практически нету:клас:

Если самогон хороший - от него фигово не бывает!:увага: От нынешних "водок" бодун намного хуже, чем от хорошего самогона, от которого бодуна практически нету:клас:
Та я, честно сказать, не про самогон, а про вообще: "Пить или не пить?" :збентежений:

Щось мені підказує, що справа не стільки в якості, як в кількості 😉.

Було б цікаво почитати. Авторка цього допису заінтригувала. Якщо би ще українською видали.
Когда выйдет на английском (для всех, а не избранных журналистов/рецензентов, недели через полторы), будет скорее всего на Мобилизме. Все в курсе, что mobilism.org украинский сайт?

Назад
Зверху Знизу