Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
НаздоганяюПішла пить третю каву.
Наздоганяю![]()
Вдало дістатися! З тебе фоточка чаю
У мене ще рейсовий автобус з дистанції зійшов з-за морозу, але одразу пересадили в інший - сервіс 💪пригребу додому, питиму, мабуть, м'ятний чай.![]()
Швидко ти!
Цитата дня.- чи всі цілі
- приходьте, ми працюємо..
То в тебе, мабуть, здатність відкривати порталиНавичка, любов до дороги і чудова робота транспорту)
Влітку було - вранці зі Змієва в Харків, з Харкова під Вовчанськ, там поробила справи, повернулась в Харків, попила кавуськи) назад в Зміїв, а по дорозі ще замовлення дівчинці з Васіщєво віддала)
Да, ну нафиг: пока пьёшь - классно,Я самогон пью бо вдома
Если самогон хороший - от него фигово не бывает!потом - фигово и сам себе не рад.
Та я, честно сказать, не про самогон, а про вообще: "Пить или не пить?"Если самогон хороший - от него фигово не бывает!От нынешних "водок" бодун намного хуже, чем от хорошего самогона, от которого бодуна практически нету
![]()
Ну так расслабляться иногда тоже нужно, и выпивка - далеко не самый худший вариант!а про вообще: "Пить или не пить?"![]()
Щось мені підказує, що справа не стільки в якості, як в кількості 😉.Если самогон хороший - от него фигово не бывает!От нынешних "водок" бодун намного хуже, чем от хорошего самогона, от которого бодуна практически нету
![]()
За закуску ще забув! Пiд гарну закуску типа шашлика або смаженого м'яса можна багато випити. А якщо рукавом занюхувати - то швидко впадешяк в кількості 😉.
Когда выйдет на английском (для всех, а не избранных журналистов/рецензентов, недели через полторы), будет скорее всего на Мобилизме. Все в курсе, что mobilism.org украинский сайт?Було б цікаво почитати. Авторка цього допису заінтригувала. Якщо би ще українською видали.