Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Личаківський цвинтар (Львів) учора ввечері, на День усіх святих:

1698911541466.webp

1698911562641.webp

1698911580616.webp

1698911600498.webp

Невідомі пошкодили фігури скіфських баб, встановлені біля
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
в центрі Харкова. Про це повідомляє "Накипело".
За словами директора музею Ольги Сошникової, вандали били скульптури сокирою.
У зв'язку з тим, що сталося, відкрито кримінальне провадження. Ольга Сошникова додала, що майбутньому фігури скіфських баб приберуть із вільного доступу.
Фігури скіфських баб зроблені з пісковика і датуються XII століттям до нашої ери. Такі статуї символізували предків і ставилися на найвищих ділянках степу, курганних могильниках. До Харкова їх привезли з Ізюмського району. Біля Історичного музею вони стоять із 2013 року. Фігури не реставрували, щоб зберегти їхню історичну цінність.

Дуже крутий фотоальбом.
Мирна Донеччина.

А кто помнит к-тр на Данилевского? Как назывался, Харьков?

А где был ( или есть) кинотеатр Хроника?
Здається, тут.

Давно це було.
Там вже років 50 тому ніякої хроніки не було, а лише зранку мультфільми крутили, а потім - фільми, що давно зійшли з прокату

А где был ( или есть) кинотеатр Хроника?
Его нету. Был в подвальчике на Героев Харькова 5(бывший Московский проспект) Вход с переулка Короленко. Я его уже не застала. Помнит моя мама. И да - моя бабушка успела поработать и в нем:) Точнее - сначала в нем, а потом в кт. дзержинского:)

Останнє редагування:
а потом в кт. дзержинского
О! Там поруч 2 кінотеатри було - Дзержинського і Маркса. Якийсь в Полт.Шлях 1, якийсь в Полт.Шлях 6. То може хто знає в якому саме будинку був Маркса, а в якому Дзержинського.
Розумію, що це вже не має жодного сенсу, але, чомусь вже давно намагаюсь згадати.

О! Там поруч 2 кінотеатри було - Дзержинського і Маркса. Якийсь в Полт.Шлях 1, якийсь в Полт.Шлях 6. То може хто знає в якому саме будинку був Маркса, а в якому Дзержинського.
Розумію, що це вже не має жодного сенсу, але, чомусь вже давно намагаюсь згадати.
Маркса був по Полтавскому Шляху 1 :)

Его нету. Был в подвальчике на Героев Харькова 5(бывший Московский проспект) Вход с переулка Короленко. Я его уже не застала. Помнит моя мама. И да - моя бабушка успела поработать и в нем:) Точнее - сначала в нем, а потом в кт. дзержинского:)
Поспілкувався сьогодні зі ще старшим поколінням. Так, Ви маєте рацію. Саме на колишньомосковському, 5.

Нас в эту Хронику водили из школы поучительные документальные фильмы смотреть.
А позже там был магазин букинистики. если я не ошибаюсь.

Міністерство оборони України вирішило
діловодські папки-обкладинки для ведення обліку військовозобов’язаних. На ці потреби було виділено понад 20 млн гривень.

Про це
в оголошенні, опублікованому в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Відомо, що на таку велику суму коштів буде придбано 7 тисяч обкладинок для папок із елементами захисту (22450000-9) для особових справ:

• осіб молодшого та старшого офіцерського складу;
  • осіб рядового, сержантського і старшинського складу.
Із огляду на загальну суму виходить, що одна обкладинка для особової справи коштує майже 3 тис. грн.

То це Резніков чи Умеров чи ще якийсь дідько ???

Да.
Единственно, что: там уже давно не букинистический.
Улица Короленко и переулок Короленко. Там и там на перекрестке были книжные магазины - подписных изданий и букинистики на месте Хроники.

Назад
Зверху Знизу