Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Інет говорить, що " В Україні офіційно заборонено розвіювати прах померлих, це вважається наругою над останками та може призвести до карної відповідальності, особливо якщо це робиться в громадських місцях без дозволу або з метою зневаги. Закон передбачає поховання урни з прахом у могилі або встановлення її у колумбарії, а також можливість зберігання праху вдома, але лише з відповідним дозволом. "
Десь півроку тому знайома вдома розвіяла, в улюбленому при житті місці покійного. Чого б і ні. Бути розвіяним десь в гарному місці, або над Дінцем - гарне завершення історії людини.

Або на бажаний при житті, але недоступний зараз цивільним цвинтар бути в урночці скинутим з дрона. Як варік. Звучить дико але війна спрощує багато речей. Сьогодні витрачаєш десятки тисяч, завтра прилітає каб і все в труху.

Наші в Києві з срібним проектом П'ятий Харків. Всі мої срібні прикраси їхнього виробництва. Вони круті)

• Це лайк!
Реакції: E.N
***! :рл:
Коли забираєш прах, тому і просять довідку з цвинтаря.
Ти розберись на що була репліка
Шо ***, я сказав, якщо померлий бажав розвіяти його прах,то навіщо про це комусь говорити, коли кажуть що це заборонено

Вовкодавчики

☠️"Скільки їх тут пом*pлo... На деяких позиціях на кожному квадратному метрі лежить д*х*лий п*д*р"

24/7 на командному пункті неподалік Вовчанська кипить робота. Тут планують бої, супроводжують логістику та організовують оборону позицій. Раніше вони були піхотинцями, тепер - сержанти та офіцери, працюють на КСП, спостерігають за полем бою та командують обороною.

Дивіться у великому репортажі на нашому каналі: як росіяни змінили тактику, що лишилося від Вовчанська, чому оператори FPV це страшні люди, і як мобілізовані стають у Вовчанську "рексами".

Ти розберись на що була репліка
Шо ***, я сказав, якщо померлий бажав розвіяти його прах,то навіщо про це комусь говорити, коли кажуть що це заборонено
Ну якщо хтось сам збирається зробити кремацію померлого, то ноу проблем, хай розвіює прах.
А якщо це у крематорії зроблять, то покажи де ти збираєшся захлолнити той прах.

Ну якщо хтось сам збирається зробити кремацію померлого, то ноу проблем, хай розвіює прах.
А якщо це у крематорії зроблять, то покажи де ти збираєшся захлолнити той прах.
Так я ж и не против - покажи , где собираешься, а потом вдруг узнаешь волю умершего...

Назад
Зверху Знизу