Статус: Офлайн
Повідом.: 14868
Повідом.: 14868

мекні лікьору, а то шось, шеф все пропало(с)
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
мекні лікьору, а то шось, шеф все пропало(с)
... і дивись... дивись на зоряне небо біля проданого будинку, що належить до пам'яток архітектури місцевого значення.мекні лікьору, а то шось, шеф все пропало(с)
... і дивись... дивись на зоряне небо біля проданого будинку, що належить до пам'яток архітектури місцевого значення.
![]()
Ефект плацебо.
Ото, що біленьке, таки працює, але треба місяці зо 2, щоб почало діяти. Дуже відома, виправдана комбінація, хоча хондроїтин, як на мене, там зайвий, досить глюкозаміну та метилсульфонілметану. Про червоне нічого не скажу, не знаю.
Желатин - это оболочка капсулыО красном пишут, что желатин плюс MSM.
Беленькое - да, он самый. Этому не хватает сырья для конструирования нового хряща.Если по-простому, ****ог холодца с чесноком.![]()
ну если есть лишние деньги почему бы и не купить по-дешевке. Надо мной появились новые жильцы. Поинтересовался - семья военного. 4-х комнатная квартира, хоть и не большая площадью 68 кв м за 25 куе. Для какого-нибудь военкома - сущие пустякиЄдине, що заспокоює, це те, що знаю військових у реальному житті, які не продають свої квартири, а деякі навіть купили під час війни, мо' вже у 2023.
Мій допис стосувався виключно діючих УБД.Випєрдиш ватний, а чо ж ти не поцікавився, то воєнком був чи нє? Сходи спитай, прийдеш розкажеш.
Народу вообще все меньше и меньше.А народу на ХФ все меньше и меньше.
Те времена когда было с каждым годом только больше давно прошли и уже не вернуть. Нужно привыкнуть жить в новых условиях.А народу на ХФ все меньше и меньше.