Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

У вас біла простиня єсть?
Бо шото ви якто пісімістічєскі налаштовані.
Воно або чудодійне, або накопичувальний ефект якийсь вже є. Поспостерігаю ще, але на днях я не могла ступить нормально на ногу (а кілька км все одно щодня стрибала)) ща ок хожу, без якихось лікувань.
І колючки ото для шиї)
IMG_20250110_100546.webp

Воно або чудодійне, або накопичувальний ефект якийсь вже є. Поспостерігаю ще, але на днях я не могла ступить нормально на ногу (а кілька км все одно щодня стрибала)) ща ок хожу, без якихось лікувань.
І колючки ото для шиї)
IMG_20250110_100546.webp
Ефект плацебо.:)
У мене до локтя неможна було доторкнутись. Боль була рєзка. І руку піднять без болі не виходило. Почав приймати ці пігулки і згодом все нормалізувалось. Банку з'їв і більше не приймав, а болі вже нема. Тьфу, тьфу.

Життя хоч і бентежне, але воно на вулиці, і до нього тре' прислухатись, а не вотєтовотвсе, що на ХФ.
Тут будуть ликовать, вскакивая в последний поезд, на который билеты проданы еще осенью 2023 года.

Для тех, кто в Харькове:

У Харківському Центрі дефіцит донорської крові. Всіх груп.

Будь ласка.
ЗДАЙТЕ КРОВ.

📍
Клочківська, 366 (пн-пт з 08:00 до 15:00, кожну сб з 08:00 до 13:00)
📍
ТРЦ Нікольський -1 поверх (вт, чт, сб з 09:00 до 14:00)

— обидва пункти працюють під час повітряних тривог.
Попередній запис не потрібен.

У Центрі безоплатно визначають групу крові, тож
попередні ****ізи ніде робити не треба.
Все визначать на місці та віддадуть результати онлайн.
МАЄТЕ ЗАПИТАННЯ — ТЕЛЕФОНУЙТЕ
⚠️
+380955704766

uqMQ7kNvgEbOw-p&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fiev21-2.jpg

Єдине, що заспокоює, це те, що знаю військових у реальному житті, які не продають свої квартири, а деякі навіть купили під час війни, мо' вже у 2023.

Оці дорослі чоловіки такі ****і :клас:
Скоро в кіно будуть крутити мультик про пригоди ведмедя Падінгтона в Перу, де мелькає Антоніо Бандерас. Я трейлер глянула, і подумала шо треба сходити на цей мультик без дитини :D релакснуть, чи шо.

На фб військовий хлопець написав, що незнайомий чоловік в кафе мовчки сплатив його рахунок. І нижче ось який комент.

IMG_20250110_120445.webp

Это то самое издательство, которое сильно пострадало после обстрела
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

І колючки ото для шиї)
IMG_20250110_100546.jpg
Ото, що біленьке, таки працює, але треба місяці зо 2, щоб почало діяти. Дуже відома, виправдана комбінація, хоча хондроїтин, як на мене, там зайвий, досить глюкозаміну та метилсульфонілметану. Про червоне нічого не скажу, не знаю.

О красном пишут, что желатин плюс MSM.
Желатин - это оболочка капсулы :)
МСМ (метилсульфонилметан) - ****ог димексида, но твердый и нетоксичный, нестероидное противовоспалительное, источник серы (как, например, чеснок). Данные о его самостоятельном применении несколько противоречивы.

Єдине, що заспокоює, це те, що знаю військових у реальному житті, які не продають свої квартири, а деякі навіть купили під час війни, мо' вже у 2023.
ну если есть лишние деньги почему бы и не купить по-дешевке. Надо мной появились новые жильцы. Поинтересовался - семья военного. 4-х комнатная квартира, хоть и не большая площадью 68 кв м за 25 куе. Для какого-нибудь военкома - сущие пустяки

Назад
Зверху Знизу