Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Как не куплю я масло, а теща говорит, что то маргарин. А на упаковке написано, что масло. ХЕЗ...
У меня в своё время свекровь всегда считала, что она купила бы лучшее и дешевле.

Tim Zlatkin
Заїхав провідати побратима в госпіталь сьогодні. Розповів дічину:
в сьомій ранку їх всіх ампутантів підняли та вивезли на майданчик перед поліклінікою...
І до восьмої години вони на холоді (наголошую – сьома ранку, на вулиці плюс дев'ять по цельсію!) чекали найвеличнішого верховного головнокомандувача. Куталися в плєди, аби дочекатися і не задубнути.
Той виступив перед ними на камеру і поїхав собі. Навіть не підійшовши до поранених бійців.
Тобто, по факту відвідав та привітав, а по суті відбулося чергове шоу 95 Кварталу заради красивої картинки в новинах.
Кажуть, минулого року була схожа історія, що підійти до поранених хлопців, потиснути руки (якщо є) або торкнутися плеча та сказати слова вдячності – для Сонцесяйного проблема з глобальних. Одну палату взагалі проігнорував.
Подібне чергове приниження захисників в святковий день, схоже, стало традицією. Пацани, які втратили руки та ноги на фронті, мерзнули годину заради... Чого? Відосіка?
Шо блін за хєрня???

ohc=qp1G_iL3JVUQ7kNvgHLcETu&_nc_ht=scontent-iev1-1.webp

Останнє редагування:
Вчителька географії:
у нас класне розташування, мінімальна можливість природних катаклізмів, унікальні природні ресурси, родючі землі, гори, море...
Вчитель історії:
шановні, це *****!

Может, не самая свежая новость, но что п.дец, то п.дец (

Политический директор премьер-министра Венгрии заявил, что украинцы, погибшие в боях с Россией, погибли «зря».
▪️
На месте Украины Будапешт не стал бы воевать с русскими, считает главный помощник премьер-министра Виктора Орбана. Балаш Орбан, политический директор своего однофамильца, но не родственник Виктора Орбана.
▪️
«Каждая страна имеет право решать свою судьбу, и лидеры берут на себя ответственность», — сказал Орбан. Однако он добавил, что если бы такая же ситуация произошла с Венгрией, они бы не стали бороться с агрессорами — урок, который Венгрия извлекла из неудачного противостояния русским в 1956 году.

Как цензурно такое комментировать? Это говорит влиятельный политик правящей партии в стране-члене НАТО. Она по уставу обязана сражаться не только когда нападут на нее - она обязана сражаться если нападут на любого другого члена НАТО.
А она оказывается с Россией даже за себя воевать не собирается ..

Дядя Адольф в гробу перевернулся.
Или что там у него

Никак.
Отнести этот пост-"новость" в тему *****а-*****, где ей самое место.
Это явно не о впечатления-люди-события-война.

:незнаю:
вы так считаете? Этого венгерского деятеля пока к русне отнести можно с натяжкой)
А вот к впечатлениям и людям в связи с войной - в самый раз. Ну это мое мнение.
Пусть будет здесь.

Останнє редагування:
підійти до поранених хлопців, потиснути руки (якщо є) або торкнутися плеча та сказати слова вдячності – для Сонцесяйного проблема з глобальних.
В гугле забанений той Tim Zlatkin, чи шо :незнаю:
Хто воно таке взагалі ??

Незабываемые впечатления.
Думаю, последнее алле-ап под куполом цирка - то есть, вешание занавески со стремянки на незастекленной лоджии.
Но за предыдущие 2 года войны чего только на ней не было и что с нее не текло.
Все кончается в жизни, и эти алле-апы тоже.
Висишь над пропастью и одна мысль - хоть бы чего громко и неожиданно не прилетело, а то и вниз можно рухнуть с этой стремянки.

Незабываемые впечатления.
Думаю, последнее алле-ап под куполом цирка - то есть, вешание занавески со стремянки на незастекленной лоджии.
Но за предыдущие 2 года войны чего только на ней не было и что с нее не текло.
Все кончается в жизни, и эти алле-апы тоже.
Висишь над пропастью и одна мысль - хоть бы чего громко и неожиданно не прилетело, а то и вниз можно рухнуть с этой стремянки.
Ви себе хоч мотузкою прив'язуйте! :)
( треба у мами ту дробину вивезти з дому, а то вона також все фіранки вішає (пишу у нататник)) :D

Ви себе хоч мотузкою прив'язуйте! :)
( треба у мами ту дробину вивезти з дому, а то вона також все фіранки вішає (пишу у нататник)) :D
То якби то фіранка. А то від стелі до полу. Під стелею натягнутий дріт, на якому висять крокодильчики. І потрібно зубами крокодильчиків вчепитись у цю штору чи як її - синтетична така

Я ще подумала, можна було би записку за здоров'я та добробут ТС подати онлайн, в церкву, яку вона любить :)) але до якої не ходить поки що :) але треба знати ім'я, а хоча Бог все бачить, я думаю шо якшо написати нік на хф, то теж буде норм.
Ти уявляєш очі батюшки коли в списку за "здоров'я" побачить слова "Нужно подумать"? :D Але думка добра:)

Я ще подумала, можна було би записку за здоров'я та добробут ТС подати онлайн, в церкву, яку вона любить :)) але до якої не ходить поки що :) але треба знати ім'я, а хоча Бог все бачить, я думаю шо якшо написати нік на хф, то теж буде норм.
Ви знаєте, як важко сприймати кінець життя, коли ти вже з гори.
Те більш не зможу, того не побачу, шпалери, мабуть, більш не клеїти, і новими меблями милуватись тільки теоретично. :)
Ось книжки нові точно ще будуть, у уьому впевнена.

Назад
Зверху Знизу