Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Спасибо! Я сегодня случайно увидела остаток краснокирпичной стены нашей ямской старой бани. Умилилась. От меня рукой подать. Нужно было с другой стороны подойти. И труба там осталась просто красава.
:пиво:

На том фото, у Голосного, это центр, если захотите пройтись сами посмотреть - подскажу где это
А, и еще, помните, я вам "предлагала" аутентичные кирпичи 19 века ??? :)
Их можно в один маршрут с этими объединить, не совсем рядом, но близко.

Я же не знаю. Но таки поднимали и борзо.
Испания, Италия, Португалия, Польша и пр.
Людям было удобно.
Правда, удобно))
Тому, кто ехал прогуляться в Европу в отпуск, заплатить за визу было не большой потерей. А вот заробитчанам подфартило.
И таким образом ПП сколотил на ЗУ свой ядерный электорат. С другой стороны, все политики этим грешили. Юля тысячей подманивала и т.д.

Правда, удобно))
Тому, кто ехал прогуляться в Европу в отпуск, заплатить за визу было не большой потерей. А вот заробитчанам подфартило.
И таким образом ПП сколотил на ЗУ свой ядерный электорат. С другой стороны, все политики этим грешили. Юля тысячей подманивала и т.д.
Яке дивне твердження стосовно візи.
А ви коли-небудь збирали документи на отримання візи, особливо німецької?
Ви коли-небудь скасували авіаквитки або тури, потрапляючи під штрафи авіакомпаній або турагенції, тому що візу не дали за яку ви заплатили 35 евро?
І ще. Ви стояли в черзі в візовий центр або може записувались на подачу польської туристичної візи?
А тепер про гроші. Віза на три особи однієї родини - 105 евро, при вартості недорогого автобусного тура в 200 евро на особу - це по- вашому 'не большая потеря'?

Останнє редагування:
5 лет псу Патрону:дн:

Яке дивне твердження стосовно візи.
А ви коли-небудь збирали документи на отримання візи, особливо німецької?
Ви коли-небудь скасували авіаквитки або тури, потрапляючи під штрафи авіакомпаній або турагенції, тому що візу не дали за яку ви заплатили 35 евро?
І ще. Ви стояли в черзі в візовий центр або може записувались на подачу польської туристичної візи?
А тепер про гроші. Віза на три особи однієї родини - 105 евро, при вартості недорогого автобусного тура в 200 евро на особу - це по- вашому 'не большая потеря'?
Щодо черг згодна! Але тих, хто відвідував Європу постійно, це не зупиняло, авжеж? Знаходили методи. І ті 35 євро до безвізу - то були не гроші, скажемо чесно. Ну гаразд - були і ті, для яких то були гроші)
Додам, що якщо тобі візу не дали, то ти 35 євро і не платиш)
А більша частина населення що з візами, що в безвіз не відвідувала Європи, і їй безвіз не здався великим надбанням.
А от для заробітчан інша справа. Поїхали шукати де вигідніше в Європі працювати, а ще як здати в оренду свою "хатинку", то легко збудувати ще одну і теж здати. :)
Ні, я не проти жодним чином! Трудом - хай багатіють люде, аби не крали...

Останнє редагування:
Щодо черг згодна! Але тих, хто відвідував Європу постійно, це не зупиняло, авжеж? Знаходили методи. І ті 35 євро до безвізу - то були не гроші, скажемо чесно. Ну гаразд - були і ті, для яких то були гроші)
Додам, що якщо тобі візу не дали, то ти 35 євро і не платиш)
А більша частина населення що з візами, що в безвіз не відвідувала Європи, і їй безвіз не здався великим надбанням.
А от для заробітчан інша справа. Поїхали шукати де вигідніше в Європі працювати, а ще як здати в оренду свою "хатинку", то легко збудувати ще одну і теж здати. :)
Ні, я не проти жодним чином! Трудом - хай багатіють люде, аби не крали...
Візу ви, вочевидь, ніколи не оформляти.
Ще раз, спочатку гроші потім віза. При відмові - гроші за візу не поверталися. І ще, забула, оплату брав ще і візовий центр, десь 20 евро, якщо я правильно пам'ятаю. Які також не поверталися при відмові.

Тих, хто відвідував Європу, оформлення візи не зупиняло, це так. Але і, не мала кількість туристів відмовлялась від поїздок до Європи, бо боялися відмови в візі або не бажаючи морочитись з іх оформленням.
А 'знаходили методи', як раз трудові мігранти. Тому що, ці методи коштували багато грошей.

Так що, не треба принижувати безвізовий режим. Це велике досягнення, яке зробило відкритою Європу для всіх українців.

Вочевидь, Ви занадто категоричні, дама) я не мала випадків з відмовою в візі, це так. Одного разу Акордтур попросив перенести дату виїзду буквально за три дні до виїзду, були якісь дипломатичні тьорки із Словаччиною і весь геморой впав на Польщу - ми відмовились через те, що відпустка була на роботі оформлена, не встигали. Нічого, агенція гроші всі повернула, крім тих малих, що платились в банк для довідки.
Тобто 35 євро не пропали).
Так що, не треба принижувати безвізовий режим.
Не буду, щоб Вас не збуджувати.

Вочевидь, Ви занадто категоричні, дама) я не мала випадків з відмовою в візі, це так. Одного разу Акордтур попросив перенести дату виїзду буквально за три дні до виїзду, були якісь дипломатичні тьорки із Словаччиною і весь геморой впав на Польщу - ми відмовились через те, що відпустка була на роботі оформлена, не встигали. Нічого, агенція гроші всі повернула, крім тих малих, що платились в банк для довідки.
Тобто 35 євро не пропали).

Не буду, щоб Вас не збуджувати.
1. В описаному вами випадку гроші повернули, бо документи на візу не подавали.
2. Ви мене не можете збуджувати, ви мене можете тільки обурити.

Добре, я з вами не розмовлятиму. Не хочу бути причиною обурювання хз через що.
Я вважаю, що ми все ж таки в поглядах примірно одного напрямку.

Останнє редагування:
Как попало света гулять ходит :незнаю:

Капец. На улице нашли?
В квартире. Я ходила по лестнице и не слвшала запаха. А сегодня капец. Он вроде каждый день выходил в магаз или через день.
Никто не мог точно вспомнить, сколько дней прошло. 3+ где-то.

Назад
Зверху Знизу