Ти багато слушних думок завжди мав. Проте твоя зацикленність на ***хах та зраді з зубожінням змісьила моє ставлення до тебе.
Сучасна гібридна війна тим і складна, що тут не так все просто, шаблею махнув і все стало добре.
Тут складніше. І боротись треба і в інформаційному просторі.
А заклики до хаосу після силового зверження поточної влади України, аж ніяк нам не на користь. Проте саме це мрія ***ла.
Для чого введений Військовий Стан Президент пояснював в півгодинному інтерв'ю. Подивись його і спробуй не спекудювати на темі
Я дійсно вважаю, що зрада має місце, нажаль.
Стосовно можливої "революції гідності 2", нащо її називати як ******и називають?
Я ж тільки за, щоб Порошенко нарешті почав діяти, та поскручував шиї юлькам та бойкам. Дав реального **********а рпц, та передавив всі залишки взявших зброю *****ів танками. Можна моїми руками, буду сидіти за ричагами.
А те що він робить, він втрачає підтримку серед громадян, бо в нього немає активного виборця, та цільової аудиторії. На виборах з великою долею верогідності йому амба, і тоді вже точно пізлець и повний реванш. І оті реваншисти сюсюкатися не будуть. І зроблять все те, тільки з нами, і навіть гірше. Мені особисто наразі вибори не потрібні. Мені потрібно щоб ті, хто завдяки революції прийшов до влади нарешті почали діяти. Військовий стан -дуже слушна нагода. Спіймати туж юлю, чи бойко, вивезти до зони с вп, де показово арештуати, осудити та розстріляти як чаушеско. Чи ще якось. Люди п'ятий рік гинуть за це, щоб викоринити всю цю гидоту. А не за те, щоб він з ними по кабінетах ****ів та домовлявся про долю України. Така його системна поведінка -це зрада особисто мене. І з такими як я він не хоче домовлятися взагалі. Він вважає таких как я одноразовим бросовим ресурсом для всіх цих договорняків. Він діє як Януковіч, думаючи, що тіж самі мусора його захистять, а з ватою він домовиться. ******.
І його дійсно не потрібно зкидати революцією. Він сам просирає все як Ющенко, та приведе до влади росіян знову. Тільки він с'їбеться до Іспанії, а нам тут жити. Він немає ніякого права просрати всі ті життя, котрі віддали щоб він щось робив. Але він вважає інакше. Ну окей. Я розумію, що це все веде до ****ецю навіть якщо він виграє. Просто стогнація розтягнеться ще на 5років, і навіть таких мілких ****юків як я або посадять, або вб'ють.