Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

воєнний стан

Чи підтримуєте ви введення воєнного стану?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    561
Сподіваюсь що як його введуть закриють всі кордони.
В тебе прострочиться віза Польська, в до України тебе не пустять.
Ото номер буде :)

Таке неможливо за Конституцією України, та низьки інших законів. Але у разі такого випадку я отримаю притулок та згодом громадянство ес, буду сидіти у Германіії на соціалі, і вважати що життя вдалося, за умови інших перспектив. Тому гірше особисто мені цим не зробите

Таке неможливо за Конституцією України, та низьки інших законів. Але у разі такого випадку я отримаб притулок та згодом громадянство ес, буду сидіти у Германіії на соціалі, і вважати що життя вдалося, за умови інших перспектив. Тому гіше особисто мені цим не зробите

Я так і гадав з самого початку, чому ти ВС просиш :)

Ні, я хочу щоб тебе, та таких як ти нарешті спіймали, видали зброю, та відправили воювати з окупантом.

ойойой :браво:

fee4eb.gif

Після перезмінки не забудь напарнику нагадати щоб українською писав, вояка Польський :D

Ні, я хочу щоб тебе, та таких як ти нарешті спіймали, видали зброю, та відправили разом зі мною воювати з окупантом.
Ну чого одразу разом з тобою? Може і я матиму честь відпиздити цього обісраного аватара.

типичный россиянин

ffg7ec.webp

почалося

&feature=player_embedded

Сподіваюся введуть військовий стан по всій теріторії України, та нарешті арештують проросійських та їх активи.

Ну вот, в Х-ве ввели. Но, арестовали только шубы на Барабане. А пророссийские тараканы как сидели в ворсоветах, так и сидят.

Дивна реакція на мої слова про арешт агентури кремля на теріторії України, а також бажання спільними зусиллями звільнити Україну від окупантів

Дивна реакція на мої слова про арешт агентури кремля на теріторії України, а також бажання спільними зусиллями звільнити Україну від окупантів
Ти багато слушних думок завжди мав. Проте твоя зацикленність на ***хах та зраді з зубожінням змісьила моє ставлення до тебе.

Сучасна гібридна війна тим і складна, що тут не так все просто, шаблею махнув і все стало добре.
Тут складніше. І боротись треба і в інформаційному просторі.
А заклики до хаосу після силового зверження поточної влади України, аж ніяк нам не на користь. Проте саме це мрія ***ла.

Для чого введений Військовий Стан Президент пояснював в півгодинному інтерв'ю. Подивись його і спробуй не спекудювати на темі :)

Ти багато слушних думок завжди мав. Проте твоя зацикленність на ***хах та зраді з зубожінням змісьила моє ставлення до тебе.

Сучасна гібридна війна тим і складна, що тут не так все просто, шаблею махнув і все стало добре.
Тут складніше. І боротись треба і в інформаційному просторі.
А заклики до хаосу після силового зверження поточної влади України, аж ніяк нам не на користь. Проте саме це мрія ***ла.

Для чого введений Військовий Стан Президент пояснював в півгодинному інтерв'ю. Подивись його і спробуй не спекудювати на темі :)

Я дійсно вважаю, що зрада має місце, нажаль.
Стосовно можливої "революції гідності 2", нащо її називати як ******и називають?
Я ж тільки за, щоб Порошенко нарешті почав діяти, та поскручував шиї юлькам та бойкам. Дав реального **********а рпц, та передавив всі залишки взявших зброю *****ів танками. Можна моїми руками, буду сидіти за ричагами.
А те що він робить, він втрачає підтримку серед громадян, бо в нього немає активного виборця, та цільової аудиторії. На виборах з великою долею верогідності йому амба, і тоді вже точно пізлець и повний реванш. І оті реваншисти сюсюкатися не будуть. І зроблять все те, тільки з нами, і навіть гірше. Мені особисто наразі вибори не потрібні. Мені потрібно щоб ті, хто завдяки революції прийшов до влади нарешті почали діяти. Військовий стан -дуже слушна нагода. Спіймати туж юлю, чи бойко, вивезти до зони с вп, де показово арештуати, осудити та розстріляти як чаушеско. Чи ще якось. Люди п'ятий рік гинуть за це, щоб викоринити всю цю гидоту. А не за те, щоб він з ними по кабінетах ****ів та домовлявся про долю України. Така його системна поведінка -це зрада особисто мене. І з такими як я він не хоче домовлятися взагалі. Він вважає таких как я одноразовим бросовим ресурсом для всіх цих договорняків. Він діє як Януковіч, думаючи, що тіж самі мусора його захистять, а з ватою він домовиться. ******.

І його дійсно не потрібно зкидати революцією. Він сам просирає все як Ющенко, та приведе до влади росіян знову. Тільки він с'їбеться до Іспанії, а нам тут жити. Він немає ніякого права просрати всі ті життя, котрі віддали щоб він щось робив. Але він вважає інакше. Ну окей. Я розумію, що це все веде до ****ецю навіть якщо він виграє. Просто стогнація розтягнеться ще на 5років, і навіть таких мілких ****юків як я або посадять, або вб'ють.

Я ж тільки за, щоб Порошенко нарешті почав діяти, та поскручував шиї юлькам та бойкам. Дав реального **********а рпц, та передавив всі залишки взявших зброю *****ів танками. Можна моїми руками, буду сидіти за ричагами.
Я також за!
І я бачу дії, звісно не такі яскраві як хотілося би.
Я просто розумію що політика - це брудна сітка, де дуже багато вузелків. І Порошенко, як би нам не хотілось, не бог та не цар. Він - не єдиновласний володар України. Тому він не може рухом пальця змусити суди зрізати всі гілки на яких вони самі сидять...та і сам Порошенко також не на одній гілочці сидить.

І на жаль не існує такої людини в наш час, що зможе стати на його місце, та також зруйнувати всю систему одним рухом. З тих самих причин.
По перше такої людини просто не існує. Он хочаб Торі, що була для мене авторитетом. Я поважаю її заслуги у волонтерстві та підтримці і ніколи не забуду і вдячний за її вклад! Проте вона в своїх судженнях вже прийшла до висновку "якщо їм можна, то чому нам не можна чинити те саме". І це людина що мала дуже стійкі патріотичні погляди і ні дня не була при владі.
До чого я веду.
Що всі ми почавши рух по східцях влади перетворимось на "чому мені не можна раз їм можна".
І коли піднімемось достатньо високо щоб від нас щось залежило на рівні держави - ми будемо на той час такими самими олігархами.
Приклад - Парасюк. Звичайний бовдур з простих людей. Якому дали владу...і що з цього сталось?

Тому я в котре наголошую, внутрішні справи України наразі рухаються в позитивному напрямку. На жаль революцією краще не зробити 100%. Наш шлях зараз - еволюція. І наша з вами задача - зберігати вектор руху та нарощувати темп!

На мій погляд це єдиний вірний варіант що дозволить нам розвиватись а не відкидатись назад з втратами які неможливо відновити.

А те що він робить, він втрачає підтримку серед громадян, бо в нього немає активного виборця, та цільової аудиторії.
Моє суб'єктивне бачення цілком протилежне.
Серед всіх знайомих кого я питав про підтримку на виборах - люди поділяються на два типи. Ті хто одразу відповідають що підтримують Порошенка (чи як кращого, чи як кращого серед гірших) і ті хто не можуть сказати бо не знають, їм ніхто не подобається.

Підтримка у Пороха величезна. Найбільша серед кандидатів. Тому його перемога гарантована.

Назад
Зверху Знизу