Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

воєнний стан

Чи підтримуєте ви введення воєнного стану?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    561
А шо, було колись шо офіційний курс 5,50, а продавали по 39? Різниця невелика завжди в цифрах. Коротше не мороч голову дитсадком.

Вот, только не надо утрировать. Я привёл реальный курс по Харькову. А ты?
P.S. Когда оф. был 5,5, то реальный был ~5,8..5,9, не?

Чому я проголосував за воєнний стан - Мустафа Найєм

Я зважив усі «за» і «проти» і проголосував «за»

Воєнний стан вводиться строком на 30 днів на територію 10 областей, що межують з Російською Федерацією, Придністров'ям, окупованими територіями, а також азовсько-керченською акваторією. Так, я знаю всі аргументи «проти». Відкрито про це говорив. І зробив все можливе, щоб закон був прийнятий в оптимальній редакції.

Можна нескінченно довго з'ясовувати, що не дозволяло прийняти таке рішення в 2014-му, в 2015-му, і кому це буде вигідно в 2019-му. Суті це не змінить. У країні вже п'ять років йде війна. І як і в будь-який інший війні, завжди будуть ті, кому війна вигідна і ті, хто нею користується.

Але залишити без відповіді відкриту військову агресію проти країни не можна.

Не заради Порошенка, його рейтингів або технологів. Країну представляє не тільки він.

А ми всі. І я теж. Як депутат і як громадянин. Єдине, що мене зупиняло – це загроза диктатури, легалізована законом про правовий режим воєнного стану. Як громадянин і як депутат буду робити все можливе, щоб цього не допустити.

Указ про введення воєнного стану втрачає свою силу о 14:00 26 грудня 2018 року.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

турок, ось половина турбіни, друга попереду валяється, все там якраз вписується в 2,5-2,8м. І так, задня частина двигуна звісно менша, ваш кеп.
https://www.google.com/url?sa=i&rct...aw0xrNPLVfxJLQX6mIHvBU52&ust=1543356733782028
6bcbjf.jpg

Забанили б краще цього йовбака за розповсюдження пропаганди.

Кстати в Украине официально Айфон не предоставлен.Это к Украине санкции.Да ***** даже найк и адидас,как и множетсво других брендов есть в России а в Украине нет
И что? Ты ж владелец самсунга. Он представлен в Украине официально, но ты об этом не говоришь, свинорус. :D

А шо, було колись шо офіційний курс 5,50, а продавали по 39? Різниця невелика завжди в цифрах. Коротше не мороч голову дитсадком.
нет, не было. Максимум было 7 один день (это было воскресение). потом вернулось всё в зад.

И музыкальная пауза для нашего форумчанина, который без сна и слез дарит радость алладинам на чужбине :)

Було б непогано шоб воєнний стан включав у себе якийсь вплив на таких писак - заголовок статті "На міжбанківському ринку розпочався обвал гривні", підзаголовок "Національна грошова одиниця втратила одразу 14-17 копійок".
Читайте Указ. Там написано: СБУ обеспечить информбезопасность. Это включает и посадку тех кто сеет панику.

Суко реально я понимаю почему вас все ебут.Вы реально ******.В большинстве своем.Биомасса тупая
А ты гений. Свалил в Турцию и сразу стал гением по прилёту.
В Турции если не ошибаюсь в прошлом году то-же *****ц был. И без внешнего агрессора. Внутренних идиотов хватает. И лира падает без каких либо военных действий.

Вот, только не надо утрировать. Я привёл реальный курс по Харькову. А ты?
P.S. Когда оф. был 5,5, то реальный был ~5,8..5,9, не?
Да было ОДИН день 7. У барыг. Лохи тарились. В обменках на продажу не было.
Я пару ххх слил. Потом купил через пару дней по 5,70 Ps я не ******, так на покупку в магазине гривна как раз нужна была.

Може, i рванув. Твои пруфы прям впечатляют! :D

P.S. Другой знаменитый сайт лежит по "502 Bad gateway"
"Совпадение? Не думаю."
это ***ня, покупка осталась, спред расширяют чтоб влезло побольше *****, будем смотреть на межбанк

Ох. блин... не пишите лучше это.. (я о том что вы айситиви смотрите)

а почему не смотреть? Там все представители фракций на Свободе слова.
такая же ***ня как и все остальные каналы

а почему не смотреть? Там все представители фракций на Свободе слова.
такая же ***ня как и все остальные каналы
Это тоже не пишите.. :)) Знать что ***ня и смотреть эту ***ню???? чего то тут не так...

Еще один.вы реально кретины.найди сам в инете фотки 777 -го боинга и сравни с тем что фотали в донецке.по турбинам к примеру.только ответь не пропадай ссыкливо.как все до тебя\
Ладно помогу
agj1bg.jpg

Это 777 -ой боинг
продолжай про фото крушения , не стесняйся...

Назад
Зверху Знизу