3000 грн на місяць

воєнний стан

Чи підтримуєте ви введення воєнного стану?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    561
А шо, було колись шо офіційний курс 5,50, а продавали по 39? Різниця невелика завжди в цифрах. Коротше не мороч голову дитсадком.

Вот, только не надо утрировать. Я привёл реальный курс по Харькову. А ты?
P.S. Когда оф. был 5,5, то реальный был ~5,8..5,9, не?

Чому я проголосував за воєнний стан - Мустафа Найєм

Я зважив усі «за» і «проти» і проголосував «за»

Воєнний стан вводиться строком на 30 днів на територію 10 областей, що межують з Російською Федерацією, Придністров'ям, окупованими територіями, а також азовсько-керченською акваторією. Так, я знаю всі аргументи «проти». Відкрито про це говорив. І зробив все можливе, щоб закон був прийнятий в оптимальній редакції.

Можна нескінченно довго з'ясовувати, що не дозволяло прийняти таке рішення в 2014-му, в 2015-му, і кому це буде вигідно в 2019-му. Суті це не змінить. У країні вже п'ять років йде війна. І як і в будь-який інший війні, завжди будуть ті, кому війна вигідна і ті, хто нею користується.

Але залишити без відповіді відкриту військову агресію проти країни не можна.

Не заради Порошенка, його рейтингів або технологів. Країну представляє не тільки він.

А ми всі. І я теж. Як депутат і як громадянин. Єдине, що мене зупиняло – це загроза диктатури, легалізована законом про правовий режим воєнного стану. Як громадянин і як депутат буду робити все можливе, щоб цього не допустити.

Указ про введення воєнного стану втрачає свою силу о 14:00 26 грудня 2018 року.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

турок, ось половина турбіни, друга попереду валяється, все там якраз вписується в 2,5-2,8м. І так, задня частина двигуна звісно менша, ваш кеп.
https://www.google.com/url?sa=i&rct...aw0xrNPLVfxJLQX6mIHvBU52&ust=1543356733782028
6bcbjf.jpg

Забанили б краще цього йовбака за розповсюдження пропаганди.

Кстати в Украине официально Айфон не предоставлен.Это к Украине санкции.Да блядь даже найк и адидас,как и множетсво других брендов есть в России а в Украине нет
И что? Ты ж владелец самсунга. Он представлен в Украине официально, но ты об этом не говоришь, свинорус. :D

А шо, було колись шо офіційний курс 5,50, а продавали по 39? Різниця невелика завжди в цифрах. Коротше не мороч голову дитсадком.
нет, не было. Максимум было 7 один день (это было воскресение). потом вернулось всё в зад.

И музыкальная пауза для нашего форумчанина, который без сна и слез дарит радость алладинам на чужбине :)

Було б непогано шоб воєнний стан включав у себе якийсь вплив на таких писак - заголовок статті "На міжбанківському ринку розпочався обвал гривні", підзаголовок "Національна грошова одиниця втратила одразу 14-17 копійок".
Читайте Указ. Там написано: СБУ обеспечить информбезопасность. Это включает и посадку тех кто сеет панику.

Суко реально я понимаю почему вас все ебут.Вы реально дебилы.В большинстве своем.Биомасса тупая
А ты гений. Свалил в Турцию и сразу стал гением по прилёту.
В Турции если не ошибаюсь в прошлом году то-же пиздец был. И без внешнего агрессора. Внутренних идиотов хватает. И лира падает без каких либо военных действий.

Вот, только не надо утрировать. Я привёл реальный курс по Харькову. А ты?
P.S. Когда оф. был 5,5, то реальный был ~5,8..5,9, не?
Да было ОДИН день 7. У барыг. Лохи тарились. В обменках на продажу не было.
Я пару ххх слил. Потом купил через пару дней по 5,70 Ps я не барыга, так на покупку в магазине гривна как раз нужна была.

Може, i рванув. Твои пруфы прям впечатляют! :D

P.S. Другой знаменитый сайт лежит по "502 Bad gateway"
"Совпадение? Не думаю."
это хуйня, покупка осталась, спред расширяют чтоб влезло побольше лохов, будем смотреть на межбанк

Ох. блин... не пишите лучше это.. (я о том что вы айситиви смотрите)

а почему не смотреть? Там все представители фракций на Свободе слова.
такая же хуйня как и все остальные каналы

а почему не смотреть? Там все представители фракций на Свободе слова.
такая же хуйня как и все остальные каналы
Это тоже не пишите.. :)) Знать что хуйня и смотреть эту хуйню???? чего то тут не так...

Еще один.вы реально кретины.найди сам в инете фотки 777 -го боинга и сравни с тем что фотали в донецке.по турбинам к примеру.только ответь не пропадай ссыкливо.как все до тебя\
Ладно помогу
agj1bg.jpg

Это 777 -ой боинг
продолжай про фото крушения , не стесняйся...

Назад
Зверху Знизу