Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Спасибо! Отправила денежку на Мартына и Машку!⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ссылка на его страничку. Не знаю, откроется ли.
А там нет войны.Ах какие бутики в Никольском...
Но не с нашим счастьем.
Не впервые.Там вчера вечером малолетки дрались. Стенка на стенку...
Де саме?у одному старовинному дворі Марк Бернес з батьками жив, але ворота на замках
Знайоме. Теж полюбляю на дозвіллі зазирати до незайманої архаїки. Був власне вражений таким подвір'ячком на Гражданській/Міщанській. Шкода, як це зникне з часом...вулиця Гражданська-Міщанська взагалі цікава разом з історією Солдатської синагоги біля річки, спаленої німцями.
І у двори позаглядати, зі старовинним побутом.
Карпіівська - то пізніше.Де саме?
Мені відомо +/-достеменно за адресу Карпівська 8. Це не той будинок, що зазнав уражень позаминулого року - була ще будівля поруч, знесена пізніше.
Доводилося. Та й на жаль , ще доведеться...ось на територію міського моргу на Дмитрівській попала.
Знаю це місце. І особняк пам'ятаю.Скоро потепліє.
Особняк в якому тубдіспансер колись був, біля вул.Бажанова, в дворі - шкода. Ми там робили гарні фотосесії. Його знесли і там новобудова.
Льоля! Над нами день и ночь шахеды-разведчики летают.Как у людей языки чешутся
улицы, схемы подходов, фото...
Ведь там же ж люди живут,
а бережёного бог бережёт.
А лазить, умолять, чтоб посмотреть
на старьё, разруху и упадок -
- вообще фетишь бездельников.
Гладила точно.
Є такі місця гарні, а ти уявляєш, як воно колись було.Уявив, як усі запрошені на день народження принесуть по червоній цеглині.![]()