Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

🟠 01:12 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 01:12 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Как у людей языки чешутся :рл:
улицы, схемы подходов, фото...
Ведь там же ж люди живут,
а бережёного бог бережёт.

А лазить, умолять, чтоб посмотреть
на старьё, разруху и упадок -
- вообще фетишь бездельников.
Льоля! Над нами день и ночь шахеды-разведчики летают.
Им даже осведомители теперь особо не нужны.
А уж двор, где до революции жила семья Бернес или место, где стояла когда-то Солдатская синагога, сожженная немцами во время оккупации, так и вообще ни к чему.

И да! Я бездельница и давно имею право ногами ходить по городу, знать его историю и любоваться развалинами разных времен.
Кирпич на остатках старинных ворот в районе вокзала так вообще чуть не целовала, восторгаясь красотой кладки.
Гладила точно.

• 🟠 01:12 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
1738670327661.png

Уявив, як усі запрошені на день народження принесуть по червоній цеглині. ;)
Є такі місця гарні, а ти уявляєш, як воно колись було.
І досі є що людям показати, а якщо мало залишилось, то примусити уявити.
У мене виходило. :)

Завірюха в нас. А так добре було до полудня.

В Изюме 5 погибших, 55 раненых (несколько очень тяжёлых)
Приехала бабушка с внучкой получить девочке паспорт
из Боровой, наняв там знакомого с машиной. Сами были
в паспортом столе, когда ударила ракета. Водитель ждал в
машине. Они целы, водитель погиб...

Останнє редагування:
Водитель ждал в
машине. Они целы, водитель погиб.
водій палив на вулиці, жіночка була в машине. а дочка в паспортному, я так читав, ось - «Я сиділа в машині, водій вийшов покурити, а моя невістка пішла до паспортного столу — тільки дійшла і стався вибух. Я це бачила. Хто попадав, хто куди. Я була в цій машині, говорила телефоном. Ми в паспортний стіл доньку привезли міняти паспорт. Мене не зачепило, водія нашого вбило. На моїх очах це вибухнуло. Все було у чорному диму, потім пішов вогонь. Як тільки все осіло, я вискочила до водія, він відкрив очі, але був сильно поранений і помер. Доньку не знайшли, поліція шукає, прошу, щоб обох дівчат знайшли», — розповіла жінка Суспільному.

Останнє редагування:
щоб обох дівчат знайшли
«Ангеліна та Олександра — дві сестри, обидві загинули на місці. Дівчатам було 18 та 19 років. Старша, Ангеліна, була вагітна. Із сестрою та свекрухою вона приїхала до паспортного столу оформлювати документи».

Сестри Нечволод — двоє з п'яти загиблих через російський ракетний удар (
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
) по Ізюму. 19-річна Ангеліна готувалася стати мамою, її 18-річна сестра Олександра була дружиною українського військового та мала однорічного сина. Про це повідомили в Борівській селищній раді.

Разом з дівчатами загинув водій, який їх привіз. З усіх, хто приїхав, вижила мати чоловіка Ангеліни — Валентина Жальпіс, яка на відео. На момент запису цього інтерв’ю жінка ще не знала про загибель своїх близьких, пошуково-рятувальна операція тривала

Жах.

IMG_5651.jpeg

Господи, какая трагедия. Твари и выродки!
Убивают наших даже ещё не рождённых детей,
сиротами, калеками оставляют маленьких.
Первоначально описала эту трагедию так, как
услышала по радио сразу. Душа болела, что водитель
погиб, а оказалось - и две сестрички. Плачу
целый день. Такое горе в семьях.

не знаю... уже нет того обьекта.. где то в районе конного светило ярко
Юзер решил, что разведчик.
Его обсмеяли. Юзер согласился, что паранойя. Это было до 21.00.
А ночью Терехов написал, что в центральной части города.
Хотя это скорее то, что называется середмистя - не центральный центр.
Скорее всего он имел в виду первый прилет, названный СР.

У моих знакомых родня там в Изюме. Местные и не далеко от прилета живут. Но обошлось.
Люди пожилые, решили, что терять нечего. Пережили там 2022, ну и дальше живут.

Леля!
По этой логике нужно снести тему о транспорте.
Там маршруты временного движения указаны с названиями улиц следования.
При этом с новыми названиями, а не до переименования.

Леля!
По этой логике нужно
По мне, так каждый отвечает за себя, без экивоков на соседа.
А логика во время войны одна - не навреди! Даже косвенно,
даже теоретически.
"Нам не дано предугадать, как слово наше отзовётся"

Вчорашні фотки прибрала, то була фотовиставка для ТС. Показую - прибираю. Загалом не ставлю тут фотки свого міста, поки йде війна, хоча у мене їх до фіга класних. Забобонна.
А оце сижу думаю куди на акаунт інсти пожалітись. Бо отам явно шось не те. Показують домівки побиті, адреси, ще й коментують - типу мене попросили зняти будинок, от я прийшла показую детально, а в коментах одні росіяни. Шось не те.

А оце сижу думаю куди на акаунт інсти пожалітись. Бо отам явно шось не те. Показують домівки побиті, адреси, ще й коментують - типу мене попросили зняти будинок, от я прийшла показую детально, а в коментах одні росіяни. Шось не те.
Сюди?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу