Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
один пише,з уточненням, шо збитий шахед впав,на 9-ти поверхівку, інший підарів висвітлює, як це називати?
От не висвітлюватиму, але зазначу факт. Проходячи вчора повз будинок 6/8 по Я. Мудрого, помітив плакати з портретами. В два ряди. В однострої. По чотири однакових. Формату десь А3.

Верхній ряд - гей, доброволець, ветеран. Нижче - лезбійка, командирка взводу зв'язку у 47 бригаді.

Вказані прізвища, ім'я, псевдо. Гей "зустрів своє справжнє кохання, але держава не визнає наше право бути сім'єю". Лезбійка - "Ми хочемо жити російськими "цінностями" чи дійсно вільною нацією?"

От нахіба така реклама?..

От не висвітлюватиму, але зазначу факт. Проходячи вчора повз будинок 6/8 по Я. Мудрого, помітив плакати з портретами. В два ряди. В однострої. По чотири однакових. Формату десь А3.

Верхній ряд - гей, доброволець, ветеран. Нижче - лезбійка, командирка взводу зв'язку у 47 бригаді.

Вказані прізвища, ім'я, псевдо. Гей "зустрів своє справжнє кохання, але держава не визнає наше право бути сім'єю". Лезбійка - "Ми хочемо жити російськими "цінностями" чи дійсно вільною нацією?"

От нахіба така реклама?..
Провокация (на мой взгляд)

Вот, увы, некоторые события сегодняшней провокации (ведь понятно, что будут и радикалы с протестом, как всегда), в том числе и из ветеранов (только не с той твоей рекламы)

ИМХО - поэтому я и говорю - не ко времени и не к месту. После войны- проводите такие мероприятия (заодно и враг не будет иметь лишнего инфо повода для злорадства и обсасывать такое)

Останнє редагування:
И ведь ЛГБТ кто-то до сих пор материально поддерживает, в отличие от военной помощи, за которую идут бои.
Хотя Трамп теперь за традиционные ценности. :)
Кстати, настоящие не склонны участвовать в этих акциях даже за границей. У моей родни такие знакомые есть, на фото не отличишь, в реале приличные контактные люди, нарушающие единственную заповедь из списка грехов. Да и то - не от них зависит сие.

Абсурд зашкаливает.
Сегодня во время акции против ЛГБТ-марша полиция задержала парня с протезом руки. Причём задержание было максимально жёстким — силовики повредили его протез.
Чергове підтвердження факту, шо мусора то підараси.

Чергове підтвердження факту, шо мусора то підараси.
Військовий вдарив протезом по голові правоохоронця: у того діагностовано закриту черепно-мозкову травму та забійну рану, — поліція опублікувала подробиці затримання військовослужбовця перед ЛГБТ-фестивалем в Києві (https://t.me/+wnjg-EjbFDNmZjJi)

7 червня під час акції «КиївПрайду» поліція затримала групу осіб, радикально налаштованих до заходу, які відмовились на вимогу правоохоронців пройти поверхневу перевірку та влаштували сутичку із працівниками поліції.

Серед затриманих — військовослужбовець з протезом. Мережею ширилася інформація про пошкодження протезу правоохоронцями.

Як зазначили поліцейськ,і і це зафіксовано на відео — військовий під час штовханини ударив протезом по голові працівника поліції, спричинивши останньому тілесні ушкодження.

За вказаним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України – насильство щодо працівника правоохоронного органу. Триває слідство.

🇺🇦 УС (https://t.me/+C1wxVDAf1iVhMGIy) / Підписатися (https://t.me/+3-bGUtPp4wJjMWFi)

Сова и глобус. :рл:
С попыткой вывернуть громадську увагу в зовсім неважливий бік.

Сова и глобус. :рл:
С попыткой вывернуть громадську увагу в зовсім неважливий бік.
вот поэтому я и говорил изначально - не нужны такие провокации в это время.
Но я спокоен- вы вывернутую "грамадську увагу" вернете в важное направление

И ведь ЛГБТ кто-то до сих пор материально поддерживает, в отличие от военной помощи, за которую идут бои.
Хотя Трамп теперь за традиционные ценности. :)
Кстати, настоящие не склонны участвовать в этих акциях даже за границей. У моей родни такие знакомые есть, на фото не отличишь, в реале приличные контактные люди, нарушающие единственную заповедь из списка грехов. Да и то - не от них зависит сие.
Нормальные и адекватные люди. Без провоцирования и с уважением общества, в которой они живут...

Море холодне. Колись в червні відчув, шо таке "нізовка".

Вот хоть расстреляйте меня,не понмаю цели этих пидарских маршей.
Заявить о том, что ебутся в жопу? И? Чтобы что?
Что я должна делать с этим знанием, зачем оно мне?

Вот хоть расстреляйте меня,не понмаю цели этих пидарских маршей.
Заявить о том, что ебутся в жопу? И? Чтобы что?
Ти їх ущімляєшь ! Вони показують, що не бояться тебе ! Ну, і розширюють базу одночасно.

ебутся в жопу? И? Чтобы что?
1. Осознать, шо их много, и они не тихарятся нифига, они - сила, способная артикулировать интересы своего комьюнити, а если шо - то и ваши интересы маленько подвинуть, ясн?

(Могу, кнешн, сформулировать и п.2., и п.3., но в осн. сводится к ⬆️)

Ти їх ущімляєшь ! Вони показують, що не бояться тебе ! Ну, і розширюють базу одночасно.
Їм після участі в таких заходах легше гарну роботу дістати.
На заході саме так.
Ти відкритий гей - будеш у нас глобальним інвестором.
Не хочеш? Тоді розповсюджувачем реклами.

1. Осознать, шо их много, и они не тихарятся нифига, они - сила, способная артикулировать интересы своего комьюнити, а если шо - то и ваши интересы маленько подвинуть, ясн?

(Могу, кнешн, сформулировать и п.2., и п.3., но в осн. сводится к ⬆️)
не читай Едічку на ніч, та і в день теж)

не читай Едічку на ніч, та і в день теж)
"Едічка" не про це. То про ізламану особистість у антагонізмі із суспільством. Афектовану особистість, що вважає себе поза ординарністю із суспільством, яке вона вважає збоченим, невдалим.

(Розумію, що ви розумієте; та й я зрозумів ваш жарт).

Назад
Зверху Знизу