Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

воєнний стан

Чи підтримуєте ви введення воєнного стану?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    561
паника страшная штука.

не допустить ее -- львиная доля успеха большинства таких мер.
А кому сейчас легко? Фсё для фронта, фсё для победы.
А серьёзно- грошей нема, вон последнего жирного кабанчика закололи- евробляхеров и всё в пенсионный фонд. Так что с депо- запросто мы на дне и уже копаем ямку, а паникёров- рыть окоп :))

Никто их сам не загоняет! загоняет "верблюд" который после пересечения границы возвращается пешочком обрвтно, а кто ездит на этой машине у нас никто у нас не знает, чем более она за день может быть продана несколько раз по техпаспорту без оформления! И найди кто сбил, умник...

Когда загоняют, таможня знает на какого украинца. Если что-то случится сразу берут за жопу, и по цепочке очень быстро все находится. ЗОГ все про всех знает..мы не в каменном веке.

а барыги тем временем выставили курс 28.2/28.7

А кому сейчас легко? Фсё для фронта, фсё для победы.
А серьёзно- грошей нема, вон последнего жирного кабанчика закололи- евробляхеров и всё в пенсионный фонд. Так что с депо- запросто мы на дне и уже копаем ямку, а паникёров- рыть окоп :))
запад подкинет денег.
помните фильм "12 стульев"
запад с нами

Я просто не розумію, навіщо владі цей стан. Що вони хочуть їм вирішити, та як далі діяти. Тільки не треба про вибори.

Мені всеж хотілося б почути пряму мову з чіткими відповідями, а не ту хуйню, яку вони жують по телеку
згодом все побачиш та зрозумїєш.

Поради від порохоботів прибули. Панове не панікуйте, ги ги

3dbfee.webp
Панікуй назло порохоботам.
Ще вони казали не самоспалюватись - ти знаєш що робити їм назло :D

Маю думку, що після такого попуску влада не могла не відреагувати. Зараз почнеться стрибки бакса, та інше. Народ взвиє, і влада скаже окей. Нічо не буде все залишиться як є

корыта не трогают. это для грузовых. Газель и выше, а консервные банки- нахуй не нужны. Там составляется бумага. Просто так никто ничего не забирает. Или уже Сомали с Гондурасом на т. Украины?
Если примут этот пункт, смогут трогать кого угодно. Бумага составляется.
Стаття 8. Заходи правового режиму воєнного стану

В Україні або в окремих її місцевостях, де введено воєнний стан, військове командування разом із військовими адміністраціями (у разі їх утворення) можуть самостійно або із залученням органів виконавчої влади, Ради міністрів Автономної Республіки Крим, органів місцевого самоврядування запроваджувати та здійснювати в межах тимчасових обмежень конституційних прав і свобод людини і громадянина, а також прав і законних інтересів юридичних осіб, передбачених указом Президента України про введення воєнного стану, такі заходи правового режиму воєнного стану:
...
4) примусово відчужувати майно, що перебуває у приватній або комунальній власності, вилучати майно державних підприємств, державних господарських об’єднань для потреб держави в умовах правового режиму воєнного стану в установленому законом порядку та видавати про це відповідні документи встановленого зразка;

Стаття 23. Відшкодування збитків, завданих під час введення воєнного стану або повернення майна, що збереглося

1. Примусове відчуження майна, що перебуває у приватній або комунальній власності, в умовах правового режиму воєнного стану, якщо не було здійснено попереднє повне відшкодування вартості такого майна, тягне за собою наступне повне відшкодування його вартості в порядку, визначеному законом.

2. Якщо майно, що було примусово відчужене у юридичних і фізичних осіб, після скасування правового режиму воєнного стану збереглося, колишній власник або уповноважена ним особа має право вимагати у судовому порядку повернення такого майна на умовах, визначених законом.

3. Колишній власник майна, примусово відчуженого у зв’язку із запровадженням та здійсненням заходів правового режиму воєнного стану, може вимагати взамін надання йому іншого майна, якщо це можливо.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

До того ж це лише причини. Я кажу про наслідки та цілі. Які цілі введеннч стану, котрі не вирішуютьсч без стану?
А це тобі ніхто не розкаже.
Ті хто знають мовчать. А дурні - будуть лише вводити в оману своїм галасом.
З часом все зрозуміємо.

сомневаюсь, что люди которые заплатили за машину, будут хотеть её разбить.

предательство вопрос цифр(с)
если одна и та же модель в разнице цены на порядок, и как писал кто то выше стоимость проекта покупки на з.п. за десять лет, а за четыре месяца, то и отношение к такой собственности разное. включая динамику вождения

Зря вы так сразу записали Порошенко в провокаторы
Я человек и могу ошибаться. Но фантастические, нелогичные, наивные и смешные (рассчитанные на дебилов) попытки порохоботов это все преподнести как благо - меня раздражают и я убеждаюсь в своей точке зрения больше и больше с каждым новым постом этих граждан.
Если я ошибусь - я найду в себе силы признать свою ошибку.

Назад
Зверху Знизу