Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ондатра - 2 кг, нутрія - 5 кг.
Это водяная крыса или выдра?
Сверху может цвета ондатровой шубыОндатра - 2 кг, нутрія - 5 кг
У видри хвіст не такий![]()
Ось це живе у парку Квітки. Це не криса, це бобер kurwaТо криса звичайна, як на мене. Велика вгодована міська сіра криса. Бачила їх там теж.Може й водяна, не знаю.
Третьим трамваем. От Гольберговской церкви третья остановка, по моей памяти. 😊Ой, цей парк моя мріязаписала в нотатничок собі його відвідати. Не уявляю де то є, але дуже цікаво.
![]()
Якщо парк у Харкові, то нічого шукати. Це проти заводу, де хтось ягнят змалку пас.Ой, цей парк моя мріязаписала в нотатничок собі його відвідати. Не уявляю де то є, але дуже цікаво.
![]()
Подвесной - не помню. А так нормальный мост, по нему с Салтовки 27 трамвай ходил, 7 трамвай. Сейчас не знаю...Ага, зрозуміла де. Трошки не дійшли до нього, коли бродили з екскурсією в тому районі.
Ще десь підвісний місток через Лопань є, казали.
Є! Відтіля до Карпівських криниць недалеко.Ага, зрозуміла де. Трошки не дійшли до нього, коли бродили з екскурсією в тому районі.
Ще десь підвісний місток через Лопань є, казали.
Тю. Кладки. Поняла.Є! Відтіля до Карпівських криниць недалеко.
Орієнтуватись на Світло шахтаря.
Неее. Он с Новожанова к вам. 😜😜😜Та ходить наче. Як же без 27) мій улюблений, скільки на ньому накатано на роботу, й назад) колись) і він прямий від мого району до новожаново.
На Монтажник на Клочках.Неее. Он с Новожанова к вам. 😜😜😜
Когда расселяли коммуналки в дореволюционных домишках на Москалёвке и подвалы( да , и в них жили...)и завод Тараса тоже давал квартиры на Салтовке, то потом на 27 и ездили со спального района на работу на заводы...Свет ш. , Тараса...
И я потом попала на Салтовку. Только ко мне двойка ездила. Очень длинный маршрут, с 602 на Клочковскую куда то. 😁
Я плохо там ориентируюсь. И рельсы поснимали мимо книжного рынка, вот по тем рельсам я ещё успела покататься. 😁На Монтажник на Клочках.
На Клочки трамвай выезжает через Благбаз (20) и по Ивановскому мосту (12), который дальше на Тринклера.Хотя я уже раз ляпнула, что по Тринклера трамвай не ходит, оказалось рельсы есть и все ходит. Может и сейчас опозорюсь. Метро, маршрутки - наше все. 😁
Грековская с окрестностями. Там жах. Но куда девать людей?Тирхен смеётся. 😁
А я до сих пор не понимаю, почему такой кусок земли , практически до центра пешком совсем ничего - в заваленных позаброшенных домишках. А дома строили на околице. Почему не снести старье....Есть буквально заброшенные жуткие дома...
Хвоста в нього бачили? Точнісінько бобер? Може, таки нутрія?Ось це живе у парку Квітки. Це не криса, це бобер kurwa
Бачила хвост. Бобер, і не один він там, спостерігаю їх регулярноХвоста в нього бачили? Точнісінько бобер? Може, таки нутрія?