Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вы ошибаетесь, дай Бог победы и вы увидите массовость подобного синдрома в цифрах.У Дозора шоколадній синдром. Вроде алкогольного.
Жаль, что не тянет на сладкое.
До Рошена рукой подать.
Или сливочного масла у них купить, 82%?? Еще не куштувала.
По цене вроде подьемное.
Э! Рошен випускає. Смачне!Вы ошибаетесь, дай Бог победы и вы увидите массовость подобного синдрома в цифрах.
Кстати жаль сейчас не видел нигде, а можно купить шоколадное масло? Раньше давно (в районе Благ база), была маленькая точка от фабрики, я там покупал.А еще раньше прямо на Кацарской с фабрики выносили куски этого самого шоколадного маслеца
Ви трєтій дєнь нє вилазітє з разних ригаловок, тіпа сосісочной і пузатой хати. Причому, созналісь, шо в вас уже жодна сосіска не влізе. В любом смислє. Це явноє обжорство. Да.В первих я не жирнєнька! А у вторих де таке колічество сумоістов??? Ви тоже їх видіте? 🤷♀️
Я ошибся - не шоколадноеЭ! Рошен випускає. Смачне!
![]()
Какао на планєтє катастрофічєскі зменшилось. Тут вже шоколад хрєн поймі з чого. А нє то шо масло.Я ошибся - не шоколадное, а какао масло.
...і міндаля,пишуть дефіцит назріваєКакао на планєтє катастрофічєскі зменшилось. Тут вже шоколад хрєн поймі з чого. А нє то шо масло.
Ось какао-масло. Тобі таке?Я ошибся - не шоколадное, а какао масло.
...за совдепії,коли солодощів взагалі не було,це було делікатесомОсь какао-масло. Тобі таке?
![]()
Мені завжди його давали при болі у горлі....за совдепії,коли солодощів взагалі не було,це було делікатесом
Незаменимая штука в терапевт.дозах и правильном применении при всяких "кашлях" и прочем легочном.Ось какао-масло. Тобі таке?
![]()
Онлайн поищите, все есть, на любой вкус и кошелек.не видел нигде, а можно купить какао масло?
...для чого воно було потрібно у тих кількостях,якими хизувалися несуни з кондитерки?Незаменимая штука в терапевт.дозах и правильном применении при всяких "кашлях" и прочем легочном.![]()
...для чого воно було потрібно у тих кількостях,якими хизувалися несуни з кондитерки?
...це зрозуміло, але невже хворіли масово захворюваннями дихальних шляхів?🤦♂️Извините, я несунов не застала, в силу определенных причин ,
![]()
Я таке й купував , на тій точці- продавали офіційно від фабрики, але не завжди. До речі - воно дороговартістне було завждиОсь какао-масло. Тобі таке?
![]()
ЗапишиНадо запомніть.
Разучілся. Пишу, як доктор з сорокарічним стажом.Запиши![]()
) Кусок реального разговора:Запиши![]()