Статус: Офлайн
Повідом.: 18740
Повідом.: 18740

Шуріна як зветься жинкін брат?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Шуріна як зветься жинкін брат?
подивився та дописав, накинулися)))
я життя прожив. а як і хто зветься. точно не знаюЯ думала - это муж вашей сестры 😊
Р.с. всмысле ,,зять,,
Есть ещё ,,деверь,,. Наверно , это братья мужа?я життя прожив. а як і хто зветься. точно не знаю
Корочє - ШваґрО.Есть ещё ,,деверь,,. Наверно , это братья мужа?
божечки-кошечки, це шо за звір?Корочє - ШваґрО.
Ото всьо, шо свєрху понапісалі.божечки-кошечки, це шо за звір?
та отож, понапІсяли))), я ще хотів, просто свояк написати, але вирішив повумнячати, але вийшло. як завждиОто всьо, шо свєрху понапісалі.
Перших, других - мужей ? 😊А ще є сестри та брати у перших, у других... колись розбиралась.
У мене точно є брат у перших. У других вже нікого не знаю.
Нет. Брат у перших - двоюродный. Брат у других - троюродный.Перших, других - мужей ? 😊
Не капризнячаю, пробую начертить схему, ничего не получаетсяяяяяПерші - родные братья и сестры. Их дети - сестры и братья у перших.
фух... а то я уже чорті шо подумала...🥱а як зветься жинкін брат? поживився, шурін, а жіночку не Шура звати)))
Шо жив, шо даромя життя прожив. а як і хто зветься. точно не знаю
з'їв би, та не ****ів би(с)Шо жив, шо даром
Кажется мужья сестер друг для друга свояки. А мы для них свояченицы.Мы назыали тоже зятем мужа сестры моего мужа. Да и других зятьев еще не было. Не парились.
У моей мамы был родной брат.Не капризнячаю, пробую начертить схему, ничего не получаетсяяяяя
Есть еще братОва. Это жена родного брата моей матери.Кажется мужья сестер друг для друга свояки. А мы для них свояченицы.