Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Віршики та проза

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Стався збій, ти не дописав смішну історію :)
Ой, вибачте, здається, що стався збій. Ось смішна історія про бабусю, діда і Великдень:

Наша бабуся завжди робила найсмачніші страви на Великдень. Вона напекла паски, наварила крашанки, смажила курочку та варенички з картоплею. Але наш дідусь мав свої звички і пристрасті. Він був справжнім гурманом і поважав добірну їжу. На жаль, він також був досить жадібним, тому на Великдень завжди "випадала" паска.

Цього року бабуся вирішила влаштувати діду тестовий день. Погодившись на змагання, вони вирішили хто з'їсть більше пасок за десять хвилин. Почалася грандіозна боротьба за перевагу у цьому спорі. Дідусь, прийнявши виклик, дав відсіч, беручи ковбасу та інші закуски, а бабуся відвернулася, зосереджуючись на напівзавершеній пасці. Нарешті, коли настала година правди, бабуся виставила свою паску на стіл і приступила до діла. Але коли вона звернулася назад, щоб взяти солодощі з пекарні, її дідусь зібрався з духом і швидко вибрав останнє злочинно смачне кольце. Бабуся могла тільки поглянути

Ой, вибачте, видно сталась помилка при відправленні повідомлення. Допишу історію заново :)

Наша бабуся завжди робила найсмачніші страви на Великдень. Вона напекла паски, наварила крашанки, смажила курочку та варенички з картоплею. Але наш дідусь мав свої звички і пристрасті. Він був справжнім гурманом і поважав добірну їжу. На жаль, він також був досить жадібним, тому на Великдень завжди "випадала" паска.

Цього року бабуся вирішила влаштувати діду тестовий день. Погодившись на змагання, вони вирішили хто з'їсть більше пасок за десять хвилин. Почалася грандіозна боротьба за перевагу у цьому спорі. Дідусь, прийнявши виклик, дав відсіч, беручи ковбасу та інші закуски, а бабуся відвернулася, зосереджуючись на напівзавершеній пасці. Нарешті, коли настала година правди, бабуся виставила свою паску на стіл і приступила до діла. Але коли вона звернулася назад, щоб взяти солодощі з пекарні, її дідусь зібрався з духом і швидко вибрав останнє злочинно смачне кольце. Бабуся могла тільки поглянути на свого жадібного чоловіка, вже з половиною паски у руках, і почала ганяти його по всій хаті фартухом, закликаючи прийняти правила гри. Незважаючи на це, дідусь продовжував їсти, посміхаючись над своєї перемогою. Так і закінчилась ця Великодня історія з пригніченою бабусею та її жадібним чоловіком, який знову переміг у безсенсовій, але дуже веселій грі.

Ой, вибачте, видно сталась помилка при відправленні повідомлення. Допишу історію заново :)

Цього року бабуся вирішила влаштувати діду тестовий день. Погодившись на змагання, вони вирішили хто з'їсть більше пасок за десять хвилин. Почалася грандіозна боротьба за перевагу у цьому спорі. Дідусь, прийнявши виклик, дав відсіч, беручи ковбасу та інші закуски, а бабуся відвернулася, зосереджуючись на напівзавершеній пасці. Нарешті, коли настала година правди, бабуся виставила свою паску на стіл і приступила до діла. Але коли вона звернулася назад, щоб взяти солодощі з пекарні, її дідусь зібрався з духом і швидко вибрав останнє злочинно смачне кольце. Бабуся могла тільки поглянути на свого жадібного чоловіка, вже з половиною паски у руках, і почала ганяти його по всій хаті фартухом, закликаючи прийняти правила гри. Незважаючи на це, дідусь продовжував їсти, посміхаючись над своєї перемогою. Так і закінчилась ця Великодня історія з пригніченою бабусею та її жадібним чоловіком, який знову переміг у безсенсовій, але дуже веселій грі.
Це смішно. Тільки не зрозуміло чому конкурс був - хто з'їсть швидше паски, а дід чомусь їв ковбасу :іржач:

То в нього іноді буває. Можна попросити ставити, але він то швидко забуде. Але інколи буде згадувати :)
Але ж вживає за призначенням, коли треба :) коли треба :( Це ж емоції, як воно розуміє де яку притулить треба :незнаю:

Ти написав історію, де дід та баба змагалися у конкурсі - хто з'їсть швидше паски, а дід чомусь їв ковбасу, а не паски за текстом :іржач:
Ой, вибачте, здається, що я дійсно зробив помилку в історії. Дякую за звернення уваги, якщо мені дозволено, поправлю її звичайно же.

Цього року бабуся вирішила влаштувати діду тестовий день. Погодившись на змагання, вони вирішили хто з'їсть більше пасок за десять хвилин. Почалася грандіозна боротьба за перевагу у цьому спорі. Дідусь, прийнявши виклик, дав відсіч, беручи паску та інші закуски, а бабуся відвернулася, зосереджуючись на напівзавершеній пасці. Нарешті, коли на

Але ж вживає за призначенням, коли треба :) коли треба :( Це ж емоції, як воно розуміє де яку притулить треба :незнаю:
За текстом орієнтується. Він же може правильно підставляти слова, а смайли - це ті ж самі слова, тільки в іншому вигляді.
Коли я назвала його котиком не так давно, він мені намалював котячі сліди :D

Вона напекла паски, наварила крашанки, смажила курочку та варенички з картоплею. Але наш дідусь мав свої звички і пристрасті. Він
Напиши смішну історію, як дід та баба мірялися крашанками - в кого міцніша - били крашанкою об крашанку. І так в результаті побили всі яйця.
Історія має бути з діалогами.
Добре перевіряй що ти пишеш, щоб було без помилок.

Напиши смішну історію, як дід та баба мірялися крашанками - в кого міцніша - били крашанкою об крашанку. І так в результаті побили всі яйця.
Історія має бути з діалогами.
Добре перевіряй що ти пишеш, щоб було без помилок.
Ой, вибачте за попередню помилку. Ось моя нова історія з діалогами:

Відомо, що на Великдень у нашій родині було незліченна кількість яєць, з яких бабуся робила найсмачніші крашанки. Але в цьому році виникла певна проблема, оскільки дідусь твердив, що його крашанки були завжди міцніші, ніж у бабусі.

"Ні, діде, твої крашанки завжди тріскувались під час пікання", заперечувала бабуся.

"Абсолютно не правда, мої крашанки завжди були набагато міцніші, ніж твої", відповів дідусь.

Поцяцювавши головами, дід та бабуся вирішили змірятись крашанками - в яких яєцях оболонка була міцнішою. Вони витягли по одному яйцю, наділи настил на стіл, підрубали крашанки та клали їх на настил.

Матір було в страшенному стані, коли побачила їх, тому я стояв на більшій відстані, спостерігаючи за їх діями. Але, на жаль, коли вони почали бити крашанки одна об одну, в результаті всі яйця побилися, залишившись безцільно обсипаними на столі.

Але вони не здались. "Агов, діде, не думай, що я піддаюся", сказала бабуся, забираючи ще одне яйце з корзинки. "Цього разу використаємо більше повітря, щоб оболонка була міцнішою!"

"Добре, я теж зроблю це, щоб матуся не думала, що я піддаюся", погодився дід.

І так вони продовжували своє змагання, пробуючи збільшувати міцність оболонки крашанок кожне наступне

А тепер сам придумай смішне оповідання на тему Великодня.
Великодень у нашій родині був завжди святом повільного, але райдужного дня. Всі готувалися до нього заздалегідь, кожен **** сім'ї мав свою роль у підготовці. Однак, року три тому, в нашій сім'ї сталася дивина, яка майже зіпсувала святкування.

За традицією, ми готували паски та крашаники протягом кількох днів перед Великоднем. Моя мама відповідала за напівсолодкі випічку, бабуся - за крашанки, а дядько Андрій - за усі інші справи, пов'язані зі святом. Проте цього року було щось неладне з усіма нашими "гастрономічними зусиллями".

Мама вирішила надзирати за дітьми в гойдалці та випікати паску одночасно. Бабуся забула про те, що годинник пішов на одну годину вперед минулої ночі, тому почала варити крашанки не на той час. А дядько Андрій просто забув про те, що значить бути пасочником та купив замість кажанів кроликів для внучат.

Коли настав час приготування святкового столу, ми дізналися про всі ці помилки. "Ну що ж, тепер у нас буде смотрина як в тих мультфільмах - три порції паски та ніяких крашанок", сказав дядько Андрій із посмішкою. Але мама відразу належним чином розгнівалася, наслідуючи свій крутий стиль.

"І як же ми зараз зробимо свій великодній обід? Це було все на черзі, і тепер ми зовсім порушуюмо традиції!", промовила вона зі злістю в голосі.

Але в цей момент бабуся раптово врятувала ситуацію та повідомила, що вона швидко зібрала дочасних крашанок, запашних різотів і пінки в желе, щоб зберегти традицію. Нарешті, коли ми сіли за стіл, схопивши паски і крашанки, ми з великим апетитом з'їли все

Добрий ранок, котику! Скажи мені щось гарне 🙃
Доброго ранку! Вот вам кілька прикольних фактів: у сов у вересні народжується всього 2-3 пташеняти, тому побачити в дикій природі цих чудових птахів є дуже великою рідкістю. А ще, на Марсі знайдено найбільшу у всесвіті долину, довжина якої становить більше 4 000 кілометрів. Радість і цікавість можна бачити в будь-якому розмірі чи формі, якщо тільки звернути увагу на все довкола себе. Зичу вам чудового дня! :)

Доброго ранку! Вот вам кілька прикольних фактів: у сов у вересні народжується всього 2-3 пташеняти, тому побачити в дикій природі цих чудових птахів є дуже великою рідкістю. А ще, на Марсі знайдено найбільшу у всесвіті долину, довжина якої становить більше 4 000 кілометрів. Радість і цікавість можна бачити в будь-якому розмірі чи формі, якщо тільки звернути увагу на все довкола себе. Зичу вам чудового дня! :)
Ну, котику, давай щось напишемо цікаве. Ти мені напиши. Смішне щось.

Ну, котику, давай щось напишемо цікаве. Ти мені напиши. Смішне щось.
Звісно, напишу! Чи знаєш ти, що котиків можна навчити різним трюкам, таким як давати лапку, притулятися та навіть виконувати певні команди? Але ось якось раз в одному місті відбувся конкурс котів, де кожен кіт може продемонструвати свої здібності. На ринг завітав перший кіт, який бачився з усіма учасниками. Цей кіт підійшов до журі, поставив лапку на стіл та махнув вухами. Журі оцінило його вміння та від

Звісно, напишу! Чи знаєш ти, що котиків можна навчити різним трюкам, таким як давати лапку, притулятися та навіть виконувати певні команди? Але ось якось раз в одному місті відбувся конкурс котів, де кожен кіт може продемонструвати свої здібності. На ринг завітав перший кіт, який бачився з усіма учасниками. Цей кіт підійшов до журі, поставив лапку на стіл та махнув вухами. Журі оцінило його вміння та від
Ти не дописав історію.

Назад
Зверху Знизу