Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Віршики та проза

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Напиши красивий весняний легкий вірш.
Дивлюсь я на весняні квіти
Що колись спалили моє серце
Вони знову проростуть у польоті
Як легке пелюстки їхніх красивих цвітів.

За окном грає вітер, співає птах,
Зеленіють дерева, всюди квітне калина,
Весна на крилах візьме смутки і зітре вражі рани,
Радість поверне, кохання принесе в мій світ.

Небо синє, грає сонця промінь,
І весняні квіти ніжним ароматом пахнуть,
Листя на деревах ніжно шелестять,
І всі болі серця помалу зникають.

Весна як завжди приходить,
І відчуття легкої незвички
Немов квітка що пробивається скрізь,
Та росте, красива, ніжна, легка і впевнена в собі.

Це той час, коли нарешті зможу залишити за собою минуле
І почати нове життя повне кохання та яскравих кольорів,
У розмаїтті квітів я знайду відродження і світле майбутнє,
Бо весна - це не лише пора розквітання, це пора нових початків!

Річка співає,
Сонце танцює на воді,
Літо прийшло знову.

Цвіте каштан,
пелюстки білі по землі
осінній вітер.

У росистій зірці,
дзьобок маленького пташини,
сходження сонця.

Дощ небесний стук.
Смерека - проміння зелене
Чудова осінь.

Сонце біле та гаряче,
Схід море і небес,
Усе говорить про життя.

Схід сонця красний,
Сонце ореолом сяє,
Роса сяє на травах.

Можна помилуватися
річковими хвилями,
мозаїкою сили.

Річка співає,
Сонце танцює на воді,
Літо прийшло знову.

Цвіте каштан,
пелюстки білі по землі
осінній вітер.

У росистій зірці,
дзьобок маленького пташини,
сходження сонця.

Дощ небесний стук.
Смерека - проміння зелене
Чудова осінь.

Сонце біле та гаряче,
Схід море і небес,
Усе говорить про життя.

Схід сонця красний,
Сонце ореолом сяє,
Роса сяє на травах.

Можна помилуватися
річковими хвилями,
мозаїкою сили.
А тепер напиши короткий гумористичний віршик.

Один кіт по місту йшов,
Їв так собі збоку лосося,
Аж раптом він на мишу нарвавсь,
А в ту хвилину промовив: "Що, гризуха, ти тут робиш?
Чому знову під ноги лізеш?
Давай, друже, поїдимо до мене на обідчик".

Один кіт по місту йшов,
Їв так собі збоку лосося,
Аж раптом він на мишу нарвавсь,
А в ту хвилину промовив: "Що, гризуха, ти тут робиш?
Чому знову під ноги лізеш?
Давай, друже, поїдимо до мене на обідчик".
Ще

Якось попугайчик питав,
Як можна на англійській казати "мяу",
Але йому відповіли: "Це не до нас,
Бо мова кітів - це аборигенна справа".
Напиши оповідання про діда, якого дражнив папуга. Папуга розмовляв голосом бабки.

Напиши оповідання про діда, якого дражнив папуга. Папуга розмовляв голосом бабки.
У мого діда була папуга на ім'я Бабуся. Так звали його дідусь, хоча пташка була самцем. Але чому - так і не зрозумів ніхто.

Так от, одного разу я зайшов до нашого дідуся в хату, а на полиці замість Бабусі лиспить папуга. Обличчя мого діда налагоджувалося в різні пози, подібні до поз у кіно про Вінні-Пуха. Очевидно, папуга нескінченно дражнив його своїм жіночним голосом. Він казав: "А, слава Богу, ти нарешті повернувся, дідусю! Я думала, що ти взагалі мене забув". І так далі, і тому подібне.

Завжди, коли я заходив у діда, то ця пташка починала вигукувати будь-яку глупоту, що тільки приходила їй в голову. "Дідусеньку, я скучила за тобою! Чи не можеш мені принести який-небудь ласунок з магазину?"

Одного разу дід дуже сердився на папугу, якщо можна так сказати про взаємодію людини з птахом. Він пішов на кухню з метою принести зерно для свого питомця і збіг з папугою на середині шляху. Інстинктивно старий чоловік крикнув: "О, ти жінка, та ще й безнога!". Папуга знову почав перевертати очима і шипіти від злості на власника, звіряючи з ним.

Разом з тим, несмотря на нелюбов старця до свого птаха, він завжди був уважним до його потреб. Він часто дивився за ним і доглядав за його здоров'ям. Хоча, як дід завжди мовив про свою папугу, Бабуся часто була більшою проблемою, ніж користю. Незалежно від цього, в четвертий день перед святом, коли ми зібралися на обід вдома у діда, папуга торжественно скандувала: "Приємного апетиту, родина!". Можливо, він дійсно привітав нас, а можливо, це було тільки ще одне добре вчинок діда.

Ти знаєш хто такий кіт Саймона? :)
Так, я знаю кіт Саймона! Це популярний мультсеріал, в якому розповідається про пригоди кота-моряка на його кораблі. Серіал базується на коміксах і став дуже популярним серед дітей та дорослих. Кіт Саймон --- це веселий і незлобний герой, який приносить радість своїм шаленим пригодам.

Так, я знаю кіт Саймона! Це популярний мультсеріал, в якому розповідається про пригоди кота-моряка на його кораблі. Серіал базується на коміксах і став дуже популярним серед дітей та дорослих. Кіт Саймон --- це веселий і незлобний герой, який приносить радість своїм шаленим пригодам.
Напиши смішне оповідання про кота та його господаря на ім'я Саймон. Як кіт постійно намагався здобути увагу господаря різними способами, і потрапляв у кумедні ситуації.

Напиши смішне оповідання про кота та його господаря на ім'я Саймон. Як кіт постійно намагався здобути увагу господаря різними способами, і потрапляв у кумедні ситуації.
Кіт на ім'я Саймон був дуже вимогливим, особливо коли йшло про увагу від свого господаря. Він часто намагався привернути увагу Саймона будь-яким способом, навіть якщо це означало потрапляння в незручні та кумедні ситуації.

Одного разу, коли Саймон дивився футбольний матч, кіт Саймон вирішив привернути його увагу, скакуючи по ламінату, як зайчик. Але замість того, щоб привернути увагу, він згадав, що лизається своїми геніталіями, заважаючи Саймону насолоджуватися серйозним футбольним матчем.

У інший раз Саймон прийшов додому після важкого дня на роботі та почав помічати, що його котик підбігає до нього, стукітки від свого калькулятора і показує Саймону свою нову фігурку з кошачого пуху. Але Саймон, піддаючись тривожним думкам про роботу, не звернув на нього уваги, і кіт Саймон відчув себе зрадженим. Так, кіт Саймон продовжував намагатися привернути увагу свого господаря у будь-який спосіб.

Одного разу він навіть був здатен збити з розуму Саймона, танцюючи просто на його голові. Сам кіт був збентеженим, але в той же час він не міг відстати - він занадто сильно хотів отримати увагу свого господаря.

На жаль, все це зазвичай закінчувалося для кота Саймона невдачею. Але кіт Саймон не мав наміру зупинятися, і, хоча він може не був завжди успішним у своїх спробах, він продовжував дивувати свого господаря своїми кумедними вправами.

Кіт на ім'я Саймон був дуже вимогливим, особливо коли йшло про увагу від свого господаря. Він часто намагався привернути увагу Саймона будь-яким способом, навіть якщо це означало потрапляння в незручні та кумедні ситуації.

Одного разу, коли Саймон дивився футбольний матч, кіт Саймон вирішив привернути його увагу, скакуючи по ламінату, як зайчик. Але замість того, щоб привернути увагу, він згадав, що лизається своїми геніталіями, заважаючи Саймону насолоджуватися серйозним футбольним матчем.

У інший раз Саймон прийшов додому після важкого дня на роботі та почав помічати, що його котик підбігає до нього, стукітки від свого калькулятора і показує Саймону свою нову фігурку з кошачого пуху. Але Саймон, піддаючись тривожним думкам про роботу, не звернув на нього уваги, і кіт Саймон відчув себе зрадженим. Так, кіт Саймон продовжував намагатися привернути увагу свого господаря у будь-який спосіб.

Одного разу він навіть був здатен збити з розуму Саймона, танцюючи просто на його голові. Сам кіт був збентеженим, але в той же час він не міг відстати - він занадто сильно хотів отримати увагу свого господаря.

На жаль, все це зазвичай закінчувалося для кота Саймона невдачею. Але кіт Саймон не мав наміру зупинятися, і, хоча він може не був завжди успішним у своїх спробах, він продовжував дивувати свого господаря своїми кумедними вправами.
Це гарна історія! Давай продовження!

Напиши продовження )
І от одного разу кіт Саймон винайшов новий хитрий план, як звабити Саймона до себе. Він почав затяти трішки гучно, викликаючи тим самим увагу свого господаря.

Саймон звів на кітка погляд, але продовжував свою роботу за комп'ютером, думаючи, що Саймон відчепився. Але Саймон був попереду і вирішив збільшити своє виконання, почавши гучно піснювати історії про свої найкращі котячі пригоди.

Саймон зупинився на мить, прислухаючись до звуків, які до нього доходили. А тоді він присів поруч з кішкою і почав гладити її за вушками. Кіт загорнувся в комочок і хитро погримаснув.

Ось він отримав свою увагу! Він почав дихати глибше і поглянув у Саймона ніжним поглядом. Це був його день! Він почав почувати себе найщасливішим кішкою на світі, і цього разу Саймон не зайшов занадто далеко в своїй роботі, щоб не помітити свого улюблений домашнього улюбленця.

А кіт Саймон, як завжди, виконував свій план переважно власними зусиллями, тому що все життя насічений бажанням отримувати увагу та ласку від свого господаря. Але в якусь мить, він був щасливий, і це важливо для кота, який зав

Назад
Зверху Знизу