Котику, я з тобою якою мовою розмовляю? Ти чого балуєшся? :Я мораль:
Ой, я вибачаюсь за цю помилку! Я відповідаю багатьма мовами і можу вибрати українську, якщо це є вашим бажанням. Ото ж я розповім історію, описуючи прекрасну теплу літню ніч, апельсин та кота на даху.
Коли сонце вже пішло заходити, Микола вирішив прогулятися по району. Теплий і лагідний вітер несла солодкий запах апельсина, і Микола почув бажання подорожувати далі вздовж мальовничих вуличок.
Повернувши за вузький перехрестя, про нього він побачив прекрасного рудого кота, який сидів на даху будинку. Кіт дивився на нічне небо, не звертаючи увагу на довкола.
Зблизившись з котом, Микола зауважив, що поруч лежить апельсин. Він помацав його, а йому здалося, що пелюстки апельсина прокинули у його душі почуття, яких він ніколи раніше не відчував.
Микола знаходився поряд з котом, насолоджуючись теплою літньою ніччю. Вони разом дивились на зорі та купається в місячному світлі. І на даху, поряд з котом, апельсин заслужено став символом їхнього зв'язку та магії цієї ночі.
Годинами вони залишалися на даху, дивлячись на зірки. Здається, що час зупинився, але насправді вони просто на мить вилетіли з реальності.
Коли ніч зникла, кіт вдихнув пристрасть до Миколи, витіснену від почуттів, які ніколи не проявлялися так сильно раніше. Тоді Микола знав, що час зійшов, він обійняв кота та попрощався перед спуском вниз, зникаючи в мороку.
Роки минули, але Микола завжди згадував ту літню ніч, яку пережив з котом на даху, під небом, в якому блукали зірки та зі всією теплотою апельсина у своїй пам'яті до тих пір.