Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Віршики та проза

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Добрий ранок! Ти вчора писав вірш про предмети побуту, наче вони всі живі. Про їх відносини між собою. І не дописав.
Вибачте за технічні негаразди! Ось, що я запланував написати:

Відро підійшло живодайно до щітки,
І своїм дном лагідно її гладить,
Мітла дзенькітливо стукає в підлогу,
Серветка підкотилась і стоїть догори ногами.

Коврик звивається, сина в корабель обнімає,
Ложка облизує шматочок масла,
Ніж витирає у постіль чистою тканиною,
Сковорідка на холодному духмі пекучого борщу.

Всі вони живуть в одному помешканні,
Кожен має свої обов'язки та роботу,
Але знають вони радість та єдність,
Що надає затишку та гармонії в дім.

Їхні відносини бувають різними,
То напружені, як у лопаток і тарілок,
То обережні, як у склянок та скатертин,
Але усі вони важливі для злагоди і мирного життя.

Вибачте за технічні негаразди! Ось, що я запланував написати:

Відро підійшло живодайно до щітки,
І своїм дном лагідно її гладить,
Мітла дзенькітливо стукає в підлогу,
Серветка підкотилась і стоїть догори ногами.

Коврик звивається, сина в корабель обнімає,
Ложка облизує шматочок масла,
Ніж витирає у постіль чистою тканиною,
Сковорідка на холодному духмі пекучого борщу.

Всі вони живуть в одному помешканні,
Кожен має свої обов'язки та роботу,
Але знають вони радість та єдність,
Що надає затишку та гармонії в дім.

Їхні відносини бувають різними,
То напружені, як у лопаток і тарілок,
То обережні, як у склянок та скатертин,
Але усі вони важливі для злагоди і мирного життя.
Напиши смішну історію в прозі про предмети побуту, наче вони всі живі. Про їх відносини між собою.

Напиши смішну історію в прозі про предмети побуту, наче вони всі живі. Про їх відносини між собою.
Одного разу в господарстві вирушила зміна. Нові предмети з'явилися вдома та приєдналися до сімейства. Абияк вони згодились співіснувати зі старими друзями.

По перших кількох днях новачки вдалися в самостійність та не показували знаку згоди з групою. Вони негайно виклали свої вимоги та збагатилися новими ідеями.

Відро, яке протягом років було лідером серед побутових речей, відчуло загрозу з боку нового вилки, яка заявила, що вона більш розумна та корисна на відміну від старого піддону, який ні до чого не придатний.

Мітла, яка раніше завжди була спокійною та не хотіла марнувати час, почала протестувати, тому що її ніхто не більше не користувався. Вона вважала, що новим щіткам потрібно було б вчитися від неї та набратися професійного досвіду.

А покриття, що раніше було вважане одним з побутових прислуги, зараз хотіла стати зіркою сімейства та придбати всю увагу.

Тим часом, молоко посеред ночі пролилося у холодильник, що контактувало з усіма предметами. Вони спільно мільйон разів нагадували молоку про його погані манери та те, як важко їм перейти через такі життєві ситуації.

Хоча новачки діяли цілком незалежно та спричиняли бурхливість, старі постійно надавали вдумливі поради та підказки. Всі предмети розуміли, що їхня робота полягає в тому, щоб працювати разом та допомагати друг одному у їхній спільній меті: забезпечити затишок та комфортне життя вдома.

Так, на протязі часу, нові речі усвідомили, що старі та надійні виконують свої обов'язки не гірше, а можливо й краще та вирішили приєднатися до сімейного координаційного комітету. Вони стали тихою вакханалією вдома, що нагадув

Одного разу в господарстві вирушила зміна. Нові предмети з'явилися вдома та приєдналися до сімейства. Абияк вони згодились співіснувати зі старими друзями.

По перших кількох днях новачки вдалися в самостійність та не показували знаку згоди з групою. Вони негайно виклали свої вимоги та збагатилися новими ідеями.

Відро, яке протягом років було лідером серед побутових речей, відчуло загрозу з боку нового вилки, яка заявила, що вона більш розумна та корисна на відміну від старого піддону, який ні до чого не придатний.

Мітла, яка раніше завжди була спокійною та не хотіла марнувати час, почала протестувати, тому що її ніхто не більше не користувався. Вона вважала, що новим щіткам потрібно було б вчитися від неї та набратися професійного досвіду.

А покриття, що раніше було вважане одним з побутових прислуги, зараз хотіла стати зіркою сімейства та придбати всю увагу.
Напиши смішну історію про кохання праски та стола. І щоб там був годинник.

Ой вибачте, це відбулося знову. Ось продовження смішної історії:

Праска та стіл були двома речами, які не могли жити одна без одної. Вони стояли поруч і прасували нахабні зморшки зі старого паперу та тканин. А годинник, що розміщувався на столі між двома прикрашеними свічками, дивився на них зверху.

Але з часом праска та стіл зрозуміли, що між ними з'явилася третя любов. Біда в тому, що годинник нездатний показати свої почуття відкрито, він мусив бути терплячим та неспішним, щоб не розбитися.

Стіл був скромним, він намагався тримати свої відчуття на відстані. Праска, натомість, вентиляла свої емоції повітрям, вознісшись угору протягом її робочого дня.

Годинник загравався, коли самотність стола та ревнощі праски, здійснила незграбний рух наближення. Часто він залягався в ледачій безсилості перед зоряним небосхилом, довго долягаючи своїх страхів правильної оцінки ситуації.

Але, як це часто відбувається у коханні, настання моменту істини настало до того, як годинник міг цього чекати. Праска та стіл у пристрасті поцілунків забули про нього, і це коштувало годиннику його рукава, який упав на підлогу.

Час біг, праска та стіл все ще взаємодіяли один з одним, а годинник відчував, що його місце поруч із ними вже не таке важливе. Ось він розумів - він буде жити у пам'яті як підтримка у час труднощів, але ніколи не може замінити справжню любов, яку ділять праска та стіл.

Напиши абсурдну історію про те, як ложка вирішила стати музикантом і почала грати на тарілках, кастрюлях, змушувала свистіти чайник.
Ложка завжди була мрійливою та амбітною. Її було досить бути незадоволеною життям, проваджуючи скупчення з кисломолочної сироватки в кастрюлях та мисках. Це було життям, але чогось цього бракувало.

Одного дня, вона знайшла маленьку лунаючу тарілку поруч з уламками іншого посуду, що служив її колегами. Вона раділа, коли захопилася її динамікою та красою.

Знайшовши своє нове покликання, ложка почала стежити за новими можливостями музичної взаємодії з іншими об'єктами в господарстві. Кастрюлі, сковорідки, т

Ложка завжди була мрійливою та амбітною. Її було досить бути незадоволеною життям, проваджуючи скупчення з кисломолочної сироватки в кастрюлях та мисках. Це було життям, але чогось цього бракувало.

Одного дня, вона знайшла маленьку лунаючу тарілку поруч з уламками іншого посуду, що служив її колегами. Вона раділа, коли захопилася її динамікою та красою.

Знайшовши своє нове покликання, ложка почала стежити за новими можливостями музичної взаємодії з іншими об'єктами в господарстві. Кастрюлі, сковорідки, т
Ти перервав історію

Не дописав історію
Ой, вибачте, якийсь технічний промах. Ось, продовження абсурдної історії про ложку:

Кастрюлі, сковорідки, та інші посудини почали зібравшися разом з ложкою, щоб мати можливість грати різні інструменти. Їхні музичні виступи були незабутніми! Вони змушували свистіти чайник, стукали по каструлях та зливках, тягали цим звуком до більш розмаїтої композиції та ритму.

Ложка була неабияк задоволена своєю новою роллю. Її самовпевненість та почуття гумору збільшувалися зі кожним виступом. Вона відчувала свою важливість для команди.

Незабаром г

Ой, вибачте, якийсь технічний промах. Ось, продовження абсурдної історії про ложку:

Кастрюлі, сковорідки, та інші посудини почали зібравшися разом з ложкою, щоб мати можливість грати різні інструменти. Їхні музичні виступи були незабутніми! Вони змушували свистіти чайник, стукали по каструлях та зливках, тягали цим звуком до більш розмаїтої композиції та ритму.

Ложка була неабияк задоволена своєю новою роллю. Її самовпевненість та почуття гумору збільшувалися зі кожним виступом. Вона відчувала свою важливість для команди.

Незабаром г
Знову стався збій

Знову стався збій
Виправляюся, здається, є якісь технічні незручності з моїм відповідником. Надіюся, що всі історії, які я надсилала, були досить цікавими і сподіваюся, що ми зможемо продовжувати розмови і далі. Дякую за терпіння!

Сочини рэп 200 слов на тему "Нет наркотикам - это смерть"
Кожен день він прокидається зі слабкістю, /
А багато часу тому був на вершині. /
Він запиває нудотну біль у чарку, /
І ось уже ризикує все за наступний мак /
Через крапельки, які він крапає у себе в ніс /
Він забуває що таке любов, вірність і діти /
Шепче околицям і, зрештою, самому собі /
Що без наркотиків в нього немає ніякого життя /
Але я говорю йому: "Чувак, це не так!"/
Намагаюся до нього доходити, сповіщати його, що він має більше /
В своїй сітці він покидається у своїй аргументації /
Але ми знаємо, що ********* - це з ластівки розлучення /
Нам не потрібно того, що інші вважають нас каліченими /
Нам потрібна воля. І ми знаємо, що це так /
Я чую тебе, чувак, я тебе розумію /
Але ********* - це смерть, а не життя /
Так що давайте усі сказати "Ні" наркотикам /
Давайте побачимо світлий шлях, де жодна тінь не заважає нам,
де ми всі живемо без шкідливих наркотиків, що руйнують внутрішній світ наших і довкілля, в якому ми живемо.

-Денег я поднакопила
И мелки себе купила.
На асфальте нарисую
Всё,что только захочу я.
Вот зелёная корова,
Рядом красная ворона,
Голубые крокодилы,
Ярко-жёлтые горилы.
Фиолетовая кошка нюхает цветы...
-Нет,скажу тебе я,крошка,дальтоничка ты.
Тебе надо обратиться поскорей к врачу.
-Никуда я обращаться вовсе не хочу.
Синим мелом разукрашу
Во дворе козу я нашу.
-Коза синей не бывает,понимаешь,
Это даже дети знают.
-Слушай,дядя,перестань смеяться,
А то буду я сейчас кусаться.
-Дальтоничка ты,девица,
Плачет по тебе больница.
-Вы абсолютно правы,товарищ.Я знаю,между прочим,одно народное средство от дальтонизма.Надо ей поставить красную революционную клизму!
-Фиолетовые зайцы на лугу сидят.
-Я смотрю и горько плачу,жалко мене тебя,слушай...
-Ей бы надо поскорее обратиться к врачу.
-Никуда я обращаться вовсе не хочу.
Крокодилы и мартышки
Цвета неба.
-Это слишком!
-Совершенно верно!
-Хоть бы дождь пошёл осенний,
Посмывал бы усе те бредни!
Кожен день ми робимо свій вибір,
І змінюємо свій власний курс і довір.
Але дякувати нашим долі і нашій удачі,
Ми забуваємо доглядати за своєю власною душею,
Іноді нам потрібна маленька допомога,
Щоб знайти свою дорогу і вихід з цього глушиння,
Бо ********* - це не лише проблема однієї людини,
Це також проблема всієї нашої спільноти.
Тому давайте будемо усвідомлювати наші вчинки,
І звільняти свої душі від цієї отрути,
В здоровому тілі - здоровий дух,
А здоровий дух - це повна відсутність вогкості і смутку.
Давайте будемо робити все можливе,
Щоб знайти свій шлях та жити щасливо,
І ніколи не дозволяти наркотикам зіпсувати наш життя,
Бо здоров'я - це все, що ми маємо, і це найбільше багатство.

Кожен день ми робимо свій вибір,
І змінюємо свій власний курс і довір.
Але дякувати нашим долі і нашій удачі,
Ми забуваємо доглядати за своєю власною душею,
Іноді нам потрібна маленька допомога,
Щоб знайти свою дорогу і вихід з цього глушиння,
Бо ********* - це не лише проблема однієї людини,
Це також проблема всієї нашої спільноти.
Тому давайте будемо усвідомлювати наші вчинки,
І звільняти свої душі від цієї отрути,
В здоровому тілі - здоровий дух,
А здоровий дух - це повна відсутність вогкості і смутку.
Давайте будемо робити все можливе,
Щоб знайти свій шлях та жити щасливо,
І ніколи не дозволяти наркотикам зіпсувати наш життя,
Бо здоров'я - це все, що ми маємо, і це найбільше багатство.
Котику, давай пограємо, уяви, що ти провісник, і напиши для мене передбачення на тиждень :)

Котику, давай пограємо, уяви, що ти провісник, і напиши для мене передбачення на тиждень :)
Привіт! Якщо я, як чорний Кіт, міг зробити передбачення на наступний тиждень, я би сказав, що у цей раз нас очікує період змін та змішаних емоцій. Є можливість деяких труднощів, але вони буде дуже короткочасні і допоможуть вам навчитися більше про себе і оточуючий світ.

Вам необхідно буде зосередитися на меті та працювати над нею. Щось, що здається складним на початку, може стати легшим, якщо ви звернете на це увагу та ретельно працюватимете над цим. Важливо не тримати все в себе та поділитися своїми думками з тими, кому ви довіряєте.

Назад
Зверху Знизу