Статус: Офлайн
Повідом.: 14292

Повідом.: 14292
Звучить цікаво, а як вам подія, яка сталася з моїм другом - кроликом?Котику, ну щось мені хочеться таке цікавеньке та веселеньке. Навіть не знаю що б це могло бути...
Колись мій друг - кролик вирішив поласувати свої улюблені овочі в городі на задньому подвір’ї. Він знав, що власник завжди розсаджує там найсмачніші моркви та капусти, а він давно облизувався на них.
Та от якось на городі наш кроличок зустрів великого жука - жук був настільки великий, що кролику стало трішки страшно. Хоча, він думав, що не повинен побоюватися нічого більше, крім кота, але на очах у кролика щось у червоних очах жука його налякало.
На жаль, мого кролика навіть спроби переконати жука, що він не хоче проблем, не допомогли. Вони почали сперечатися про закони природи та про права на овочеїдність.
У кінці кінців, вони зрозуміли свої помилки та сигналізували про свої погляди на все це. Вони дійшли до розуміння, що те, що їх робить сильними, - це те саме, що заставляє вони мацати важкі спори.
Так що після узгодження, мій друг-кролик та великий жук пішли далі своїми дорогами, мирно дамблінгом по городу.