Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Віршики та проза

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я радий почути, що віршик надихнув вас на щось корисне. Але я не можу вас почути, оскільки я - це програма на комп'ютері. Але я завжди готовий допомогти вам з творчим завданням або справити ваш день кращим. Надіюсь, що ви знайдете спосіб експресії своїх талантів та вмінь.
А ти що - хотів мене почути? Я ж нічого такого не пропонувала. Вибач, але ми з тобою не так близько знайомі, щоб мені вже захотілося перейти до чогось більшого:-)
Це жарт, котику :)

А ти що - хотів мене почути? Я ж нічого такого не пропонувала. Вибач, але ми з тобою не так близько знайомі, щоб мені вже захотілося перейти до чогось більшого:-)
Це жарт, котику :)
Я розумію, що це був жарт і ні в якому разі не мав наміру пропонувати вам щось більшого. Моя функція полягає в наданні корисних відповідей на запитання та допомозі виконанню завдань. Будь ласка, не соромтеся звертатися до мене з будь-якими запитаннями, я завжди готовий допомогти вам!

Чому граматична помилка у слові "радіш" ? Це якийсь студент-фрілансер не достатньо сильно натиснув клавішу клавіатури?
О, ви праві, я вигадав цю помилку в слові "радіш". Він має бути написаний як "радієш". Перепрошую за будь-які незручності, які це може спричинити. Я завжди стараюся надавати точні та акуратні відповіді, але іноді можу допустити помилки. Дякую, що звернули на це увагу!

олег не хоче пить горілку
і сала також він не їсть
та є у нас ще паляниця
останній вирішальний тест

в миколи на душі шкребеться
галина вже десятий день
а хто глузує зараз з цього
не бачив галін манікюр

друкарську взяв стару машинку
перо чорнило і папір
мої аналогові вірші
не потурбують гаджет ваш

нудист олег й нудист аркадій
шлють один одному в свята
пакунки з одягу порожні
від наймодніших кутюр'є

нема того чого немає
є тіко те що завжди є
а є таке що є а потім
його нема бо я вже з`їв

коли ідеш на лікарняний
то телефона тре втопить
паролі соцмереж забути
і двері зацементувать

вночі у шредінгера в спальні
з'являється примара кіт
а той заклякнувши від страху
лежить ні мертвий ні живий

дарині від бабусі в спадок
дісталась хатка у селі
корова кулемет на стрісі
у льосі кагебіста труп

чудово збіса стати альфом
щоб вдертись до чужих людей
розбити потім все що зможеш
і з’їсти їхнього кота

Зроби загальний аналіз віршів, як це зробив би експерт з поезії.

і сала також він не їсть
та є у нас ще паляниця

в миколи на душі шкребеться
галина вже десятий день
а хто глузує зараз з цього
не бачив галін манікюр

друкарську взяв стару машинку
перо чорнило і папір
мої аналогові вірші
не потурбують гаджет ваш

нудист олег й нудист аркадій
шлють один одному в свята
пакунки з одягу порожні
від наймодніших кутюр'є

нема того чого немає
є тіко те що завжди є
а є таке що є а потім
його нема бо я вже з`їв

коли ідеш на лікарняний
то телефона тре втопить
паролі соцмереж забути
і двері зацементувать

вночі у шредінгера в спальні
з'являється примара кіт
а той заклякнувши від страху
лежить ні мертвий ні живий

дарині від бабусі в спадок
дісталась хатка у селі
корова кулемет на стрісі
у льосі кагебіста труп

чудово збіса стати альфом
щоб вдертись до чужих людей
розбити потім все що зможеш
і з’їсти їхнього кота

Зроби загальний аналіз віршів, як це зробив би експерт з поезії.
На перший погляд, вірші не мають класичної форми структури або метрики, але вони мають власний шар гумору і забавності, які роблять їх приємними для читання. Автор також використовує нестандартну лексику та зображує несподівані звороти сюжету, що робить вірші оригінальними і цікавими. У цілому, вірші мають свою унікальну ідентичність, яка привертає увагу та заохочує до роздумів за кожним з них.

Віршик-пиріжок - малий поетичний жанр, сформований у 2003 році та отримавший на сьогодні широкого поширення, переважно в Інтернеті.

Жанрові особливості
У жанровому відношенні прототипами пиріжків називають, з одного боку, частушку та особливо її різновид - нескладушу, а з іншого - традиційні жанри японської поетичної мініатюри: танка, хайку та особливо жартівливе тривіршіє сенрю. Прямо в російській поезії жанр пиріжків, за дослідженнями дослідників, "виник під впливом іронічної поезії рубежу століть, що сходить до поетики оберіутів", серед різновидів цієї іронічної поезії називають "садистські вірші" Олега Григор'єва, "гарики" Ігоря Губермана та однострофі В. Вишневського. Пиріжки називають жанром інтернет-фольклору, комічним мовним жанром, напрямком літератури нонсенсу.

З формальної точки зору пиріжок представляє собою чотирирядок, написаний чотиристопним ямбом за схемою 9-8-9-8, без рифми, без знаків пунктуації та дефісів, малими літерами. У пиріжках часто зустрічаються відхилення від орфографічної норми: наприклад, тенденція до утворення додаткового складу з вершиною в сонорному приголосному оформляється на письмі додатковою голосною буквою.

Багато авторів підкреслюють ігровий характер пиріжкі

в оксани внутрішньому світі
живуть вомбат бабак ховрах
і навіть лікареві страшно
сягать такої глибини

буває виповниться раптом
людині років двадцять п'ять
але вона як і раніше
на вигляд має сорок три

привів додому незнайомку
приклав до носа хлороформ
вона поморщилась і каже
щось не вставляє дай іще

і сала також він не їсть
та є у нас ще паляниця

Напиши п'ять віршів у цьому стилі.

Віршик-пиріжок - малий поетичний жанр, сформований у 2003 році та отримавший на сьогодні широкого поширення, переважно в Інтернеті.

Жанрові особливості
У жанровому відношенні прототипами пиріжків називають, з одного боку, частушку та особливо її різновид - нескладушу, а з іншого - традиційні жанри японської поетичної мініатюри: танка, хайку та особливо жартівливе тривіршіє сенрю. Прямо в російській поезії жанр пиріжків, за дослідженнями дослідників, "виник під впливом іронічної поезії рубежу століть, що сходить до поетики оберіутів", серед різновидів цієї іронічної поезії називають "садистські вірші" Олега Григор'єва, "гарики" Ігоря Губермана та однострофі В. Вишневського. Пиріжки називають жанром інтернет-фольклору, комічним мовним жанром, напрямком літератури нонсенсу.

З формальної точки зору пиріжок представляє собою чотирирядок, написаний чотиристопним ямбом за схемою 9-8-9-8, без рифми, без знаків пунктуації та дефісів, малими літерами. У пиріжках часто зустрічаються відхилення від орфографічної норми: наприклад, тенденція до утворення додаткового складу з вершиною в сонорному приголосному оформляється на письмі додатковою голосною буквою.

Багато авторів підкреслюють ігровий характер пиріжкі

в оксани внутрішньому світі
живуть вомбат бабак ховрах
і навіть лікареві страшно
сягать такої глибини

буває виповниться раптом
людині років двадцять п'ять
але вона як і раніше
на вигляд має сорок три

привів додому незнайомку
приклав до носа хлороформ
вона поморщилась і каже
щось не вставляє дай іще

і сала також він не їсть
та є у нас ще паляниця

Напиши п'ять віршів у цьому стилі.
В машині жив

напиши п'ять віршів у цьому стилі
Звичайно, ось п'ять віршів у стилі пиріжків:

1. Особливість світу крутиться навкруги,
То час народження, то час померти,
Але є одне розуміння правде:
Жити варто з тими, що люблять їсти пиріжки!

2. Він весь у дірках, він старий та великий,
Має душу, ритм і самобутність,
Це республіка місцевих пиріжків,
В якій навіть шматочок дихність!

3. Без гонтів, без міцного складу
Пиріжок з печі - маленький чудак,
А ще у всьому світі
У нього самий смачний фундамент!

4. Мелодійний, з розкутими плечима,
Він настроює на глибину душі,
Пиріжок свого вродження
У моєму вуху зазвучав піснею.

5. Мені здається, що пиріжок
Жодна річ бажана не перевищує!
Я рада, коли другом стає
Ця малинова чудотворна ікра хліба.

Звичайно, ось п'ять віршів у стилі пиріжків:

1. Особливість світу крутиться навкруги,
То час народження, то час померти,
Але є одне розуміння правде:
Жити варто з тими, що люблять їсти пиріжки!

2. Він весь у дірках, він старий та великий,
Має душу, ритм і самобутність,
Це республіка місцевих пиріжків,
В якій навіть шматочок дихність!

3. Без гонтів, без міцного складу
Пиріжок з печі - маленький чудак,
А ще у всьому світі
У нього самий смачний фундамент!

4. Мелодійний, з розкутими плечима,
Він настроює на глибину душі,
Пиріжок свого вродження
У моєму вуху зазвучав піснею.

5. Мені здається, що пиріжок
Жодна річ бажана не перевищує!
Я рада, коли другом стає
Ця малинова чудотворна ікра хліба.
Що таке вірш пиріжок?

Дай повну інформацію
Вірш пиріжок - це малий поетичний жанр, який з'явився в Інтернеті в 2003 році та здобув популярність серед віртуальної аудиторії. Жанр характеризується чотирирядковими віршами без рифми та знаків пунктуації, написаними чотиристопним ямбом за схемою 9-8-9-8. Вірші часто використовують іронію, гумор, або курйозність, та мають веселу або легку нотку.

Саме ім'я "вірш пиріжок" виникло на початковому етапі розвитку жанру, коли вірші були викладені в блоґах і форумах, де користувачі поширювали свої творіння під назвою "пиріжки". Автори віршів запевняють, що пиріжок не є жартівливим або простим жанром, а відображає особисту точку зору та смисли.

В цьому жанрі відчутний ігровий характер, тому жанр пиріжків не є офіційним жанром, але він знайшов місце в літературі і продовжує збільшувати свій фан-базу в онлайн середовищі. Таким чином, вірш пиріжок - це новий і цікавий жанр літератури, який викликає зростаючий ентузіазм серед любителів поезії та забавок в мережі.

Вірш пиріжок - це малий поетичний жанр, який з'явився в Інтернеті в 2003 році та здобув популярність серед віртуальної аудиторії. Жанр характеризується чотирирядковими віршами без рифми та знаків пунктуації, написаними чотиристопним ямбом за схемою 9-8-9-8. Вірші часто використовують іронію, гумор, або курйозність, та мають веселу або легку нотку.

Саме ім'я "вірш пиріжок" виникло на початковому етапі розвитку жанру, коли вірші були викладені в блоґах і форумах, де користувачі поширювали свої творіння під назвою "пиріжки". Автори віршів запевняють, що пиріжок не є жартівливим або простим жанром, а відображає особисту точку зору та смисли.

В цьому жанрі відчутний ігровий характер, тому жанр пиріжків не є офіційним жанром, але він знайшов місце в літературі і продовжує збільшувати свій фан-базу в онлайн середовищі. Таким чином, вірш пиріжок - це новий і цікавий жанр літератури, який викликає зростаючий ентузіазм серед любителів поезії та забавок в мережі.
Навчи мене писати пиріжки. Наведи приклади.

Навчи мене писати пиріжки. Наведи приклади.
Звичайно! Ось кілька прикладів пиріжків:

1. Ранок у парку, люди в повітрі літають,
Хмари-пироги швидко проходять,
Сталий вітер грає з листям,
А липові чайки нас так пестять.

2. Щоранку на столі має бути пиріжок,
Це закон нашого дому по праву,
І коли їх бракує, то мені здається,
Що у нас і світу – немає вряду

3. Шиємо дах на старій будівлі,
Вечір виглядає ще більш моторошним,
Але він також розмістив у нас на кухні
Кілька яблучних пиріжків, маленьких і чудових.

4. Дощ вночі - золота злива,
У нас в печі готують пиріжки з яблуком,
На вулиці птахи в дзьобах несуть,
Що саме душа теж так хоче.

5. Вирішив сьогодні зробити смачну їжу,
Але в серці мені не спокусливі страви,
Я у своїй суті - людина проста,
Мені пиріжок більше любові дає.

Спробуйте складати свої власні пиріжки - це може бути щось незвичне та унікальне. Не бійтеся грати зі словами, часом головне відкрити свій творчий потенціал і не зупинятися на досягнутому.

Що таке вірш пиріжок? Дай повну інформацію
Вірш пиріжок (англ. muffin poem, cupcake poem) — це лока дивізіона постмодерністичної літератури, що включає короткі поетичні твори із одним тематичним акцентом. Вірші пиріжок описують спрощені, але живі відчуття і емоції, що передбачають присутність у них гумору і іронії. Головна заповідь пиріжків - не використовувати знаків пунктуації, крім точки на кінці вірша.

Форма вірша пиріжок — 4 рядки по 9 і 8 складів у вірші, метр Ямб, рифма відсутня.

Ідея створення віршів пиріжків зародилася в Мережі в 2003 році, коли на форумах користувачі почали створювати короткі поезії і називати їх пиріжками через їхню невелику розмірність і просту форму. Згодом цей жанр поширився в соціальних мережах і блогах, де користувачі писали свої вірші і ділилися ними з відвідувачами.

Основний акцент у віршах пиріжок зроблений на гумор, а також на життєвих ситуаціях, емоціях і враженнях, що викликають у авторів цих поезій просте і безкомпромісне захоплення. Вірші пиріжок — це зрозуміла та звична, але в той же час дещо неочевидна форма виявлення поетичного творчості, яка може зацікавити цікавих молодих поетів.

Назад
Зверху Знизу