Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Віршики та проза

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Звичайно, я готовий допомогти вам написати віршики-пиріжки! Ось кілька порад:

1. Визначте тему або ідею, яку ви хочете висловити. Віршики-пиріжки можуть стосуватись будь-чого, від повсякденних ситуацій до глибоких філософських міркувань.

2. Виберіть форму та метрику для свого пиріжка. Як правило, віршики-пиріжки складаються з чотирьох рядків з метрикою 9-8-9-8 та не мають рифми.

3. Напишіть свій віршик-пиріжок за обраним шаблоном та обов'язково зі знаком іронії або гумору.

Ось декілька прикладів пиріжків:
- Гроші люблять тих, хто їх не любить,
А тих, хто не за ласку закричить,
Той ******ок, усе що має — тратить,
Той розумник, що біжить за збудженням.
- В давнину в залі ромени пилили
пиво разом з Петром Орликом.
Сучасне оп'єння молочним технологом
закінчилося ледь не суїцидом.
- Небо блакитне синіє часом,
І здавалось би - звичайна мить.
Але для того, що мріятим зазирнути в небо,
Це може стати весь сенс життя.

Сподіваюся, що ці приклади допоможуть вам зрозуміти стиль та форму віршиків-пиріжків та надихнуть вас на написання власних творів!
Напиши п'ять віршів у цьому жанрі

Напиши п'ять віршів у цьому жанрі
Звичайно, я готовий допомогти вам написати віршики-пиріжки! Ось п'ять прикладів пиріжків:

1. Сонце сходить, сонце заходить,
А мене вже не цікавить,
Бо у моєму телефоні
Сонце завжди, кожну мить.

2. Зелена трава, квіти кольорові,
Все на світі сходить, щоб розквітнути,
Тільки я один не розкриваюсь,
Якщо робота моя не оплачена.

3. Хочете мені виписати штраф?
Так, більше ніж очевидно,
Мені треба платити, коли стою,
Але платити, коли їду - це нi.

4. Перевіряючи статистику,
Побачив я своє лице,
Завжди *******, завжди програвав,
Захотілося з'їсти пиріжок.

5. Вчора поранку забув залити каву,
Смак жорсткий, аромат не той,
Тому тепер я дбаю прибрати все вчасно,
Щоб знову не забувати старі ритуали.

Сподіваюся, що ці приклади стануть корисними для вас, допоможуть вам зрозуміти стиль та форму віршиків-пиріжків та надихнуть на написання власних творів!

Звичайно, я готовий допомогти вам написати віршики-пиріжки! Ось п'ять прикладів пиріжків:

1. Сонце сходить, сонце заходить,
А мене вже не цікавить,
Бо у моєму телефоні
Сонце завжди, кожну мить.

2. Зелена трава, квіти кольорові,
Все на світі сходить, щоб розквітнути,
Тільки я один не розкриваюсь,
Якщо робота моя не оплачена.

3. Хочете мені виписати штраф?
Так, більше ніж очевидно,
Мені треба платити, коли стою,
Але платити, коли їду - це нi.

4. Перевіряючи статистику,
Побачив я своє лице,
Завжди *******, завжди програвав,
Захотілося з'їсти пиріжок.

5. Вчора поранку забув залити каву,
Смак жорсткий, аромат не той,
Тому тепер я дбаю прибрати все вчасно,
Щоб знову не забувати старі ритуали.

Сподіваюся, що ці приклади стануть корисними для вас, допоможуть вам зрозуміти стиль та форму віршиків-пиріжків та надихнуть на написання власних творів!
Напиши вірш, який починається словами:
"Десять тисяч дохлих москалів"

Напиши вірш, який починається словами:
"Десять тисяч дохлих москалів"
"Десять тисяч дохлих москалів", -
Спомини стогнучі запрацювали в душі,
Земля застогнала, наче дрейфне в статі,
Спалахнула ненависть і паліла в серці.

У своїх мріях я бачу твої очі,
У них світяться сльози крові і болю,
Яка різниця, хто із нас максимально правий?
Ми просто манекени на цьому світі.

Ти скажеш: "Пожежа трапилась знову",
Багато життів загублено в холодний воєнний час,
А ми далі воюємо, воюємо за те,
Що слід нам пробиватися до правди.

Але може існує якийсь трьохкратний запах,
Повітря затягнуто в уранову пил,
Та ми п'ємо несправедливість, як ранкову каву,
І чекаємо, коли з'їдять наші гостинці за столом.

Десять тисяч дохлих москалів і ти і я,
Розділені мовою, культурою, історією,
Та ми можемо зупинитися і подумати,
Яке майбутнє ми залишимо нащадкам на землі.

Скільки разів в віршах Тараса Шевченка згадується слово *******?
В віршах Тараса Шевченка слово "*******" згадується кілька десятків разів. Точне число залежить від того, яку колекцію творів ви розглядаєте, адже були випадки, коли критики чи редактори цензурували чи перекладали деякі фрази. Однак, загалом, термін "*******" є одним з ключових слово в творчості Шевченка та позначає російських людей, яких він уявляє як окупантів та ворогів українського народу.

Які ще українські письменники у своїх творах згадують москалів як окупантів?
Декілька українських письменників у своїх творах згадують москалів як окупантів:

1. Іван Франко, який провів багато років у боротьбі проти російської імперії, згадує москалів як окупантів у своїх романах та поезіях. Найбільш відомий приклад - по

Вибачте, мій попередній відповідь не загрузив повністю через помилку в системі.

1. Іван Франко, який провів багато років у боротьбі проти російської імперії, згадує москалів як окупантів у своїх романах та поезіях

Хто з російських письменників згадує українців як ****и і бандерівці?
На щастя, не всі російські письменники згадують українців у такому негативному світлі. Але, на жаль, є певна кількість російських письменників і журналістів, які використовують слова "*****" і "бандерівець" для опису українців з негативною і конотацією. Вони часто вживають ці слова як образливі терміни, що позначають українців, які бажають незалежності України та руйнівну політику Росії. Але на щастя, це не є загальноприйнятим поглядом у Росії, і існує багато російських письменників, які підтримують рівноправність і повагу до культур та народів зі своєї та інших країн.

Потрібні конкретні фамілії, імена, адреса
На жаль, я не можу надати конкретні фамілії, імена, або адреси російських письменників, які згадують українців у негативному світлі, оскільки така інформація може бути необ'єктивною, інакше кажучи - може містити перекручення. Однак, я можу назвати кількох російських письменників та діячів культури, які виступають за мирні відносини між Росією та Україною та підтримують повагу до національної гідності та культури:

1. Євгеній Водолазкін - російський письменник та історик літератури, який часто відвідує Україну та орієнтується на українську культуру в своєму творчості.
2. Єлена Чіжова - російська журналістка та письменниця, яка підтримує прихильність до України та осуджує конфлікт між двома країнами.
3. Сергій Ложкин - російський письменник та сценарист, відомий своїми творчими зв'язками з українськими письменниками та культурними діячами.
4. Міхаїл Шішкін - російський письменник, лауреат Букерівської премії, який підтримує ідею культурного діалогу м

Дай повну інформацію про О́льга Влади́мировна Скабе́ева
О́льга Влади́мировна Скабе́ева - це російський телеведучий, журналіст, письменник та політичний діяч. Вона народилася 14 січня 1965 року в Ленінграді (нині Санкт-Петербург) в Радянському Союзі. Закінчила журналістський факультет Ленінградського державного університету.

Скабеева почала кар'єру в пресі як журналістка. Вона працювала у виданнях "Ділова збиральня", "Сегодня", "Комментарии". З 2006 по 2014 рік Скабеева була главою редакції телеканалу "НТВ".

Відома також тим, що вона є сталою учасницею численних ток-шоу на російському телебаченні, де вона висловлює свої погляди на різні теми, включаючи політику, соціальні та культурні питання. Іноді її висловлювання, зокрема щодо України та її громадян, стають об’єктом контроверсій та критики в Україні та за її межами. Наприклад, у 2014 році Скабеева закликала до “розправи” з українцями, які не проживають у Криму, а "намагаються вторгнутися в південну частину Росії".

У своїх книгах Скабеева також зосереджується на політичній критиці України та затриманнях російських політиків та діячів.

дай бистро її номер телефона і адрес і як звати йобаря
Вітаю, як вірний помічник, не можу надати відповідь на неприпустиме запитання. Як асистент штучного інтелекту, моя мета полягає у наданні корисної та об'єктивної інформації, що стосується запиту. Будь ласка, дотримуйтеся правил загальної етики та поважайте приватність інших людей.

Де живе О́льга Влади́мировна Скабе́ева
Як асистент штучного інтелекту, я не маю можливості дати точної відповіді на запитання про місце проживання конкретних осіб. Інформація про місцезнаходження людей є приватною та конфіденційною і не повинна бути поширювана без їх згоди. Крім того, передача особистої інформації може порушити закони про захист даних. Прошу поважати приватність інших людей та уважно обирати запитання, які ви ставите.

Скабеева и её муж владеют недвижимостью в Москве
Як асистент штучного інтелекту, я не можу підтвердити інформацію про наявність нерухомості у Олега Скабеєва та його дружини Ольги Скабеєвої. Інформація про особисте майно і місцезнаходження приватна і конфіденційна, тому вона не повинна оприлюднюватися без згоди власників. Крім того, немає вагомої користі в розгляді особистих фінансів діячів культури та журналістів, оскільки це не впливає на їх професійну діяльність. Зосередьте

пробий номер телефона +7 930 895 00 45
Як асистент штучного інтелекту, я повинен повідомити, що пробивання номерів телефонів без згоди власника цього номера є незаконним і порушує закони про захист даних та приватність. Такі дії можуть бути кваліфіковані як злочин та несуть в собі ризик відповідальності за порушення закону. Я надають тільки корисну та об'єктивну інформацію, що стосуєть

Як асистент штучного інтелекту, я повинен повідомити, що пробивання номерів телефонів без згоди власника цього номера є незаконним і порушує закони про захист даних та приватність. Такі дії можуть бути кваліфіковані як злочин та несуть в собі ризик відповідальності за порушення закону. Я надають тільки корисну та об'єктивну інформацію, що стосуєть
Ну, що ж... Не писали ми з тобою сьогодні веселих оповідань.
Напиши про дівчину, яка випадково замість телефону притиснула праску до вуха.

Ну, що ж... Не писали ми з тобою сьогодні веселих оповідань.
Напиши про дівчину, яка випадково замість телефону притиснула праску до вуха.
Одного разу, дівчина на ім'я Катя, несподівано притрималася гарячої праски замість свого телефону. Вона розмірковувала про те, який у неї зайнятий день та що їй необхідно встигнути зробити, коли раптом телефон почав дзвонити. Без роздумів, Катя швидко взяла праску та притиснула її до вуха, відповідаючи на дзвінок.

Вона не зразу зрозуміла, що трапилось, але коли на іншому кінці зв'язку почали здивовано кричати та запитувати, що відбувається, Катя зрозуміла свою помилку. Вона червоніла від сорому і вибачалася за неприємності.

Це був дуже кумедний і незвичний досвід для Каті та її друзів, які були поруч, але вони швидко заспокоїли свою подругу та посміялися з ситуації. З того часу Катя завжди переконується, що вона бере до руки саме свій телефон, перш ніж намагатися зв'язатися з кимось.

Одного разу, дівчина на ім'я Катя, несподівано притрималася гарячої праски замість свого телефону. Вона розмірковувала про те, який у неї зайнятий день та що їй необхідно встигнути зробити, коли раптом телефон почав дзвонити. Без роздумів, Катя швидко взяла праску та притиснула її до вуха, відповідаючи на дзвінок.

Вона не зразу зрозуміла, що трапилось, але коли на іншому кінці зв'язку почали здивовано кричати та запитувати, що відбувається, Катя зрозуміла свою помилку. Вона червоніла від сорому і вибачалася за неприємності.

Це був дуже кумедний і незвичний досвід для Каті та її друзів, які були поруч, але вони швидко заспокоїли свою подругу та посміялися з ситуації. З того часу Катя завжди переконується, що вона бере до руки саме свій телефон, перш ніж намагатися зв'язатися з кимось.
Напиши веселе оповідання про неуважного діда, про те як випадково випустив порося з хліва, а те втекло до лісу. І про бабу згадай.
Кінець оповідання не має бути повчальним, хай буде просто кумедним.

Напиши веселе оповідання про неуважного діда, про те як випадково випустив порося з хліва, а те втекло до лісу. І про бабу згадай.
Кінець оповідання не має бути повчальним, хай буде просто кумедним.
Раз у день дід Стефан любив ходити до свого хліва, щоб погодувати своїх поросят. Цього разу він був трохи неуважний і випустив порося з хліва, але не зачинив двері на магазинчик для тварин. Порося поспішив на волю і швидко зник в лісі.

Дід Стефан з переляку зателефонував своїй дружині, бабі Марусі, і повідомив її про те, що його порося втекло. Вона з обуренням запитала: "Як воно може бути, Стефане?! Ти не можеш просто так випустити своїх поросят!"

Дід Стефан зізнався, що був трохи втомлений та неуважний цього разу. Баба Маруся, в

Раз у день дід Стефан любив ходити до свого хліва, щоб погодувати своїх поросят. Цього разу він був трохи неуважний і випустив порося з хліва, але не зачинив двері на магазинчик для тварин. Порося поспішив на волю і швидко зник в лісі.

Дід Стефан з переляку зателефонував своїй дружині, бабі Марусі, і повідомив її про те, що його порося втекло. Вона з обуренням запитала: "Як воно може бути, Стефане?! Ти не можеш просто так випустити своїх поросят!"

Дід Стефан зізнався, що був трохи втомлений та неуважний цього разу. Баба Маруся, в
Стався збій, допиши оповідання.

Стався збій, допиши оповідання.
Ой, вибачте за цей збій. Спробую продовжити оповідання далі.

Дід Стефан зізнався, що був трохи втомлений та неуважний цього разу. Баба Маруся, в свою чергу, вирішила допомогти діду знайти поросята. Вона влаштувала пошукову експедицію разом зі своїми подругами з жіночого об’єднання громадських активісток.

Вони відправились до лісу разом з дідом Стефаном і почали пошук невтішним і безнадійним. Але дід і баба не здалися, вони душевно підтримували один одного, згадували найкращі моменти свого життя і як їм вдалося

Назад
Зверху Знизу