Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
французы (по крайней мере ранее) были собраны так, шо хер куда долезешь, пока полмашины не разберёшь.
а современный ВАГ по факту - спецстенды, которых "в гаражах" тупо нет. ну это если не пару рычагов поменять, а, скажем, электрику пробить или движок перебрать.
Да.Есть нюансы.Не спорю.Згорел блок розжига.Стоит на фаре снизу.Нужно снять фару.Чтобы снять фару,нужно снять бампер.Но.Бампер снимается в течении 5-10 мин.Ничего сложного

Це як пощастить, на всі пікапі практично всі що через мене проходили мінімум 800 баксів треба було щось зробити. В принципі практично все що приїжджало 500-800 запчастини + работа, і це зі знижкою. Але я фактично на усіх машинах міняв ремінь, або цеп ГРМ.
Заміна ремнів і рідин при покупці б/у авто-це святе.І необхідне

А вобщє треба купувати те,що потім будеш в змозі обслуговувати.І не на останні гроші

хуєсосьтє ще один варік:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

хуєсосьтє ще один варік:
дизель как топливо в Украине херовый частенько, а если форсунки от него сдохнут, ремонта будет ещё ппц на какие деньги. а так ничего, если целый.

Згодна, 13 років їзжу на С3, взиму і влітку, без гаража )) От як раз зараз перша велика поломка, чекаю на заміну блока щеплення, в мене робот і пробіг майже до 100 тис добрався. А так були заміни расходників, по ходовій час від часу, якийсь ремінь здається, давно було, і глушник приварювали. Сидіти особисто мені дуже зручно - високо сижу, далеко гляжу ))
Извините,что влазию, но вы явно брали новую , из салона. Так оно и будет. 😊
А ТС ищет б.у.

хуєсосьтє ще один варік:
Свічки. Треба дивитись легкість відкручування. Бо виламуюцця свічки накала на ура. Потом буде гємор з пошуком волшебніка, який акуратно висверлить залишки, не знімаючи бОшку.
про форсунка то отдєльная пєсня. Можна встрять на пару штук доралов на ремонт.

Свічки. Треба дивитись легкість відкручування. Бо виламуюцця свічки накала на ура.

дизель как топливо в Украине херовый частенько, а если форсунки от него сдохнут, ремонта будет ещё ппц на какие деньги.
І те, і інше стосується будь-яких дизельних льогковиків, в принципі.
А для бензинових - свої загальні моменти. І для електричок...

Прохання цього Пежо хуєсосити, а не взагалі!

Извините,что влазию, но вы явно брали новую , из салона. Так оно и будет. 😊
А ТС ищет б.у.
Так, брала нову, розказую що ремонтувалося за перші 13 років, сподіваюсь що ще пару-тройку-скільки буде треба років проїзде )) а коли купляла, і за нових французів казали, що машина ненадійна, не для наших доріг, автомат/робот зло у чистому вигляді )) але мені ця машинка дуже сподобалась, зручна, комфортна, компактна з т.з. парковки у місті, і влізло півхати, коли довелося їхати на інший край георгафії. я б при заміні іншої і не шукала, але перестали завозити до нас давно
ТС удачі в пошуках!

да

извини ... именно этого Пежо можно ... только при осмотре.
так шо зря отталкиваешь общие принципы ...

А для бензинових - свої загальні моменти. І для електричок...

Видалене і не бере участі. Вже когось наїбали, взявши завдаток. :)
Можна расслабіцца.

Питання - а чого кроссовєри нє потрапили у спісочєк?

У мене написано що видалене і ****ець.

Тада я умиваю лапкі.
На французов яб взагалі не дивився. Там електроніка - ****о і можна просто з чіпкартки машину не завести. Подрулєвиє пєрєключатєлі горять до пожара включітєльно.
Із плюсов мягка ходовка і є дуже надьожниє мотори. Но то до 2010 року. Як у ніх опосля дєла - хз. Але фури роблять і в формула 1 своя команда є. Ето такі шось значить.
Дивився б на нємцов, япов. Потом корєйцов.

Назад
Зверху Знизу