Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
По мицику отбой.Двіг 2.4
Да.Есть нюансы.Не спорю.Згорел блок розжига.Стоит на фаре снизу.Нужно снять фару.Чтобы снять фару,нужно снять бампер.Но.Бампер снимается в течении 5-10 мин.Ничего сложногофранцузы (по крайней мере ранее) были собраны так, шо хер куда долезешь, пока полмашины не разберёшь.
а современный ВАГ по факту - спецстенды, которых "в гаражах" тупо нет. ну это если не пару рычагов поменять, а, скажем, электрику пробить или движок перебрать.
Мені,як і ТСу,Зефіра чомусь не подобаєтьсяВибирайте за потреби. Я за Зафіру

Заміна ремнів і рідин при покупці б/у авто-це святе.І необхіднеЦе як пощастить, на всі пікапі практично всі що через мене проходили мінімум 800 баксів треба було щось зробити. В принципі практично все що приїжджало 500-800 запчастини + работа, і це зі знижкою. Але я фактично на усіх машинах міняв ремінь, або цеп ГРМ.
с ноги или монтировкой, а потом покупается новый бампер и ставится неделю?Но.Бампер снимается в течении 5-10 мин.Ничего сложного

дизель как топливо в Украине херовый частенько, а если форсунки от него сдохнут, ремонта будет ещё ппц на какие деньги. а так ничего, если целый.хуєсосьтє ще один варік:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Извините,что влазию, но вы явно брали новую , из салона. Так оно и будет. ?Згодна, 13 років їзжу на С3, взиму і влітку, без гаража )) От як раз зараз перша велика поломка, чекаю на заміну блока щеплення, в мене робот і пробіг майже до 100 тис добрався. А так були заміни расходників, по ходовій час від часу, якийсь ремінь здається, давно було, і глушник приварювали. Сидіти особисто мені дуже зручно - високо сижу, далеко гляжу ))
Свічки. Треба дивитись легкість відкручування. Бо виламуюцця свічки накала на ура. Потом буде гємор з пошуком волшебніка, який акуратно висверлить залишки, не знімаючи бОшку.хуєсосьтє ще один варік:
Свічки. Треба дивитись легкість відкручування. Бо виламуюцця свічки накала на ура.
І те, і інше стосується будь-яких дизельних льогковиків, в принципі.дизель как топливо в Украине херовый частенько, а если форсунки от него сдохнут, ремонта будет ещё ппц на какие деньги.
Так, брала нову, розказую що ремонтувалося за перші 13 років, сподіваюсь що ще пару-тройку-скільки буде треба років проїзде )) а коли купляла, і за нових французів казали, що машина ненадійна, не для наших доріг, автомат/робот зло у чистому вигляді )) але мені ця машинка дуже сподобалась, зручна, комфортна, компактна з т.з. парковки у місті, і влізло півхати, коли довелося їхати на інший край георгафії. я б при заміні іншої і не шукала, але перестали завозити до нас давноИзвините,что влазию, но вы явно брали новую , из салона. Так оно и будет. ?
А ТС ищет б.у.
даІ те, і інше стосується будь-яких дизельних льогковиків, в принципі.
извини ... именно этого Пежо можно ... только при осмотре.Прохання цього Пежо хуєсосити, а не взагалі!
Видалене і не бере участі. Вже когось наїбали, взявши завдаток.І те, і інше стосується будь-яких дизельних льогковиків, в принципі.
А для бензинових - свої загальні моменти. І для електричок...
Прохання цього Пежо хуєсосити, а не взагалі!

У валэры таке булохуєсосьтє ще один варік: